![]() |
IPTV (MaxTV) - podešavanje routera
Trenutno se koristi SpeedTouch 780WL.
Navedeni ima premalo mogućnosti i opcija podešavanja, te gadnih problema sa otvaranjem portova. Sumnjam da bi novi FW + telnet podešavanje (nađoh na forumu) išta popravilo (barem što se podešavanja portova tiče). Naravno, preko web sučelja nije moguće vidjeti postavke 3. i 4. Ethernet porta, tj. onih namjenjenih za IPTV (MaxTV). Ono što mene zanima je... Da li je moguće podesiti ethernet port a nekom drugom routeru (poput recimo Linksys-ovog) da preko njega radi MaxTV? |
Citiraj:
Kako se riješiti D-Linka a da radi MaxTV? |
Opet širiš dezinformacije thopok po xyz - ti put.
Orginal Firmware za D-link DSL-G684T i kako ga upogoniti da radi MaxTV U osnovi uređaj treba podržavat više istovremenih konekcija (npr. D-Link ih zove Pvc) + još ako ima QoS po portu internog switcha sve 5. Drugo provjereno rješenje je D-Link 584 kojeg podešavaš po gore opisanom s tim da za Internet podesiš Bridge mod rada i na njega spajaš neki "pristojni" router s WAN priključkom na "ulazu" (može predloženi Linksys WRT54GL). |
Citiraj:
|
Nisi dobro čitao, treba ti D-Link 584 + spomenuti Linksys.
Prvi ti glumi modem za net i MaxTv a drugi uređaj je router koji djeli net na više računala (ako to tebi uopće treba). |
Čemu D-Link da glumi modem ako Linksys ima vlastiti?
Isprike što nisam toliko upoznat, zato i pitam ovdje :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moguće da sam linkao krivi model onda :o
Jer je na posudbi već mjesecima, pa ga nemam kraj sebe. Uglavnom, moj model ima modem. Da li je onda moguće? :D |
Vidi 3. crtu 3. posta
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:56. |