![]() |
Breach
Developer: Atomic Games
Žanr: FPS Release Date: Xbox 360: January 2011 PC: January 2011 Web stranica: Link Cijena: 15$ Minimum System Requirements i Recommended System Requirements: Nisam uspio naci xD Citiraj:
|
holy shit
najrealnije unistenje okolisa dosad. ono kad rokne potporanj od kuce i cijela se zrusi je bolesno |
Taj destruction x.0 je valjda najgluplja stvar ikad, samo stvara bolje mjesto za ukempat se i pravit se glup.
Makar za 15$, igra izgleda impresivno, i sigurno ću ju zaigrati. |
to i je fora nikad neznas di te ceka neko jer se mozes uvuc svugdje:D
pokazano je kak je zajebo snajperista u videu i realno je do jaja. one stijene nebum ni spominjo za 90-ak kuna igra je MUST HAVE |
definitivno, za 90kn je musthave :D
|
ovo će u multiu biti jako zanimljivo :) uf uf šteta sta e izlazi za blagdane, jer bi to bilo ajme :)
|
To će sigurno stavit u novi CoD serijal.:D
Samo da ne bude puno bug-ova, npr. lik kampa u kući, raznesu mu kuću, a on fino ostane ležat u zraku.:D |
Ma ništa posebno... Bolji je uništavalački engine iz Red Faction Guerrille.
|
Breach goes gold and gets a date
Breach will officially launch on January 26th, 2011 worldwide on both platforms |
Znači za 12 dana čemo ju zaigrati.
Ako će ostati 15$, sigurno kupujem. |
|
Citiraj:
|
Jebo ih cover sistem iz treceg lica, i to u mpu -.-
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo je previse tih Gadetsa koji otkrivaju poziciju, ovako izgleda kao da se u igri nalaze "legalni" WHovi... jedino ako postoje kakvi gadetsi koji ometaju te senzore. |
Citiraj:
Živi bili pa vid'li Citiraj:
Valjda će biti balansirano pa ćemo imati mogučnosti countera tome. |
System Requirements
OS: Windows 7, Windows XP or Windows Vista Processor: Core2 Duo 1.88Ghz or faster Memory: 2 GB RAM Graphics: Nvidia 8600 or better, GT240 or better or ATI HD 2600 or higher DirectX®: 9.0c Hard Drive: 1.6 GB Sound: Any DirectX compatible card Controller: Supports Keyboard/Mouse or Xbox 360 Controller. |
S Motion Senzorom i Sonic Image-om su malo pretjerali.
|
Cover system je totalni fail, imao ga je rainbow six vegas pa nije najslavnije prošao, totalno bezveze i samim time daje mogučnost svima da iskampiraju svakoga not good.
Što se tiče destrukcije izgleda odlično. |
Citiraj:
|
Citiraj:
ostaje za vidjet, ali sigurno ne moze bit gore od cod-a ili bc2 di cover ne postoji... |
http://store.steampowered.com/app/72300/?snr=1_4_4__13
Otključat će se na Steamu za ~3 sata Cijena ne piše. Inače, klase su sljedeće: Rifleman: USP.45,M4A1,HK 416,ACR Gunner: USP.45,M60,M240,IAR Support: USP.45,M1014(Combat Shotgun),MP5,Siaga 12 Sniper: USP.45,M40A3,TPG,M107 Recon: USP.45,Tactical AK-103,Seal Recon,MK 14 |
Dobra igra da skrati vrijeme do "One koju cijeli svijet očekuje"...
|
Što je ovo već na 20% popusta.
12 eura na steamu Jel probao tko, jeli čemu? |
naletio sam na par mjesta na vrlo negativne komentare.
izgledalo mi je zanimljivo, al ne pada mi na pamet uzimati ako ne mogu isprobati; spominju ljudi neki trial/demo, međutim na Steamu ne vidim ništa slično. |
Od 10 navečer je otključana ali je Steam nešto zezao pa nisam mogao kupiti.
Evo sad sam konačno uspio dovršiti transakciju i skidam igru. Velika je gigabajt i pol ( :D ), bit će skinuta za 20 min. Šteta što ujutro radim pa ću sada odigrati možda jednu ili 2 runde |
Facebook Breach stranica - ima na njoj nekoliko postanih reviewa igre, jedni su pozitivni drugi pak negativni, isto tako kao i komentari od ljudi koji su kupili i isprobali igru.
