![]() |
to on same mameka gleedii zi straane i slini kad bu Paapicaaa.....
iako...........: nuts : : nuts : : nuts : : nuts : mda, i ideja za Žderonje je čist vredu kaj se mene dotikavle.. :beer: |
Citiraj:
Već dugo nismo. :beer: |
Citiraj:
wheeeee :beer: :beer: :beer: |
Uf, ja nemogu gledat one "pločice" i šiš u škrinji. :)
Tako da ću se danas lagano ubit sa tri šiša i pet-šest "pločica, lukom i ljutim ajvarom:p Mislim da će i hladno Božićno fino leći poslje njih... :beer: |
Citiraj:
imaš sreće da nisam moderator jer bi ti pol postova pobrisal iz zdrastvenih razloga. :D :beer: |
Kiselo zelje s bažulom i suhim rebricama a zalijevam s Panom od litre...hladnim, s balkona...
|
Citiraj:
Morat ću se drugi put bolje opskrbiti:) |
...knedle sa šljivama, posipane przenim mrvicama, posecerene i zalivene vrhnjem...
:) |
Fino prodajem borove od jutra do navecer i zderem bureke, kebab, sendvice i sl. Valda bum prezivel do Bozica :beer:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Više mi vas dosta slušat(jer ko i mad imam kruljenje na spomen pločica,šnicela,njoka...) pa da i ja nekaj ovdje nadrobim:bijo jučer u meksikanera sa ženom i kumovima pa je krenulo ovako:pojedoh svoje (junetina sa grahom zapečena u palačinki sa šarf sosom odozgo),pa nije moja žena više mogla pa dovrših i njeno (piletina sa umakom od vrhnja u palačinki) pa nije ni kuma mogla pa smo kum i ja lapo lapo to njeno (neka điđa sa kikirikijem al bilo je jestivo) pa kaj bumo na kraju i obadva smo pali na crnu palačinku sa sladoledom.Is dobro da sam obukel one za broj veče hlače jer sam moral ovak i onak oslobodit još jedan gumb.Al narafski svaka stvar ima i lošu stranu:nisam smjel ni pificu popit jer sam vozil! :mad:
|
No dobro Jozha-to je bila palačinka ili moddana tortilja???:D
Ne izgleda loše. Ja sam danas doma dovukao sominu, brijem da neće cijeli završiti odmah u škrinji....idu za pol vure tri lijepa komada u kukuruzno šnobra pa u tavicu:p :beer: |
eto mene male..
uhh, ti bokca ..
jos da projdeju i ovi praznici i pretvoril se bum u Jabba Hutta....... ono mislim..kak mi sve sepa,hijaoooooo referat: jetrica su bila mljac,fila za krvavice i pecenice mljac,mljac, sunkice ,pleckice i vrat je deda del u pac,nekaj se je i zamrzavalo,al najbolje je da sam si skril 2 kile cvarki i hrdal mesto kikirikija , navecer pred telkom, dok me nije Tanja skuzila!! iiii onda ...sam moral dijelit...:rolleyes: ufff,trebal bum pomoc pokle Bozica za dovrsit, puajcicu,pureka z rola i nekaj londonerica,islera, a morti i ostane koja kinder pingui snitica!(JR cura je doktorica za kinderice!!)...hej haj.... e, da upravo sam presel na broj 60 odijela....:rolleyes: :beer: a jel mogu Zderonje pred kraj prvoga metra,a?? |
Re: eto mene male..
Citiraj:
Ja si sve mislim kak bi mi bilo najbolje odmah sad napraviti i zamrznuti nekakav čobanac sa našim domaćim kiselišem za dane poslje:D Nešto kao vajn-gulaš... Imam janjetine, junetine, puretine, svinjetine...zdinstat na dosta luka i hrpom povrća, pa meso, pa dvije žlice riže tranu, na kraju vinčina, lovor i (naribana kašica/taranica, ili krumpač ili žličnjaci vulgaris:) ) Gustina se dobije domaćim paradajzem iz boce ili ako je prerijetko malo se "abštrajba". Da bi bilo Žderonjski i šarf-chili...ljuto je a ne sjedne na škembu kao papar. Urghhhh...... |
jebaltelediriza.....to je prava i dostojna zaamjena za Vajngulash..
ja sam vu niskom startu ,kad se setim onih francuskih salata,pajcice,pureka zmlincimi,opala bu i frtaljka Janka,al vec znam a mi bu najfajn pahala Tastova Brotshinke,prst debelo rezana sunka u kruhu..:rolleyes: Atila je imal nocne more,kad je videl svu tu mesinu i klobase , ajos kad je senkal svoj dio cvarki i par kozica..juuj, pa si videl slikicu, od gusta ,di je zavrsil... pokazi slikicu ekipi ,ak si dime, ja tek navecer dojdem... |
Re: eto mene male..
