![]() |
Jaooo koji kolači :D
@flare dobar ti doručak od neki dan, mogla bi radit šnenokle za vikend. Thx na ideji :D @ladytron klasična baklava od oraha ili? Mene zanima ona od pistacija, morat ću ići u istraživanje gdje to kupiti. Danas sam pojela zadnji komadić makovnjače za doručak. A i radila sam pincu po prvi puta i zadovoljna sam okusom, ali mi se nije lijepo rascvala, onak kak bi trebalo, ali koga briga :fiju: |
Citiraj:
Ooo obožavam pistacije samo neznam baš kak bi mi se uklapale u baklavu :eek: Sumnjam da toga ima |
Ima, ima. Nadjev je samo od pistacija.
Postoji u ZG-u svakih par subota mislim, mali plac na tavanu, tamo zna biti. Morat ću se uputiti jednom :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kolači su svi domaće izrade, kao i torta. Pojelo se sve brzo :D |
Veceras je dobra tekma, znaci radi se jedna prava domaca pizza. :zdero: :D
Ako ne zaboravim, mozda i okinem fotku. |
Citiraj:
|
that looks nice!
|
@flare...odlično!!!
|
Citiraj:
|
eto flare me nagnala na iskorištavanje ostataka pa sam ja napravio mali hommage prošlom nam uskrsu ala doomsday iz chella :D
stvarno nisam mislio kuhati nikaj danas jer ima još brdo klope sveeeeee dok u sparu nisam naletio na zadnje dvije bukse velikih smeđih šampinjona kojima ističe rok trajanja i 50% su off... tako da sam dobio 6 pravih momaka za 11kn i onda je krenulo kalkuliranje šta i kako dalje :D dakle očišćeni samo nožom onaj humus/zemlja/gnojivo šta već (ne perem nikad gljive jer je život prekratak), izrezane opne od glave do stručka, par stručaka na sitnije kockice narezano skupa sa redom: - domaća naša kobasa sa kolinja - domaća slavonska kobasa - domaći slavonski špek - kuhana šunka od uskrsa - domaći dimljeni kravlji sir - cheddar (spar, britanija) - tilzit nepoznatog porijekla - kuhano jaje sve pomiješano sa malo ulja, timjana, soli, papra, senfa i svježe ribanog hrena te napunjeno i stavljeno u malo pouljenu tepsiju, da bi zgledalo vako: ![]() nakon toga nariban grana padano (certificirani da se razumijemo!!! :D) i malo ulja po rubu gljiva pa sa takovim filterom je vako: ![]() eto sada je na 180c neko vrijeme dok ne budem zadovoljan viđenim. jači sam od rockya :D |
Fino:)
|
|
Imate zanimljiv odnos :D
http://www.pohrani.com/f/41/u5/1CrAqfQI/1.jpg |
a ne mogu ja sada imati wmf + zwilling, a ona neku tamo sirotinju bezimenu i bezoštru :D
|
|
|
Citiraj:
Jedini sastojak kojeg više mrzim je truffle oil. Bokte kak mi to tek digne želudac :D :p |
Citiraj:
Citiraj:
thnx... šampinjoni su ispali mrak! as you can see: ![]() :D Citiraj:
nisam probao oil, ali mnogi kažu da je to šit... doduše ostale truffle proizvode ću rado popapati. ima negdje na dolcu dućan koji se bavi pastom i između ostalog imaju razna punjenja tortelina i tako tih jastučića, e takovi punjeni tartufima su epski dobrih razmjera (skupi naravno). |
Citiraj:
|
Ja danas ne kuham..znači na meniju je lovački :D
|
Žemske, kaj ste napale Sisu :D koliko ja znam on je oduzet :D
@ Ammy, Ladytron25 - hvala cure :) Mislim da ću danas za ručak ponovo onu fritaju s pršutom i šparogama jer mi je još ostalo materijala od neki dan :fiju: |
Jest da sam solo, ali ne barim zauzete...:D a syss..volim ga zezat, zna to on ;)
Ja sam danas na jajima :D |
sve žene svijeta su me napale, ama šta se to dešava šta ŠTA?!? :D
vidli svi da znam kuvat, da poklanjam ko da je svaki dan valentinovo i odma na mene jadnog :D |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
istinu zboriš :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:29. |