![]() |
Nemogu obrisat mapu
Molim vas pomognite.......
Skinul s neta neki programčić, i nisam nit instaliro nit pokretal, odmah obrisal, Obrisalo se sve samo mapa ostala, sad kad oču obrisat piše: http://i28.tinypic.com/6qv30k.jpg Postoji još koji način da se to obriše: P.S. Napravil system restor i ništa, isti slučaj |
Jesi gledao u task manager da nije medu procesima ostalo?Provao si s programom Unlocker,Move on boot,TuneUp shredder safe modu?Ili mozes preuzet vlasnistvo nad tim folderom
1.Isključi simple file sharing (Start -> Control Panel -> Folder Options -> kartica View -> skini kvačicu s Use simple file sharing -> OK). 2.Desni klik na folder -> Properties -> kartica Security -> Advanced -> kartica Owner -> klikneš na svoj user name -> kvačica na Replace owner on subcontainers and objects -> OK -> Yes -> OK ;) |
Citiraj:
Gledao, nema ničeg sumnjivog u Task-u... Nisam probao s nitijednim programom Ovo ne radi, preuzeo mapu, ne vorka, Piše da mapa ne postoji |
Probaj s KillBox-om ili iz safe moda.
|
safe mode neide
A ovo drugo nit neznam šta je |
Slicna situacija ko i ode http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=86351 kaze da je mapa prazna...
|
botabilni cd (ubcd i/ili hiren's) i gore neki dos star 1000 godina i da vidiš ;)
|
Probaj kroz DOS izbrisati...
|
Imaš ovdje !!
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=95335 Inače umjesto da ispituješ tu po furumu imaš microsoft podršku za stvari koje su vezane uz microsoft. |
Citiraj:
|
Meni se živo fućka za to kak piše.
Ali ak si pročitao ovaj link što sam ja dao onda ti bi bilo jasnije zašto sam to stavio. Neki ljudi su "prepametni" da bi razumjeli na taj način Jesi gledao u task manager da nije medu procesima ostalo?Provao si s programom Unlocker,Move on boot,TuneUp shredder safe modu?Ili mozes preuzet vlasnistvo nad tim folderom 1.Isključi simple file sharing (Start -> Control Panel -> Folder Options -> kartica View -> skini kvačicu s Use simple file sharing -> OK). 2.Desni klik na folder -> Properties -> kartica Security -> Advanced -> kartica Owner -> klikneš na svoj user name -> kvačica na Replace owner on subcontainers and objects -> OK -> Yes -> OK ;) ;pa prema tome sam morao stavit ovaj link jer kao što vidiš tamo je lik skužio tek kad sam stavio copy/paste s microsoftove stranice,a prije toga kad mu je neko napisao na isti način ko i ti nije. |
riješeno
molim delete formatiro disk |
lol
pa zbog toga ides formatirati disk?! |
Citiraj:
aha Probal sve ove vaše načine i dopizdilo mi OK Formatiral sam samo tu particiju stavio podatke na exter. hdd. formatiral, vratil podatke 15 min posla |
trebao si probati sa unlocker :D meni radi super :D
|
ma ok, no samo ti kazem, nema tog filea/foldera koji unlocker nije rijesio... ne za 15min nego za 15sec.
|
unlocker :D :D :D
dajte budite ozbiljni... ako je netko zaboravio - Disk Operating System i ne znam čemu uopće rasprave. |
Citiraj:
|
preko čistog dos-a nisi mogao obrisati folder?? nemoj me...
|
Citiraj:
Jer to uopče nije bio folder..... to je bilo vidljivi ostatak nečega.... i prvo kaj sam probal je DOS |
cmd ili bootabilni dos?
|
cmd
a i nije sad bitno glavno da sam je se riješil sad možemo o tome raspravljat godinama |
upravo.
p.s. cmd je nemoćan u takvim slučajevima, isto kao i sami windowsi ;) |
Windowsi nisu nemoćni već sami korisnici koji ih neznaju koristiti u toj mjeri da bi mogli sve što oni oče.
Ima stara poslovica "bez alata nema zanata" |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:50. |