![]() |
Jel tko pekao rakiju? kako je prošlo?
|
Citiraj:
|
|
Izgleda super! S-U-P-E-R!!
|
Toorop hvala ;)
Syss a mama je mama, vjerujem da je super i naravno da možeš poslat komadić za probu :D (mislim to netrebaš nit govorit, nego iznenadi :D) Probala sam par pita ali mi nisu bile baš nekaj, a dragi taj kolač voli, pa eto da napravim i nekaj po baš njegovom guštu. Nadam se da će mu se svidjeti. Nego, već sam pojela dva reda...postajem fan :D |
ma joj sa slike vidim da nemaš ni približitog pojma (nije da vrijeđam, samo zapažam) kako treba izgledati idealna pita od jabuka i kakva treba biti fila te tijesto ;)
opet velim ovo kažem sa stajališta da do sada nisi jela pitu od jabuka, a ne da omalovažavam tvoj trud ili nešto :disklejmer: :D |
Između tebe i nje je jedna loša parica pa će vam signal i ping biti jako loš iuz veliki GUBITAK signala. :D
|
znači požderat ćeš sve djubre jedno :D
|
Ma to kaj nisam jela, nego to nikad nisam niti radila, tako da sam za prvi puta i više nego zadovoljna :D
Uglavnom, bez obizra na sve, pita je mekana i sočna i još je ostalo jako malo, doduše dok dojdem doma s posla mislim da će biti samo prazan protvan :D I ajde kad mama radi poslikaj pa da vidim, jer svijesna sam da mi je to tijesta trebalo biti za neki manji pleh, ali nema veze dobra je i ovakva. Makar i to oko debljine tijesta i fila je nekako po volji i okusu onog koji to jede :) I da, ne ljutim se :* |
Citiraj:
:D |
@ejmi... bum ti poslikao kad nam netko udijeli jabuke :D
@organ... KRE :D |
Muško danas kuha grah s rebricama :zdero:
|
Kad smo kod kolača od jabuka, ja jučer radio štukle s jabukama i sirom.
Ne radim nikakve druge kolače i deserte, tako da je ovo moj signačr desert, a slike budu morale biti drugi put, svaki put se prebrzo pojede :D Kombinacija jabuka i sira meni je onak, mogo bi ih jest dok ne puknem :D Uh, grah je dobra dieja, nisam već dugo radio... |
Kako to radiš? Samo pošećeriš sir i naribaš jabuke nutra ili nekako drugačije?
Danas ostatci graha od jučer :) |
Pečena rebrica iz mokrog paca za sušenje mesa.
|
Danas burek :D
I radit ću puslice jer mi je ostalo bjelanjaka ;) |
Citiraj:
|
Danas pečem pureći zabatak i mlince :)
|
|
Jučer pileća juha. Odojak, krumpač, grah šalata. Riža na meksički. Štrukli. Mileram torta.
Ne stanem u hlače danas :D |
stapni mixer preporuka
pozdrav svima.
moze neki savjet za stapni mixer. neke bolje kvalitete i jacine tipa 450-600W. i da dolazi u paketu sa onom posudom dodatnom. izmedu ostalog bi ga koristio za radit maslac od kikirikija i orasida, pa pretpostavljam da treba bit malo jaci? cijena 300-600kn (nadam se da se za toliko moze uzet nesto dobro?). ako sam dobro skuzio ako uzmem ovo cudo onda mi uopce netreba veliki onaj klasicni blender jer nemam nijedno pa ne zelim kupovat oboje nepotrebno? :chears: edit: sta mislite o ovome. imaju ga na akciji u metro-u: http://www.emmezeta.hr/bijela-tehnik...stapni-mikser/ |
Citiraj:
Mislim, ja ga ne koristim, moja žena da, ali jako dobro znam kako ti dijelovi znaju biti zayebani za održavanje (pranje), teško se čiste od ostataka hrane...prednost modelu kod kojega čim više dijelova ima "certifikat" za strojno pranje. Eto, nadam se da sam barem malo pomogao :) |
Citiraj:
mozda se javi neko ko ga je uzeo pa da mi napise o njemu. poz edit: isprike sto nisam provjerio dali postoji vec tema prije pitanja. jednostavno sam zastekao :-) |
Kelj i faširanci :)
|
|
|
Liga i mljinci
|
evo folija skinuta i krumpači ubačeni... 1100g rebara mladog jagnjeta u sparu pred istekom trajanja (4 dana prije) za ravno 35kn pa ti vidi :D
folija je skinuta nakon pola sata na 200c rebara napacanih jedno 4h u sitno sjeckanom svježem ružmarinu sa paga, mažuranu, timjanu, sol/papar i maslinovo pa ćemo sada dalje... joj što će loše ispast :D ![]() |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:35. |