![]() |
partition magic - status BAD
danas sam trebao reparticionirati jedan od diskova, i instaliram partition magic na server, i izbaci mi ovu sliku na jednom od diskova:
http://slike.hr/slika/partition0.jpg disk radi potpuno normalno, mogu pristupit svim podacima gore, ništa mu ne fali. mi netko zna reć zašto piše da je BAD i zašto ne vidi popunjenost diska i particije na njemu? inače disk je pun oko 90%. ostalim diskovima ništa ne fali. smart ne izbacuje nikakav error. |
pa uradi test na hdd za bad sectors.. a jesi probao reparticionirati unatoc tome? mozda je samo neki bug..
|
tom disku ne mogu ništa. samo mi format nudi.
evo šta mi partitioninfo kaže: Code:
=========================================================================================================== |
Citiraj:
Citiraj:
|
delete partitions, hahahaha, isti drek kao format :stoopid: da ne bih slučajno.
i da, to je server :) moj kućni server, kojem pristupaju svi kompjuteri doma i ftp server za ekipu sa faksa. uostalom ne mora "server" bit server da bi ga netko tako zvao. |
Ako bi i bio, onda zbog Does PartitionMagic support servers? u gornjem FAQ-u…
|
A zasto onda te podatke sa diska ne prebacis negdje pa disk fino formatiras pa onda vidi hoce li opet jevljati isti problem?
|
screw that. ovo su čisti win xp sa sheranim diskovima.
u svakom slučaju tnx za ono objašnjenje o errorima, ali disk će se načekat neko vrijeme da ga formatiram. edit: @djedmraz - zato šta bi mi pod a: trebalo 250 gb slobodnog prostora kojeg nemam, pod b) transfer 500gb preko mreže bi trajao između 18-20 sati. |
hm.. onda brisi partition magic! dok njega nisi istalirao sve je bilo ured :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:35. |