![]() |
Preko noći si siguran, čekaj ujutro nakon kave :P
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Živ sam. :)
|
Citiraj:
|
Amdo, šta nije još odvuklo na toalet?
|
Citiraj:
Citiraj:
Bila u dućanu po neki sendvić za gablec i kupila njorfu punč, eh taj jedan ko nijedan, trebala bi mi cijela kutija :D Obožavam njofru |
Do onog King-a sa šumskim voćem i panacotom, najbolji. ali kad ga platim srce mi zaplače :D
|
Citiraj:
Ubil bi se u tome.....:goood::goood: |
Citiraj:
Ti navedeni rokovi su ionako da primarno zaštite proizvođače. |
Paradajz-juha sa taranicom, pol domaćeg ćiknšita, krumpač i šalata iz vrta:)
|
|
Za takav blagdan mogli ste se i ugljenom počastit. :D
|
Ja to full drveno. :)
|
Oprosti ali bilo je prevruce za drvo.. bit ce u nedelju drvo slavit ce se opet pa ce bit janac na raznju :3
|
Ja samo drvo rabim, eventualno ako sam lijen nabacim šakicu vuglena gdje treba:)
Je sporije ali je ....:beer: |
A bolje je da,vrućina ova ubi.. bi mi drvo, to nam je uvijek bilo No.1 ali u zadnje vrijeme plin je najjednostavniji
|
Citiraj:
Citiraj:
|
U umagu, doma, iza kuće.. neznaš kako je bilo danas pakleno
|
Jučer sam kupio vrču od 30 kg ugljena u "Šuma" na Kroflinovoj za 65 kn. :)
SUper povpljno. (Kroflinova-Drvinje-Golikova) E da, preživio sam bez ikakvih posljedica i crijevnih problema. :D |
@Toorop kaj je svaki dobio tako veliku zdjelicu voća :D (da sam znala došla bi i ja :p )
|
@Amdejac jači si ti od sudbine :D :D
@Ammy da, svako po jednu, smo što npr. jedna je bila puna lubenice i grožđa, druga šumsko voće i još nešto i tako svakom :D dođi drugi put :P povedi i dragog taman bi se pojelo sve :D |
žderonje! :D preporučam da pogledate kanal, ja ih pratim skoro od početka, prije su bili zakon, nisu ni sada loši ali ono.. ali da su žderonje su žderonje! :D |
Vratila sam se! :)
Jučer smo na povratku s mora zastali u Ružmarinu jer nam se nije dalo kuhati a danas idemo kod moje mame na ručak/večeru i očekujem domaću juhicu (zahladilo je :D) i nekaj pohano ili pečeno s krumpirima i salatom iz vrta. :) |
Ja danas za rucak pileca prsa i riza s kojom je pomjesan neki mediteranski umak, punoo povrca :D
|
Roštilj i kolači :D
O svemu više kasnije ;) |
Lazanje. :zdero:
|
Teleći pohanci, krumpač iz rora, kristalka i raženi:)
|
Vratina, carsko, čikn batkovlje i pljeskavice. :p Uz to krumpač, slata i vopi. :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:00. |