![]() |
Zakljucana tema?
Zasto mi je zakljucana Tema pod sve za Intel.Naziv teme je Odabir Maticne.
|
Zbog ovog:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=100144 Za ovakva pitanja se obraćaš moderatorima na PM. |
Zato jer takvih tema ima mali milijun. Ova tema bude ti isto zaključana, jer si fulal podforum.
|
Kakve veze ima ovaj link sa ovom temom.
|
Mozete poslati onda PM gdje treba staviti ili samo premjestite temu.
|
Ima te veze, da si svoje pitanje mogel u tu temu postaviti.
|
Gledaj datum kada sam se zadnji puta prijavio na Forum.Nevisim stalno za kompom.Trazim Pomoc nista vise.
|
Lockana je bez pitanja, jer se takve teme otvaraju na dnevnoj bazi unatoč već otvorenim pitanjima.
A ako ti ne vidiš poveznice svoje teme s gornjim linkom, možeš se lagano zabrinuti... I da si zadnji put posjetio forum prije godine dana, par tema na prvoj stranici možeš pogledati |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisam nervozan samo trazim pomoc(savjet)
|
Samo daj, možeš otvoriti još jednu, bude obrisana :)
Adminov PM je uvijek otvoren za sve, pa ako misliš da to nije pravedno, slobodno mu se javi ;) |
Jel mozete otvoriti to sto sam stavio da netrazim sve ponovo ili copy paste.Ako je problem sam mi reci tocno gdje da stavim.Nije bed
|
Svoje pitanje možeš postaviti u gore navedenu temu:
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=100144 Ako ti se već neda pisati, lagano cp-aj prvi post iz prethodno zaključane teme, koja ondje još uvijek stoji. |
Hvala!!!
|
Gdje da najdem Adminov PM
Kako se zove |
gle, na svakom forumu, oduvijek i u svakom svemiru, bez obzira pratiš li ih ili ne, vrijedi nekoliko jednostavnih pravila koja spadaju pod netiquette.
dakle, prije korištenja foruma potrebno je pročitati pravila tog foruma. nakon toga, potrebno je pročitati sticky-e i ostale obavijesti na forumu i temi u kojoj želiš sudjelovati. članovi foruma koji su ti odgovorili na ovoj temi su to učinili podrugljivim tonom, upravo zato što je na tvoje pitanje odgovoreno u obavijesti na forumu... a ljudi koji koriste forume smatraju da je sramota pitati nešto na što je odgovoreno na samom vrhu forumu, i to još u obavijesti koju svi trebaju pročitati. dakle, jednostavno pročitaš pravila foruma i pomoć oko korištenja, onda pročitaš obavijesti i sve znaš (da, uključujući kako kontaktirati admina). ukoliko ni onda ne znaš, koristi tražilicu. štoviše, uvijek koristi tražilicu prije pisanja nove poruke jer je vrlo vjerojatno da su ljudi na tvoje pitanje odgovorili i prije nego što si ga postavio. p.s. ja nisam admin kojeg trebaš kontaktirati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:31. |