![]() |
A rekla majka da nema vremena i da joj je prevruce.. Pff, morat cu sam nesto iskemijat!
|
Paradajz juha sa taranicom, vratina pečena u komadu i mladi roza krumpač.
Domači kruh i kristalka iz vrta. |
Mmmmm vratina!! :3 umjesto kristalke matovilac i rukolu (bar bi ja tako) uh
|
Ja sam danas isto vratinu, ali na roštilju :zdero: a za desert - bučnica!:care:
|
|
Nisam se dugo javljao,bilo me svugdje žderao sam sve od jastoga do janjca...sad se vrnuh u ZG i jedva čekam večeras Chello napast s ekipom :D
|
|
Syss, nadam se da ces u blizoj buducnosti neku pozivnicu za rostilj poslat, mislim, svaki vikend se gozbis k'o Bog! Inace, izgleda vrhunski :D
|
ovo je punac delao jučer, a prekjučer roštilj tako da smo se ovaj vikend fino gozbili :D
|
Koji si ti lopov! Jos namjerno onako " ovo je punac delao jučer, a prekjučer roštilj" moras istaknuti da si rostiljao.. Jojoj :D :D
|
Kakvi budu čevapi iz toga, to neš ko kotlovina jel'
Danas kuham mahune. I moji donjeli šljive pa ću napravit džem :D |
disklejmer na dio tanjura di su ćevapi... to je roštilj od jučer, pa smo ih samo stavili zagrijati malo za ovako finger-food dok gledamo kak krčka :D
|
|
Nadam se da će nas tvoj budući punac uskoro pozvat na tvoje karmine. :D Sa 7,62 te neće promašiti. :D
|
:D :D :D
hvala vam momci na lijepim željama :D |
Citiraj:
Valjda će biti poslije i parastos, pa godišnji ... . Uvjek sve najljepše o p.... :D |
Kuhani kukuruz žešće posoljen. Udavio se. :)
|
|
|
Oooo lijepo,lijepo.
Ma ja sam se samo htjela pohvalit kak sam vrijedna na G.O. i da kuham pekmeze :D |
ako nema svinjetine te junetine nije mi interesantno :D
|
Pošto se po ovoj vrucini ne može ni jesti normalno, sada sam si krastavac ogulio, izrezao na male kockice ubacio u zdjelu, malo posolio, tek toliko, promiješao, i udri! i nakon toga samo voce trpam u frižider za navečer :3
@Ammy, da si kojim slučajem u one staklenke ubacila GTX770/80 bi vidila kako bi Syss bio zainteresiran :D |
torope guglaj tzatziki za vruće ljetne dane ;)
|
Sutra ću ujutro to napraviti zdjelu toga, i pustit da se hladi za podne :D al' sam se namučio dok sam ovo izgovorio.. :D
|
Tzatziki je lajt verzija u zagorju poznatih krastavci z vrhnjem.
|
Sve je to ista pašta, samo drugo pakovanje :D
|
U najgorem slučaju kiselim mljekom. :)
Ne spamaj sa tim EU pizd....ama i :Syssa zna: . Svoje imamo tuđe nečemo. :D |
|
Nebudeš, sad buš dulje živel.
:D |
@Mad Duke kaj si to zmješal s tjesteninom? Me like :D
@Toorop i to kaj veliš :) Nego kaj si se zmučil dok si ono izgovorio, bilo bi ti lakše to napisat :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:55. |