![]() |
Di si to uzeo?
|
Pa napisao je u intersparu :)
|
vidljivo čak i iz kanade :D
|
Mr obvijus :D
|
Citiraj:
Samo vidio cijenu i nož :D Ali thanks, ovo se isplati edit a sad vidim na Sparu, to se bodovi moraju skupljat |
Citiraj:
|
naravno da se isplati... full cijena konkretno ovog noža je 500kn (što je inače range početnih propisnih noževa, čak i pojeftino bi reko).
ma bodove dobiješ na lijepe oči... ja sam skupio za njega u 3 posjeta špara di ni približno nisam toliko para potrošio i onda kada je ženska vidjela da sam uzeo nož dala mi je ono pol metra naljepnica, poljepio i vratio se ponovo kod nje sa setom šprica za salatno ulje i ocat i onda mi je još i više dala... malo šprehica i ide to bez greške :D |
Uh, danas nije bilo svejedno. Klasična borba "Kuhana šunka vs. Pečena šunka"
Više volim kuhanu, ali opet onda - volim kruh od pečene.... Kiflice s orasima, baklave, čoko kocke, rolada s bananom, gemišt, huh juj!! Sretan Uskrs, kaže vam Isus! :D |
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/...51763411_o.jpg
Ma, kakva kuhana :) Kruh od pečene, hijaooo :) Evo, završio turu danas. Sutra nastavak sa patkom i ostatkom :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
Hjoooj…svrbe me prsti :D
@ladybug - da znaš da sam te baš spominjala neki dan i komentirala kako te dugo nisam vidjela online :) Enivej, kaj nije da se prvo skuha šunka pa se onda peče u kruhu? :stoopid: |
|
@bagica... HAHAHAHA :D
@flare... zakaj svrab? :D :D :D |
A Bubbi nisi ništa odgovorio? Ha? :p
on topic: kuha se govedska juhica s domaćim rezancima :goood: |
a kaj reć bubi? šta god da mu kažem popljuvat će me :D
|
Syss, koji broj blagajne...:p
|
Erm, ja ne kuham šunku prije pečenja... :fiju:
Peče se fino sat i pol na nekih 180, ovisno koliko je velika. Al se zna dosta isušiti pečenjem i ne bude tako sočna ko kuhana... Tak da uvijek si uzmem kuhanu šunku i kruh od pečene šunke haha @flare, ma uvijek sam tu negdje, watching, scrolling, judging LOLOL :kafa: |
|
Danas sam malo za promjenu jeo na račun punice. :D
Puretina, prasići, krumpir, grah salata, gembači, orahnjača i makovnjača. :D Moj bože mislim da ću opet spkupiti puno previše kila...NIJE DA IH OD SADA NIJESAM IMAO! :D |
Citiraj:
mene nagovorilo neki dan onaj 321 kuhaj kad su radili taj omlet... prefina je stvar :D Citiraj:
2. ITOISTO :D jesi pao ispod 110kg prasetino? :D |
Pa VAZDA žderem na svoj račun! :D
Ma ni čut ispod 110! :D NE IĐE! :D Nije humano koliko sam žderao ovih dana. :D Otkrio sam mali ali cattering u Frankopanskoj. Imaju salate po 15kn od 300 grama kaj je fakatdosta i IMA MI TO JESTI! :D http://mali.hr/gastro-bar/danas-nudimo/ |
ja ne želim pogledat vagu nakon ovih par dana :D
|
Prošli vikend Osijek - Novi Sad. Ovaj Uskrs. Samo jedna kila :) Ja hepi :P
|
Citiraj:
|
Kaj? :D
Kako? :D Ajde daj jelovk. :D Od A do Ž. :D |
ti si na krivom threadu sine :D
edit: @brko je ovo išlo... amdo je uvijek u krivom threadu, da ne kažem forumu :D |
ČISTO DA GA ZNAM IZBJEGNUTI! :D JELTE JELOVNIK! :D
|
hahaha :D
ma di ćeš izbjegnut jelovnik... pogotovo kod dede, bogati znam taj jelovnik mentalno uslikano napamet, ali nikad znat šta ću žderat :D |
Pa ja se sad čuvam da bi mogo počet žerat kad krenu open air festivali roštiljanja. :D a ako bude prilike dođem i do Dede :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:27. |