![]() |
Preživio još jedan roštilj. :)
Ćevapi by Amdejac, pljeskavice sa kockicama sira i špeka, mazalice, šampinjoni. Pileći ražnjići, krilca, šnicli od bataka i zabataka. Pošto smo imali kolinje u utorak (malo svinče 80 kg) neizostavna vratina, carsko meso i rebrica. Sarajevske lepinje nasaftane u juhi od goveđe kocke i prepečene na roštilju. Friški domaći kruh, luk srebrenac, paradajz, paprika, krastavci. Pivo u neograničenim količinama. Kolače će žena objasnit. :) Od svega mi je najbolji kruh. |
Šta a slike ništa? Da vidim/o te ćevape by Amdejac, i pljeskavice, jesu one kao one lesovačke ili kako se već zovu
|
Ja se ne sječam da sam slikao. :D
|
A jesi neki. Mislim stvarno. :P Ajde bar će žena nešto oko kolača objasnit i koju sliku okinut :D :D
|
Janjetina s krumpirima i paradajz iz maminog vrta. :care:
|
|
Meso super izgleda :D Ajvar je domaći ili kupljeni? Jedino što bi ja izbacio su gljive, nikako mi ne pašu(osobno, kao hrana)
|
Ajvar je domaći. :)
|
|
Šta je to? Soba u hotelu s 5 zvjezdica? :D
|
Želim ti isto ono što si ti poželio danas Amdi. :D
|
hvala ti drugar :D
|
Hvala, al' neče biti drugi put. :D
|
Uživam na odmoru i u švedskom stolu! :D danas sam špagete boljonjez za predjelo, čevapi (imali su heben okus piletine ali je bila junetina) i uz prilog pileći ražnjići i pomfrit :3 jedva čekam sutra :D :D
|
|
Upravo završio kasni doručak.
Švargla, slanine, kajmaka, paradajza i ljute paprike (uzeo na tržnici, izgleda kao obična a žešće ljuta) i to zalio s pola litre hladnog mlijeka. :) |
|
Vrlo "zdravo"! haha, tu je sve što se smatra "zdravim", ulje, pohanje, majoneza :D
|
Citiraj:
|
Faširanci, kifla sa sirom i sezamom i salata od paradajza i paprike. Lagano za ljeto :)
|
Za ručak pohane svinjeće šnicle (aka bečki) + prilog sataraš (zaljutio). :zdero:
|
Citiraj:
|
Trebao sam danas radit kaneštrele i gambere sa paštom ali shebo me Dinamo.
Znaci tekma = pizza :zdero: |
U koliko dugo to nisam jeo! Kad je tekma? ma kakva pizza?! švedski stol FTW :P
Danas večera bila finaa! :D za predjelo pileća prsa i teleći medaljoni :D glavno jelo morski pas(kao fileti) sa parmezanom i mlinci! ugušio sam se |
Ja sam neki dan dragom pravu gozbu pripredila:
Zdinstala na kokosovom ulju papriku, paradajz, tikvice i poriluk (vegeta, papar, crvena paprika, bosiljak i majčina dušica). Sa strane skuhala couscous, te proso i leću s malo maslinovog ulja i vegete nutra. Sve skupa zmješala i dodala malo vrhnja za kuhanje. (Nemojte se zeznuti i kupiti Meggle light vrhnje, loša stvar.) Za nezdravu komponentu sam spržila dve kranjske kobase na putru i stavila nutra. Uz prilog friške krastavce s vrhnjem, paprom i soli. Za desert sladoled vulgaris i coffee :kafa: |
zvuči hebeno moram priznati... samo bi ja tu neku finiju mesinu od kranjske.
|
A znam, to mi je bilo jedino mesno što sam imala u frižideru. Obično stavim piletine u kockicama il tak nešt.
Inače, u prizemlju Dolca ima za kupit na kile sveg i sva, proso, ječam, kuskus, lan, zob, sjemenke sve perverzne! Da se ne zaboravi. |
imam u frizeru cijeli lungić i trebam neš napraviti s njim... hm, hm... :D
|
Bagica da meni draga ovak nekaj skuha meni to ne bi bila gozba nego iznenađenje, ružan san, nočna mora. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:07. |