![]() |
Evo, radila sam po ovom osnovnom....sad ima varijacija na temu, ali nisam htjela eksperimentirat :D
http://www.marthastewart.com/338185/basic-pancakes |
Kad sam sinoć vidio ove Američke i u pozadini Nutelju, ajmeeee, svrš :D
Danas sam na poslu zamišljao iste, i dođem doma kad ono, dočekaju me, ali ne Američke već naše ;) I primjetio sam na fotki neku dlaku na gornjoj američkoj, ali vjerojatno je riječ o "najlonskoj" dlaci od neke majice ili tako nešto ;) |
Citiraj:
A nisi vidio u pozadini i hrpicu običnih palačinki :D |
:D vidi stvarno, nešto je :)
Čuj, ove američke su stvarno zasjenile sve ostalo, tako da sam samo njih vidio i ovu hrpetinu Nutelje u njima :D njammmmmm |
Hvala :), probat ću ih sutra raditi za doručak :)
Danas - juha od povrća s noklicama + pečeni krumpir, batat i buča sa sezamom i ostaci one mesne štruce. I salata. |
@Flare jesi radila palačinke?
Danas goveđa juha, kuhana govedina s hrenom, pečeno carsko i krumpiri, zapečene tortilje i zelena salata. Za desert pita od čokolade sa šlagom :D |
tim bilding u vidu hladne plate s domacim kozjim i ovcjim sirom i prsutom, te janjetinom i krumpirom ispod peke. Uf :D
|
Ulov je tu, slijedi čišćenje plijena i sutra se kuha nešto fino, a jedan dio ide i na sušenje:
http://www.pohrani.com/f/3v/zR/3uVpC...16181326cr.jpg |
Paaaa cekala sam da ti napises pa da ja pohvalim odlicnu veceru...pa ipak sam ja rezala meso, krumpire i kobasice :-D
Uglavnom slavonski lonac je bio odlican...syss je kuhar i pol ;-) |
der.
sad sam na miru :D šteta što slike nismo opalili... ili jesmo? :) |
Ja nisam stigo probat, mislio sam ali sam morao poć...
|
a jebiga... ja isto moro poć :D
|
@Ammy - jesam, radila sam i bile su mi mrvicu preslane ali inače super tako da ću idući puta staviti malo manje soli
Upravo sam skuhala kelj za sutra i zamijesila faširance koje bum sutra pekla. |
nakon ubijanja u janku jucer, danas jedan od onih dana kad sam stalno gladan.
Tako da je za rucak nastradao vrhunski "odrezak slavonske lole", kiseli kupus i grasak, prije sat vremena brokula sa par jaja i feferonima, uz to patlidzan, argeta zdenka - trebalo je napravit malo mjesta u frizeru pa sam se uhvatio te misije :D:D |
|
|
Vrnul buš se ti iz Kanade ko pravi muž od 100kg. :D :D :D
Danas ubio dva tanjura bolonjeza. :) Divnotica. :p |
U, jasam veceras cjelu tepsiju pizze smazao. Dobio sam dimljeni prsut iz švarcvalda. Prefin je, topi se u ustima. :D
|
Citiraj:
|
ko je jos u Kanadi?
ja dolazim na kratko nazad u Hr, pa ajmo zderonje organizirat! |
Pa mogo si organizirat Ždere kod Wolwa u njegovoj kantini. :D
|
prasci, gujde svinje, bilo je kolinje, vama sudnji dan :D
http://www.youtube.com/watch?v=gW-PM6q18c4 jučer krvavice, danas kotleti, uskoro slanina i šunkica...domaće je domaće :dobartek: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
e bando slušajte ovo... u lidlu neki prutići brijem da se zovu tak nekak glupo - prutići :D
uglavnom na mliječnom odjelu 5 x prutića nekih 4kn, a to su štangice sira omotane čokoladom, ima čisti sir ili u sredini sa pekmezom marelica/jagoda. unfuckingamazing tako da GO BUY! :D |
Kupila danas dimljeni kravlji sir, kolegica prodaje, jedva čekam da dojdem doma da se to degustira.
A sad jedem kaki jabuke :D ono dok sezona traje. Fakat sve kaj je liojepo kratko traje pa tako i navedena voćka. A za gablec imam pizza muffine s jogurtom. To sam radila sinoć. |
čuj ovo pizza mafine :D :D :D
|
A nemaš ti pojma :p
Nego, pitanje za kanađane. Jel u dućanima ima za kupit čokolada, ne onih slatkih tabla, nego baš čokolada, pahuljica i alkohola? Čisto me zanima, nemam namjeru putovanja...za sad :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:14. |