![]() |
evo malo meksičke iz Karake (zg)
|
Gruntam si danas neke lignje sa vagonom tartara...kaj mislite o tom? :D
|
|
nekak me to klijalište podsjeća na umanjenu verziju kutije za druge biljke :D
|
Ma znate kaj, jebite se ...
Prvo me Robert rasplakal na godišnjicu. Onda ste otvorili PCEX grupu na FB sa fotkama nekadašnjih susreta kod Bakine kuhinje. Toliko nostalgije u tako kratkom vremenu je previše. Napal sam Nutelu žlicom i žderem banane da se malko smirim. |
Ja isto :) Išao neš tegovati, ali nemrem :/
Jebote, kaj je prošlo već toliko vremena (a nisam se uživo družio do kasnijeg staža foruma isto kao što mi je trebalo vremena za registraciju). |
evo par fotkica s čim sam se ja igrao zadnjih par dana EDIT zahvala mamutarki kaj je objasnil kak na ne njuberski način zakeljit fotke prve tri - deep dish pizza sljedeće tri nekakva tikka masala iz lidla, malo preintenzivna, prvo u čudnoj kombi puretine i graha , onda onak kak treba s čikenšitom al razblažena s vrhnjem i majčinom dušicom + juhica od sušenih divljih vrganja pataksova korma jebenica još jedna domaće indijska kombinacija iz bulje riža s kurkumom i malo liptaure, krmići u curry marinadi, mrkvica lukec standard USA honey glazed ribs iz bulje, jebiga ne kuham po receptima, glazura med, ačeto krema crni papar wok - u zadnje vrijeme radim bazu s wochesterom, ispada brutalno izgleda ful autentično, još jedna stvar kaje bitna po mogućnosti ga rokat sa svinjčetom ne piletinom i na početku koristiti par kapi sezamovog ulja, jer na kraju kad zagrizeš meso bez obzira kaje bilo u umaku ima okus po prženom sezamu, prilično kul, ispod je u zdjelici riža al najbolje ide uz šan šijevu tjesteninu koja se sam ubaci na dve minute u wok na kraju ova zadnja fotka pokazuje sam to da ak si čovjek da malo truda čak i stvari kupljene u dućkasu nabrzinu ispadaju puno finije |
svaka čast, to su prave slike i recepture ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Je, ima slika starih u PM. |
@Pizz!
svaka cast fali nam takvih restorana u HR! bio bi redoviti gost. gledam na onom food channelu lik ide po americi po svim tim buksicama... sline mi cure svaku vecer/noc kad idu te emisije across the US. svaka cast nasim specijalitetima al ono tam je vrh Citiraj:
zenksa ti pred tobom ocisti i nareze lignje, bam u brasnu, na brtzaka u fritezu, kruh, tartar 25kn. nisma bolje przene lignje jel ne sjecam se igdje/ikad. kolicinski, kvalitetom i cijenom. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
YEPP,mi kad sa kvatrica/šalate potegnemo do njega onda znaš da vrijedi i da se isplati :cool:
|
E jedno vrijeme neću ništa žderati. Imam spaljen želudac i crijeva, tj sluznicu pa me doktor stavil na 2 kuhana jaja, 1 jogurt i 10 deka friškog sira dnevno. Sad nije mi jasno, to uzimam prije ili poslije jela?
|
1 privitaka
Rezbarijada kod Zaboka. neznam kak se zove pizzerija, ali nisam se na ništa požalio. :D
Privitak 13119 |
Idem ubit neki pohani sir....
...nego Ždere,po fejsu se vrti retrospektiva Ždera,a mi nismo bili na okupu već ohohoho...neko zainteresiran? |
Sarma :)
|
Citiraj:
|
Studentski gulas :D
Ubacio junetinu u vino, dodao dalmatinske zacine, malo vegete, prepolovio tri kapule i isto toliko mrkvi. Drugi dan nasjeckao kapulu i mrkvu i dinstao na maslinovom ulju. Do kraja kuhanja podlijevao s onim vinom u kojemu je meso bilo preko noći. Smacznego :D http://www.pohrani.com/f/45/fs/1r7mj11e/clipboard01.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Lagano za večeru po onom K plus ajvaru od Trgoproducta. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A čul sam i da si kuhal pivo :goood: |
Nisam dugo kuhao, ali još imam. Scotch Bonet mi je niknuo, ali nisam još presadio. Imam sjemena i jednu koja je na prezimljavanju.
Na godišnejem sam do 24.03. pa navrati. SAmo zvrcni prije jer moram nasječ kolaca za grah. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:44. |