![]() |
Citiraj:
Joj Mommi. Krivo i krivo. Pročitaj Orginalni Apple punjač je trenutno najkvalitetniji - japanski kondezatori su u pitanju. |
Citiraj:
Znaci ovo cudo od 300kn :hitthewal: |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nisam ni znao da postoji i taj kabel od strane Applea.
Fino, jedan od zadnjih kabela koje već nisam prebacio na USB-C. Jel dođe kabel u paketu s punjačem ili je kabel dodatna oprema? Ipak je Apple u pitanju... |
Citiraj:
|
''free'' :D :D
|
"brend nju epl kejbl" ali bez ambalaže :D
https://www.ebay.com/itm/Original-18...MAAOSwLPpdns0L Eto, kome treba...18W i 2 metra kabela https://www.ebay.com/itm/PD-18W-USB-...7AdvwTNuyxHUYA |
Citiraj:
|
@mamutarka
loler :D Citiraj:
Ivane, ovo je ameriČanski punjač. Mi hoćemo onaj europejski. :D |
Nisam ni skužio na prvu, ali ako ima ovih, ima i naših, treba malo pročačkati po eBayu.
Amazon sigurno ima brand name zamjene, ali sumnjam da su puno jeftiniji od Applea |
Ugreen, Baseus & co. sigurno nude kvalitetne kabele na Aliji. Možda neće biti baš ovako jeftini, ali će sigurno biti dobri za brzo punjenje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ugreen je vrhunski proizvod sto je je . Da sam sebe quotam
Citiraj:
|
Ja imam Anker usb c to lightning kabal, djeluje mi cak i kvalitetnije od origi
|
Citiraj:
Ugreen sigurno prolazi jer ima MFI certifikat na Apple stranici. Baseus nema uopće na stranici pa bi zaobišao. Kome se ne da čekati, u Mallu možete naručiti kablove od provjerenog Ankera - robustan, kvalitetan konektor. Ne primaju gotovine prilikom preuzimanja zbog situacije konornom Отправлено через iPhone |
jel ima tko da koristi e sim u iphoneu, u kombinaciji s ipadom?
zanima me ako se moze taj esim samo prebaciti s iphone-a na ipad, i nazad, da se ne mora spajat s ipadom na hotspot od iponea. znaci stalno prebacivanje iphone-ipad-iphone-ipad |
|
|
Ako će netko stavljati 13.5 na IP 11, neka javi, da vidim bateriju kako se ponaša.
|
Zbog covida sigurno neću drndati po OSu, cijeli update da te bolje skenira s maskom. Mos’ mislit bitne stvari.
|
A nebi vjerovao, ja sam u grad išao par puta s maskom. Moš se slikat, neće otključati. :D
|
Odjednom vise cijenim iris skener na svojoj kanti. Mislim, uvijek mi je aktivan (u paketu s inteligent scan featureom) pa svako malo dok taknem prstom FP senzor, mob se vec otkljuca. I onda tih par puta kad sam imao rukavice takodjer, FP senzor nula, a iris odradi posao. Predlanjska tehnologija, nazalost :D
|
Citiraj:
Instalirano na 11 i neću ti reći. Отправлено через iPhone |
instalirao još neki dan 13.5 na 8+ ali nevidim neku razliku.. radi normalno kao i sa 13.4.1..
|
|
to je onaj kralj što prodaje maglu :D
|
da :goood:
|
iPhone X nam je zapravo uslugu htio napravit :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
https://appleinsider.com/articles/20...one-12-screens
Izgleda da bi base modeli mogli ipak biti skuplji (od onih ~649$) |
|
najdraži mi dizajn, damn, opet će mi izbit pare iz đepa a taman se ponado izdržat će 2 godine
šišaj ovce :D |
Ja se već neko vrijeme borim sam sa sobom da ne kupim 11 Pro... valjda ću izdržati još par mjeseci...
|
Citiraj:
Meni je 5s najdraži IP koji sam imao. |
Ovi maleni bi se mogli dobro prodavat.
Svi će imati 5g pa bolje toga onda uzet nego trenutne ako ga se planira imati duže vrijeme. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:22. |