![]() |
Danas bio zagrebački + pečena paprika u prezlama, punjena mljevenim mesom.
|
Dinstani grašak i krmići.
|
|
Ajoj đakonije. Za večeru čvaraka (kila pedesčetri kune), krvavice, slanine i kiselog kupusa, luka, kajmaka. :zdero:
|
zvekno vcrs jednu od boljih slavonskih pizza dosad...Kod Žaca!
|
Domači grahorasti ćiknšit, mlinci i šalata od friškog zelja+domaći kruh:)
|
Ja nisam baš za te kineske stvari...da, da, znam, svetogrđe :D ali nekako mi nikad nije kineska kuhinja baš onako "sjela". Ne znam, možda jednostavno nisam jela na dobrim mjestima ili nisam dobro izabrala to kaj sam jela no kako god bilo - ne sviđa mi se.
Danas - kubanska riža :goood: |
ma ovo je super bilo, ukućani se podavili... još bi više da nije bilo preljuto za žemske nepce tako da sam ja morao extra truda uložiti da jedem više :D
probaj si napraviti ovo, "light" kineska klopa... jedino bi bilo dobro da si zbaviš čajniz fivespices (mislim da imaš na trešnjevačkom kod čike sa začinima) jer on daje jako dobar okus (meni) na neki čajni prizvuk... teško za opisati, ali kul. |
To onaj štand kak ti u prvom redu ako gledaš od prodavača piceka, ribe i inih stvari na kiosku?
|
jep, to je taj ;)
ima stvarno svega tamo makar moj ormarić za začine već pomalo liči na taj štand tako da za mene nema nikaj novoga :D |
Moje muško je bilo nedavno u Turskoj pa je doma dofurao čudo začina ali sve neki indijski pa sad s tim mutimo :)
Ali probat ću taj fivespice, za to sam čula da je super i za kolače, ne samo za slano :) |
Citiraj:
Danas za večeru ponavljanje onih mesnih muffina :zdero: |
Citiraj:
meni je to i sečuanski papar donio moj dobar moderatorski drugar laci iz šangaja :D Citiraj:
|
Ako ne želiš da imamo karmine i parastos, ne pozivaj se. :D
|
znači ništa od popusta? :D :D :D
večeras zadnji tanjur ove fine, fine juhice i onda čekat ponovnu donaciju mahuna :buljo: :D |
|
Ja znam tako piletinu raditi, samo što šampinjone onda strpam unutra, a izvana umak od senfa. :) Ovog lososa bi se dalo doma, mljac.
|
Danas sam se prejela domaćih lisnatih kiflica (radila frendica) a poslije toga kod svekrve kelj i faširance. Sad ležim na kauču i jedva dišem :)
|
Ovi deserti izgledaju fenomenalno!
|
1 privitaka
Sinoc kod frenda na njegovoj pici :D
|
homemade Deep dish Chicage style :)
http://www.pohrani.com/f/3H/e0/4f5D6uK3/13.jpg |
|
Ja bum danas po ovoj recepturi :)
http://www.coolinarika.com/recept/de...chicago-style/ |
Citiraj:
|
|
|
1 privitaka
Evo jedna od sinoć: Teletina, kupus i krumpir
Privitak 12445 |
Fantazija od punjenih tikvica
Prije Poslije Malo modificirano prema svom frižideru... Jeger umjesto salame, na kraju pospela lagano s vegetom, i tak. Ugl, jaaaako zasitno i ukusno!! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |