![]() |
a čuj... prvi put uopće pomišljao o izradi tako nečega, kamoli realizirao... lako sada poslije bitke pametan bit :D
edit: cirkus :D |
|
1 privitaka
Upravo krecem na zderacinu :D
|
Citiraj:
|
di je mrtva životinja u bilokojem agregatnom stanju?
|
Citiraj:
|
imamo mi i onaj drugi thread... nepopularni :D
|
Citiraj:
Danas za ručak : ričet s vrganjima i povelikim umetkom rolane lopatice koja se nije predala za Uskrs...:goood: |
Kod mene su špageti :D
|
Danas pada kelj s kobasicom. :)
|
Citiraj:
|
Ja se danas i sutra điberim kod frendice :)
Danas - filana paprika i pire a za sutra je rekla da će biti kelj i faširanci :care: |
Citiraj:
Ali da, moram priznat, ostao sam gladan :D |
Citiraj:
|
|
|
|
čuj ovog s lubenicom... meanwhile u hrvackoj - saft od purećih srdaca i pilećih želudaca:
![]() čru domaća hrana za prave muže :D dokopao se odličnog domaćeg paradajza u staklenci i naravno nema druge nego domaćeg špeka skupa sa šunkom i u njegovo kraljevstvo - bošpor spominjao sam ga već tu i ako imate sve domaće sastojke - nećete požaliti ;) ![]() unas se radi: - zdinstat špek i nešto suhog mesa sa strane - staviti malo više ulja i brašna da bude gusto - zabiti nutra paradajz do željene gustoće - staviti dinstano meso - malo još prokuhati zajedno jednostavno da jednostavnije nemre biti i zato toliko ovisi o kvaliteti namirnica, a okus EPIC. |
|
Taj Bošpor je valjda nekaj najbolje kaj sam probala od čušpajza (ako se to može nazvati čušpajzom). Prefino :)
Danas kelj i faširanci (kod frendice :D) |
Citiraj:
|
Kod mene je danas grah :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Danas nema roštilja...Ima šnicli :D plus juha plus pire...a za desert...čokolada! :)
|
Ždere, pošto sam od večeras do nedjelje u Zagrebu s ljepšom polovicom, trebao bi preporuke nekih "njam" mjesta a gdje drugo pitat nego ovdje :)
Trebao bih info za mjesta sa dobrim: Pizzama (vrsta prema preporuci) Čevapima Kebabima Ponudama hrane iz woka (čajniz/đapaniz) Biftecima i eventualno još nešto što je u Zagrebu neizbježno isprobati :) (hint: odsjedamo u Markovcevoj) :zdero: |
-za Pizze imaš zaseban thread u svaštari
-čevapi...hmm...Batak Grill -kebaba ima stvarno svugdje,kod Ali u Prečkom,AliKebaba Kvatrić,Kebaba Paradise prek puta Petrove crkve,neki na Savskoj,neki u Sesvetama -Mr.Chen u Radničkoj,onaj na Zvijezdi,onaj u Okićkoj po mom mišljenju -El.Bull Dubrava,Opatija ak radi uopće,Helena na Jarunu prek puta Gallerya -ostalo: zagrebački/teletina u Zelenjaku na...Zelenjaku :D (živim blizu tebe pa se i krećem po istima,večina ti je...Batak,Žac za pizze,AliBebaba,Paradise,MrChen,ElBull,Zelenjak....relativno blizu) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:38. |