![]() |
Citiraj:
|
Ja na kraju nisam ništa kuhala danas već sam se uđiberila frendici na ručak. Trebala je biti samo kava no na kraju smo završile na pizzi :D (jedina dobra stvar kad si bez posla je ta kaj ti svi uvijek hoće platiti piće/ručak :D)
Neka genrička kvartovska pizzerija i ista takva genrička pizza. Onako, solidna :) |
Citiraj:
Citiraj:
|
Danas mi se nije dalo kuhati pa sam kupio peceno pile.
Sad desert: https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...35152146_n.jpg :D:D |
Aaaaaa salji: )
odlucila sam za veceru tople sendvice |
Danas pileći saft i tijesto :D
|
Za gablec sendvić sa dimljenom gaudom i mortadelom.
Nije ta gauda tak niti loša. |
|
|
1 privitaka
Mee too :)
Privitak 13351 |
Pizza je baš mmmmmm :D
@lady može recept za tu jogurt tortu? |
Citiraj:
jednostavan kolač :D |
špinat sa extra češnjaka i vrhnja te faširanci....multikill :D
|
kod mene isto špinat plus faširano meso :D al to za večeru ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mačku imam ;) Danas pomfi, pileći medaljoni i rotkvice. Za večeru sam mislila palačinke. |
Citiraj:
|
Sam sam doma pa je danas bio ručak šampiona - ćevapi sa somunom, lukom, ajvarom i kajmakom, cherry rajčice i friški feferoni :D
Još k tome sam kajmak utrpao u somun i bacio somun na tavu sa sokom od pečenja. Brutalno :) Sad bu čokoladna baklava pala za desert :) |
|
Uff flare, divno :D
Danas, krem juha od tikvica, pečeno pile, mlinci i cikla za salatu. I radila sam miješani kruh (kukuruzno-polubijelo brašno) |
Juha. Pohano meso rizi bizi..desert torta od sira i keks pita...
|
Citiraj:
Kako sam u zadnja dva dana jela više nego u zadnja dva tjedna onda od danas nešto laganije :D pa planiram za ručak paradajz juhicu s noklecima (sve domaće ofc) i tjesteninu s tunom i paradajzom :fiju: |
flare eto i mene :)
trenutno pijem kavu...najbolje da nist ne kuham..nisam za nista :( |
Citiraj:
|
Čuj njega kako je služben :D (btw, Sisa je pomagao u kuhanju :))
Ima ponovit :D |
Klopa je bila super samo je onaj burek valjalo zaliti kombinacijom vrhnja i češnjaka! :D E TO BI BIJO POSAO! :D
|
to si vidi po rukopisu na slikama da sam pomogao, samo nisam htio odma usta-moja-hvalite-me :D
ponoviti opetovano tak jasno :D edit: ponio sam si doma komad bureka kaje ostao i sinoć ga maznuo nakon mikrovalke... ma odličan, samo 2 greške se potkrale - trebalo je u pleh staviti papir za pečenje i trebalo je ne tak jako iscvrljit meso, ali okus po meni odličan. |
Pa mogli smo! Kaj nisi predložio kad je bilo vrijeme :)
|
Nijesam se školovao za prijedloge. :D :D
Pa došao sam oko 20h. :D TADA VEĆ BILO PA PROŠLO! :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:46. |