![]() |
zemi si dobar štrajher i bok... možeš njihov (ne znam ko njih dila), imaš u city centrima u my houseu wmf.
ako do sada ih nisi brusio onda ili premalo kuhaš ili su tupi ko ravnalo :D |
1 privitaka
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pred koju godinu sam istovario poprilično love za AMC suđe i tom prilikom na poklon dobili set noževa. Bio sam malo skeptičan jer su dosta tanki, ono reko to je pleh, ne bu to dugo. Međutim, oštri su ko britva i jebački tvrdi, ne zatupljuju se baš. Žena ipak pazi gdje ih koristi koristi, za pandlati ima neke stare noževe :) No, upotreba nosi svoje i više nisu kao prvog dana pa bi ih trebalo malo popraviti. Štrajherom treba znati, a ovi koje sam gledao okolo su grubi za popizdit. Ima netko iskustva s ovakvim čudima za oštrenje: http://www.replikart.com/ostraci-i-b...ni-ostrac.html Izgleda mi skupo, ne znam kako u praksi funkcioniraju takve stvari. |
Citiraj:
|
Citiraj:
meni je u početku bilo malo pizdariya držat isti kut, tj. išlo je jako sporo sve dok mi nije ušlo u naviku i od onda nikakvih problema. |
Danas kolinje. Upravo su gotova jetrica. :)
|
|
Krem juha od tikvica, pire, špinat, faširanci i ostatak jučerašnjeg roštilja.
Za desert je fina torta od kokosa :D |
Za sve osim kostiju i tako nekih tvrdih stvari si uzmite keramicki noz s ebeja, cijene su do 10$ ovisno o velicini. Ja prakticki sve doma rezem s njim i nakon dve godine nije vise kao nov ali i dalje jebeno ostar. I da se kupi jedan godisnje, super investicija.
Treba paziti da ga se lupi od nesto jer navodno lako pucaju, iako, meni je pao s metar, metar i pol i prezivio. Kako god, za svaki slucaj sam uzeo onaj s futrolom. http://www.ebay.com/sch/i.html?_trks...at=0&_from=R40 i slicni.. |
Ovdje od svih chefova čujem samo najbolje o Global, Mac i Shun noževima. Dvojca imaju Global setove i noževi su predobri. Par je njih još uzelo Shun. Noževi su predivni, savršeno leže u ruci, samo imaju manu što su dosta osjetljivi. Ja možda čopim ovak nekaj. Isti ima frend i nož je zakon.
Mac koji imam je valjda najlakši nož koji sam koristio, a mnogima je upravo to problem. Posudio ga kolegi da nareže rajčice i ovaj je nakon 5 min porezao prst jer je navikao na teže noževe koji daju malo više otpora. Ovo ide kroz sve ko kroz putar :D |
|
Ja ću danas neku juhu skuhati. Baš sam se zaželjela juhice :)
|
|
Citiraj:
|
syss, a da hitiš normalne slike? :D
Ovo sve je 2x3 cm :D |
kasniš buraz :D
ctrl + f5 :D |
Brži si od tih piceka čiji su batci :D
Zgleda fino |
probaj to jednom napraviti po ovoj recepturi i ima da krepaš od dobrosti :D
|
Citiraj:
Recept |
|
Citiraj:
|
Pohana piletina i kristalka na salatu.
|
2 privitaka
|
Kaj je žderonje, di ste svi? Šunkica, jaja, rotkvice…ništa? :D
Doručak, klasika: kuhana šunka, jaja, rotkivce, mladi luk, domaći ribani hren i domaći kruh Najviše volim uskršnju hranu :care: Sad čekam ručak - komad janjetine u pećnici + mladi krumpiri i heljdina kaša kao prilog + pečene paprike na salatu :zdero: |
Također mi je uskršnji stol najjakiji! :D
Mi smo malo uranili sa šunkicom tako da smo je jučer jeli! :D Jučer šunkica, kuhana jaja, hren, mladi luk i rotkvice. :) Danas za doručak: šunkica, pršut, masline, špek, kuhana jaja, čiz kejk, makovnjača, orahnjača... Za ručak se čeka purica, mlinci, juhica, salata itd... |
Ajme…cheesecake :good:…inače, nisam baš od kremastih kolača ali cheesecake volim jako :)
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:59. |