![]() |
Compro VideoMate Vista T750F TV kartica
Vidim da se autor testa ubio od posla-ni rječi o kvaliteti prijema, kako radi sa analogijom, sa DVB-T-om, HD-om...kakav SS...ništa:stoopid:
Pa, više informacija je napisao Neo-ST http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=107603 |
Bilo je problema kasnije, pa nisam uspio uzeti screenshotove...
Ovako, analogni prijem...Puno ovisi o samoj anteni, sa običnom "drot" antenom je bilo tako-tako. Uglavnom, bilo je nešto snijega...No, ne bi rekao da je kartica kriva za to jer inače je analogni prijem kod mene lošiji (npr. Sony stereo linija relativno slabo hvata FM prijem). Ima puno željeza u zidovima :D Na temelju te antenice, ne znam koliko mogu suditi, pošto nemam neki bolji komad antene. Digitalni je hvatala kartica, a kasnije sam signal izgubio. To je uzrok zašto nema screenshotova :( Ali dobro, valjda znamo kako izgleda televizija? :D Što se tiče screenshotova analogije, kao što sam rekao...Bilo je nešto snijega, pa ne znam koliko vam je to interesantno. Channel Surfing screenshot imate u recenziji također Compro kartice, ali Gold II ovdje na PcE. HD promo sam imao, ali nisam ga stigao pogledati... |
LOL ispada da je to NeoST bolje napravio.. Ovo mi zgleda kao test graficke i ono: 3dmark nije radio, i nisam mogao izvrtit test, igre nisam imao pa nisam ni probao..
|
Ne znam je li to što je jako vruće ili šta, ali na ovom siteu testovi sve rijeđe izlaze, a onda kad izađu ostane gorak okus u ustima.
Ako vi ovo smatrate testom, onda se ne piše dobro pce-u. Dvije rijetko pisane stranice sa par slika, i to je to. Nemam riječi. Ovo je sve, ali ozbiljni članak nije. Ako već neznate, onda se ugledajte na kolege sa Benchmarka iz Srbije, pa vidite kako iscrpne, opširne i ažurne tekstove pišu. Svaki drugi dan novi članak. A Vama prođe i po 20 dana između članaka. Ne želim nikog vrijeđati, želim da se ovo shvati kao poticajna kritika. |
Vidi se da de i nema baš na pce-u u zadnje vrijeme :D Članci su redoviti i puno opširniji od ovoga, a jedina "pauza" je bila do prija par dana zbog GO i sličnih stvari tak da...
|
Ali ne moze se reci da je ovaj clanak/test cemu. pogotovo sto tu na forumu postoji bolji/opsirniji..ali eto, na greskama se uci..
|
Ni ne pričam o ovom članku, SD je malo podbacio no siguran sam da će biti bolji ;)
|
Kuzim, ali nadam se da shvacate da su sve ove kritike u svrhu poboljsanja kvalitete clanaka/testova na PCE:)
|
Svaka kritika je korak naprijed. Makar ona bila i udarac nogom u guzicu :D
|
Citiraj:
Isto tako bi Swarma trebalo kazneno goniti zbog onakvog clanka:D |
Primjecujem da nije bila niti rijec spomenuta o podrsci za linux... sto bi bar meni osobno bilo prilicno zanimljivo... support tv-kartica je dosta slab i bilo bi bas zgodno da se bar dodirne ove teme u ovakvim testovima...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:02. |