@hammer_of_thor Kad isprobas nabaci neki kratki review :) |
Citiraj:
Evo ovo da ima demo za probati bi se lakse odlucio, ovako je necu uzeti iz principa jer nema demo da je neznam kakva. 1 minutni gameplay http://www.youtube.com/watch?v=vATqy...ayer_embedded#! Jel mi se cini ili je cijela igra ova 1 mapa? |
Citiraj:
Užaš, horor, šok i nevjerica :D Grafika je kao u CS-u, za teksture ima samo low i high, nema AA, V-Sync postoji ali je žali Bože Mape su pustoš, drveća izgledaju kao u Minecraftu :D Gameplay je onako, srednja žalost. Fali fluidnosti Sad oružja... hmmm M4: Rafal radi ok, kad nema neprijatelja oko mene, ono full auto bez problema, dođem na 20 metara od nekog, naciljam, stisnem rafal kad ono ispuca 2-3-4 metka, kako kad mu se da. Kao da postoji neki lagg na pucanju (nije burst, jednostavno rafal prekine nakon 3-4 metka i onda moram stalno stiskat) Snajper: Kao da krompire pucam :D BUllet drop nisam primjetio, ali nanišanim lika, opali, a on ima vremena popit kavu dok metak dođe do njega :D Neznam, ovo treba dobro patchirat jer je ovako katastrofa Sensitivity je smiješno velik. Stavim na minimum opet bježi svuda po ekranu, smanjim i DPI onda ima neko slabo ubrzanje. Nikako na zelenu granu. Ljudi se po serveru smiju koliko je nekad loše. Pogotovo se žale na ponašanje oružja. |
a bas sam se nadal necem dobrom a jeftinom,traileri su mi bili super.....makar za 12e mozda mu dam sansu...dobro bi bilo da se sve igrice krecu oko te cjene, mislim da bi bilo puno manje piratstva....
|
eto izgleda jos jedna igra propala zbog konzolitisa. :(
|
Video review igre
http://www.youtube.com/watch?v=oOFep...&feature=feedu Nije ju popljuvao, ali igri fali puno stvari u usporedbi sa konkurencijom |
Danas su dojmovi možda 3% bolji :D
Grafika je i dalje horor sa svim max-anim (sve što sam mogao naći, a ima sve skupa 3 grafičke postavke uz rezoluciju) M4 više ne laga sa pucanjem ali je zato beskorisna na 50+ metara Snajper još uvijek ispaljuje krompire i to neprecizno. Em metak (odnosno krompir :D ) leti cijelu vječnost do mete, em ju najčešće ne pogodi već nekih 30-ak cm u stranu (nekako koda sam primjetio da vuće desno, makar nisam siguran, možda se onda treba ciljati malo lijevo od mete). Pištolj je beskoristan što za medium/long range što za CQB |
Zar ne možeš upaliti AA preko nvidia ili ati control panela?
|
Hmmmm, to nikad nisam radio, pošto dugo nisam naišao na igru bez AA :D
A sad sam se probudio nakon 15 sati sna pošto sam do sinoć bio budan 40 sati u komadu (doma 10ak h, posao 12h, put na faks 3h, na faksu 12 sati, put sa faksa 3h), i sad ovako iz sna pokušavam naći negdje opciju paljenja AA u nVidia CP-u :D EDIT: Stavio u CP-u da on override-a svaki app setting i postavio AA 4x. Idemo isprobati. |
Ne mogu vjerovati da još nisu patchali igru.
Mouse sensitivity je još uvijek presmješan, Na mom RAT7 u igri je stavljen na 800 DPI i još u control panelu smanjen sensitivity na manje od pola, te je u samoj igri na minimumu, i još uvijek aim svuda leti, nevjerovatno. U svim drugim igrama najnormalnije igram na 2800-3200 DPI-a Grafika je još uvijek horor. Hit detection je vjerovatno i najveći problem igre. Ubiti nekoga čistim ADS-om je ovdje stvar sreće a ne aima ili refleksa. Premalo je igrača, OK, uvijek se nađe server sa jednim slobodnim mjestom pa se lako upadne na pun server od 16 igrača, ali opčenito, jako je malo igrača. Presporo se levela, odnosno otključava nove stvari, isto tako, presporo se skupljaju $ za kupnju attachmenta. Možda to i nije loša stvar, igra je dugotrajnija, ali početnicima je dosta teško skupit dovoljno za red dot na M4. Sveukupno imam 5 sati igre i trenutno sam lvl 2, odnosno tier 2, a redovito sam prvi na scoreboardu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:59. |