Citiraj:
|
Danas za vrijeme pauze na faksu .. skoknuo na ručak.. uglavnom igrom slučaja pojedoh 4 porcije ligni sa pomfrijem i tartarom.. i jos nakon toga laganih pol litre svijetlog Velebitskog piva. Spavao sam na slijedećem predavanju. :D :o
|
heh...2 umorna ratnika.....
nakon kolinja i silnih isprobavanja...:rolleyes:
|
heh...2 umorna ratnika.....
nakon kolinja i silnih isprobavanja...:rolleyes:
|
Re: heh...2 umorna ratnika.....
Citiraj:
|
Re: Re: heh...2 umorna ratnika.....
Citiraj:
|
eeehhh..
to mi i žena priča... i veli mi da nahranim jadnog malog, gladnog ...a on........:rolleyes: :D
|
Re: eeehhh..
Citiraj:
|
Citiraj:
Imate skupa 200 kg ziher:p |
Re: Re: heh...2 umorna ratnika.....
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni stara spekla kolače za Božić, potamanil sam već prvu polovicu :Di sad ih je sklonila na sigurno. :( Puricaje već tu a odmah je zela i Patku za novu, sad još da se sarmice naprave... Krajem siječnja veliko žderonjsko obžd.., ovaj.... vijećanje. Dolazim ak bum bio ustanju hodat, kak jejrenulo bum si moral naručit prevoz za invalide od ZETa,bar da buju u nečem korisni. |
uf, ja tek razmisljam koje cu kolace peci:confused:
nemam bas vremena, koma je to kad moras putovat svaki dan 80 km na posao :(...a jos k tome u petak radim do 7 navecer... no, mislim da cu danas poceti s onim suhima...išleri, vanil krancli i sl...a u subotu cu peci prave, s kremom :) jedino kaj imam je sarma :)...i danas se spremam raditi i francusku :) i dok razmisljam o tome sto cu sve kuhati klopam neki "jesenski" kruh (jako je fin btw:)) sirni namaz i zimsku :) i pijem kavicu, ofkors ;) |
Punica me razveselila jučer(da ljudi i to je izgleda moguče) kad mi je u ruke dala plečku sušenu tip:livanjska domača!Narafski da je napomenula da ju nesmijemo do vikenda otvarat al moral sam ispitat kak bum ja to rezal pa sam i narezal malo! :D :D
|
Kad smo već kod kolača.
Top lista: Pita od jabuka. Slana štrudla od sira. Čokoladni sa rogačem i jabukama. Čokoladni parfe. Ajde-može proći i voćni. Onak-biskvit/voće/želatina/ Par puta ponoviti i obložiti šlagom, čokoladnim mrvicama i popikat gore višnje ili jagode. Tu su još i torte (čokoladne, nezdrave, sa hrpom maslaca i mekanim i sočnim biskvitom):D "Kremaste":) I to bi bilo više-manje sve. Jako slatke kolače ne volim. Sutra je predblagdanski ručak (samo punica i ja:D ) špinat, pire, i još razmišljam da li bi ispekao prednju ili stražnju četvrtinu malog pu-ajceka.... Hijaoooo... :beer: |
Top:
Mađarica. Već je u friškaću samo joj fali čokoladni preljev, i rum kuglice. A sutra ću radit Orehnjaču i Makovnjaču.:) |
Kremšnite:)
Mađarica Lambada Bijela pita Orahnjača,makovnjača ali dok je friško I svi kolači sa kremama:burn: |
nema do mađarice. al prave. ne s pudingom i ne s keksima :fake:
tulumbe urmašice tradicionalac, kaj ćeš :) |
Sestra radi madjaricu a za ostalo me zaboli :D
|
Citiraj:
Krema mora biti sa karameliziranim šećerom.:) |
Citiraj:
|
Lambada:neznam napamet budem prepiso recept pa stavio,Uglavnom puding od vanilije kuhan na juicu,standarndi biskvit+petit keksi i gore preljev od čkolade.
Bijela pita je slična mađarici samo kaj je bjela krema:D |
Kaj nije Lambada logo od HL
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29. |