![]() |
No i di je jelovnik na kraju? :) Trrbalo bi obaviti mini ciscenje nakon Uskrsa. :p
|
Citiraj:
Ako pod čišćenje misliš dijeta i to, to nije u duhu pravog žderonje.:banned: Nastavak slijedi, imam još za danas i sutra šunke i goranskog nadjeva... |
Citiraj:
Juhu sam tamanio minestrone. Cherry rajčice 40 dg malo posolio, stavio 2-3 kapi suncokretovog ulja, i unutra utovario 10 dg mozarelle. Drugi obrok je bio tuna i polumasni sir. Kruha, peciva, tjestenine i ostalog mesa ni blizu. :) do prvog maja je takav režim ;) |
[QUOTE=Drug Brko;2582626]Cherry rajčice 40 dg malo posolio, stavio 2-3 kapi suncokretovog ulja,
/QUOTE] Kakvo svetogrde......na rajcice obavezno maslinovo:dobartek: |
Hebote maslinovo ulje. Fuj.
|
|
Citiraj:
Citiraj:
|
E, al ak se nebuš toga strogo pridržaval, niš od toga. Tipa da okineš samo jedan amburger ili oveći sendvić :)
Poželjno je isto da ne piješ ništa osim čaja bez šećera i vode, pogotovo niš gazirano. Naravno, colu, pivu i slično smiješ samo gledati :) I još da se 15-20 minuta dnevno iznojiš... :) i to je to :) Muka je, velika muka, ja sam se prvi dan tresao, ali drugi dan je već lakše, a treći normalno. |
Može bez pive, šećer ne stavljam u ništa ovak i onak ali bez kave...ama nema boga. :D
|
Ma, koga briga za kavu :)
|
Kavu inače ne pijem (kao što i ne pušim), ni razne derivate od kave (nes, kapućino...) pa ti nemrem reć niš o tome ;) ovo što sam rekal kod mene ima rezultata, a ti buš vidio ;)
|
Danas je dan već propao bikaz umaltio sam ujutro orahnjače i makovnjače. :D :D :D
|
amdo diet level: kandirani bacon sa cimetom :D
što se maslinovog tiče volim dobro, a najviše mlado domaće... gusto, mutno, trpko i jako, jako fino. |
Citiraj:
To je plan od 01.05 do 15.06. S time da se popunjuje :D |
Citiraj:
|
@Brko - o majketi :D (ne mogu reći da kužim zakaj to radiš but, who cares tbh :D)
@sisa - i jesu nice, uber nice :p |
Ja ubio cezar salatu! :D
|
Jutros za doručak ubio pola kg posnog sira. Ne mogu ga jesti samog pa ubacim dvije zlice meda :fiju: I onda se natrpao marcipanom. Nisam isao doma za vikend posto imam ispite, a tetka mi zivi samo dva nebodera dalje ovdje u Rijeci pa me natovarila :D Poslije toga klasika, kava. S tim da sam izbacio onu instant, od koje mi se samo spava.
Za ručak sam ubio sendvic, od onog kukuruznog kruha iz Bille (300-tinjak grama) sa čajnom gavrilovic i ementalerom. Problem je bio sto je padala kisa pa nisam mogao po kapulu jer sam trebao praviti lignje na brudet. :D Ali je kisa ipak stala pa sam se natovario za veceru. Kupio sam i hobotnicu pa ce sutra popodne poslije ispita u lonac :) U zadnje vrijeme mi se nista na kilazi ne prima pa zderem ko lud. Lani sam u 6. mjesecu poslije faksa imao 72 kg. U Poljskoj dok sam bio na razmjeni sam nabio na 80 kg, ali sad stagniram. PS, Poljska bi bila raj za prave zderonje, ove 100+ :D Kg pilecih fileta je 16 kn, citavo peceno pile 18 kn. Ja sam se gusio u hrani :goood: |
Citiraj:
A gle ne podnosim masline i to ulje. Jednostavno mi ne paše miris i okus. Kao što neki ne podnose krvavice ili špek fileke :D A osobno ne kužim ni tu zaluđenost maslinovim uljem. Kad vidim onu ugarkovičku kak trpa maslinovo na ama baš sve i svašta zlo mi dođe. :p |
Za maslinovo ce ti jos i oprostiti ali za krvavice i fileke...nisam bas sigurna :D:banned:
|
Krvavice obožavam, hjao da mi je sad koji par. :nuts:
|
Citiraj:
Jučer pizza all day long, danas još nisam odlučio :D |
Citiraj:
krvavice i špekfileke mogu intravenozno konzumirati po potrebi :D Citiraj:
dakle žena nije kuhar nego opasni plagijator... ima tu olivera, (dosta) blumenthala i ramseya i uopće mi je glupo gledati neki recept i/ili savjet kojeg sam već gledao od puno simpatičnijih likova (ako ćemo iskreno). no sada to na stranu, neću nikada zaboraviti njen najveći podvig, rekao bi nešto kao recimo kuharski spomenik, ma i više od toga... VREMENSKA KAPSULA :D bilo je doba purice s mlincima i ona je odlučila krenut uzvodno i napravila je puricu obilato našodranu sa maslinovim i umjesto mlinaca nego govno tipa brokula ili karfijol... hhhhhhh... U B I T ! ! ! WITH FIRE!!! :D |
pohana piletina i pire... :D a desert baklava :D
|
pics or didn't happen vrijedi na ovoj temi :D
|
Citiraj:
baklave nedam.. :nono: jel kome ostalo kolača od Uskrsa? :D |
|
daj nakrkaj tog krumpira drugi put, sigurno ga je sfalilo, a mesa ostalo.
|
Issse koja gozba..daj te kolače vamo :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:39. |