![]() |
@AMD - to je kad imaš frendove u T-comu :D
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Jedino bih volio znati tko je pa da ga ko čovjeka počastim. :D |
Hmm, restartao sam ruter i evo rezultati, poslao sam im bio mail, ali sumnjam da su to išli popravljati u 2-3h ujutro i to istu večer kad sam poslao mail, očito je bio neki port sjeban na ruteru ili neki racku. :D
http://www.speedtest.net/result/2708727888.png weee sretan ka mala beba :D |
.... Sad sam opet mjerio i baca mi opet 8.42...Itko zna rješenje? :wtf2::fuming::hitthewal:
|
8,5 mbit ? Pa nova brzina ti je od 5 do 10mbita.
|
Pa meni parica podržava do 13.74mb.... Pogledaj iznad brzinu koju mi je izmjerilo danas ujutro i sada opet baca na 8mb, mislim ono wtf?
|
zasićenje :D
|
Pogledaj u modemu SN Margin i Line Attenuation, usporedi sa podacima u ovom topicu, pogledaj da li imas hrpu errora. Provjeri instalacije u kuci, probaj izmjeriti brzinu dok si spojen kablom na modem. Moze biti milijun stvari a nisi dao nikakve podatke osim da ti parica podrzava 13 mbit...
|
Citiraj:
|
Evo imaju novu akciju sa Huawei MediaPad 7 Lite (3G)
|
To za nove korisnike samo koliko vidim?
Bio je i do sad, i to po mnogo povoljnijoj cijeni. A inače, tablet je valjda najlošiji na tržištu i ni lipe ne bi dao za njega, a kamoli 200kn za ugovor na dvije godine. |
Da barem opletu neku hakciju za MaxTV, nebi naškodio kakav tablet :D .
Inace saznao da ako cu uzimati MaxTV da nema Boga da mogu imati 10Mbit što i MaxTV, zlo..... Nego neka dobra duša Router whisperer da protumaci moje stanje, Gamad kaže nema druge bolje parice, ako bi MaxTV i 10 Mbit, moram na nižu brzinu.... ( Spojeno žicom direkt / i dalje preko splitera ) Da kažem ovo je bilo stanje 13.5 http://www.zaslike.com/files/xummejk...li62_thumb.jpg Ovo 15.5 nakon šta su me prespojili na drugi vod ako sam dobro skužio.. http://www.zaslike.com/files/fsdvn5h...ijxd_thumb.jpg |
Citiraj:
|
koliko im treba od zahtjeva do samog dizanja brzine?
Nazvao sam ih prije 24h, samo me zanima koliko strpljiv moram biti :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tu ćeš vidjeti sve te podatke ;) :goood: edit: nisam ni skužio da ti je Madboy već napisao :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Malo kasnim :D |
Citiraj:
|
Ovo sam ja dobio kao odgovor prije 2 sata na fejsu.
Citiraj:
|
samo ako vam je istekao na adsl-u ugovor, max3m paket 305kn, 99kn tablet.
Mislim da nemoraš biti novi korisnik maxtv-a, bitno je samo da ti je istekao ugovor. Dosta ljudi ima i sve 3 usluge ali van paketa pa isto tako mogu samo bundleat sve 3 usluge i uzet tablet. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni se to dešavalo prije mjesec-dva. Odgađao sam što sam više mogao i na kraju kad sam doma došao i vidio da mi telefon ne radi znao sam što mi je slijedeće činiti. |
|
mene gamad zvala, i ponudili mi produljenje max adsl+ halo + maxtv al nemogu imat iptv nego satelitski kao za 299 kn mj a inace dobivam cca 320 kn racun i dobim tablet huawei....
proslo 2 mj tableta nema, ja zovem i kazu da nikad nije ni bila ta akcija uz satelitski max tv i da ga nemam pravo dobiti, sto da radim ?! |
Bila je akcija uz novi maxtv ili maxtv sat huawei za 99kn, pejstaj tu status linije iz rutera da vidimo ako možeš maxtv, sad je akcija za novi maxtv i max3 paket hauwei(ne onaj 3g model) za 99kn
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:49. |