![]() |
T-COM AKCIJA sa 5mb na 10mb
Neznam da li je netko postao, ali evo ja ću još jednom :D neda mi se vrtiti stranice iza :P Ja sam danas poslao zahtjev, isplati se ful. |
Nije li ta akcija od 2mj bržeg neta pod uvjetom da produžiš ugovor na 2 godine?
|
Nije. Nema produzivanja ugovora. Aktiviraš i nakon 2 mj deaktiviraš.
|
Citiraj:
|
Hm, zgodno - zahtjev poslan :D
|
Ako sam dobro vidio akcija traje 2mj. i onda deaktiviraš, a ako nedeaktiviraš ostaje ista brzina ali platiš:D cca 30-ak krznaša znaš da nema u T-coma ništa đabalesku:D
|
Kao sto sam napisao, ja sam u tom kao probnom roku dobio racun 30 kn vise :S ebem i njih i akciju
|
Meni jedino nisu jasni ljudi sa adslom i paketom od 1GB. Nhf, ali koji će ti kura** adsl, ako ti je dosta jedan GB? Pogledam jedan dokumentarac i ode jedan gigabajt.
Ova akcija je ok, ali moja linija propušta 15Mb, a internet i tv već sada nose 14, tako da mi nema smisla niti pokušavati. Sretno onima koji imaju mogućnosti dići brzinu. |
Kak ti internet i tv na prvoj brzini nose 14? Recimo ja sam na toj akciji, max linija mi je oko 24, s tim da sam pod normalno imao 13.9. Zbog nestabilnosti (moram si lokalno instalaciju sredit, a onda ih udavit za modem) su mi spustili sad na 12.5 što za posljedicu ima da maxtv mora bit ugašen da bi bilo full 10. Kad je upaljen onda je 7 internet.
Jedina stvar zašto je ta brzina možda nepotrebna ako nema puno ukućana koji koriste net. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw, ja nisam napisao da sam na prvoj brzini. Ja imam 10/640 + maxTV i nema mi smisla niti pokušavati podizati jer nemam kuda. Samo bi mi bila nestabilna linija. |
Ja iskreno ne primjećujem neku dobit od ovih novih brzina. Youtube je uvijek spor a u igrama ne primjećujem neku dobit. I dalje tu caruju Šveđani sa optikom.
Za torrente se lako strpim sat-dva više nije problem. Čeka se real deal (optika) |
|
Loše se to seeda:D
|
http://www.speedtest.net/result/2705152178.png
hmm... kako piše 8.45mb, a skida mi ustvari 10mb 980kb/s :hitthewal: možda zbog pinga? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pocelo mi se redovito prilikom 24h reconnecta javljati poruka od t-coma o tome zelim li preci na voip. I svaki dan mi ju nanovo lupe. Se jos nekome to desavalo?
|
Citiraj:
Kad se samo sjetim početaka i 30 KB/s ? Zvuči nevjerojatno kad se ovak napiše. |
Citiraj:
Mb - megabit MB - megabajt 1 bajt (B)- 8 bita (b) 980kB/s = (980*8)/1000 = 7.84 Mbps Po tvojem mjerenju 8.45 Mbps, maksimalna brzina u kB/s je 1056. |
I kako ne voliti T-com, recite vi meni?
Imam 10mbita. Sve radi super. Ocu jos. 8. travnja napravim prvi (od nekoliko) zahtjeva za povecanjem brzine do 20mbita i eto kaj me danas doceka http://www.speedtest.net/result/2706781944.png I kak onda ne popizditi i sterati ih sve u rodno mesto? |
Citiraj:
|
Pozdrav, htio bi kupiti Samsung Galaxy Tab 2.0 preko njuskala, i vidim da ima dosta sto se prodaju preko tcom-a. E sad jel sadasnji vlasnik koji je dobio tablet mora otici ovjeriti garanciju ili to mogu i ja ?
|
Možeš i ti, samo ti treba T-Com račun od vlasnika ili kopija.
|
A moze se, a koji racun moze koristiti ne znam jel se dobije uopce sta uz taj tablet osim kutije ?
|
Meni digli brzinu jutros, prvi speedtest iz kreveta sa mobom je bija super :D
Test Date: May 14, 2013 10:34:40 am Connection Type: Wifi Server: Zagreb Download: 9871 kbps Upload: 1395 kbps Ping: 24 ms Dok je na kompu malo drugačija situacija, upload je realističniji nažalost :) http://www.speedtest.net/result/2708007165.png |
Citiraj:
|
Zašto Mar (njega navodim za primjer je je zadnji stavio test brzine i ima isti paket kao ja) ima 10mb/s dok ja sa istim internet paketom imam samo 8.42mb/s? Mi može ovo neko objasniti? Meni parica podržava do 14mb/s provjerio sam, kako onda imam samo 8.42 ako max mogu imati 10mb/s sa ovim paketom :wtf2::rolleyes:
Internet Downstream rate: 12969 kbps to je 12.37mb/s Upstream rate: 1035 kbps Adsl linija Maximum line rate: 13728 kbps (downstream) / 1028 kbps (upstream) To sam provjerio sad na ruteru, baš su lopovi -.-' Oprao sam ih sad preko maila i još ću ih sutra nazvati da nebih plaćao više para a dobivao manju brzinu od realne :D |
Citiraj:
Uzeo na probu 2 mjeseca 10 mbit, a kad mjerim imam ovo. http://speedtest.net/result/2708174962.png Pa tko ih ne bi volio. :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:50. |