![]() |
Citiraj:
Hambi mi je nezamisliv bez kristalke, paradjaza i luka. I obavezno uvijek zapečem peciva s unutarnje strane na maščobi od pečenja pljeski. Paradajz ako je neki šljivar neće imati puno vode, pa baš ne curi. I na pljeski kad je pri kraju na gornju stranu baciš deblju šnitu sira da se zapeče na pljesku :) Pljeska po mogućnosti home made junetina-svinjetina, u toj varijanti može se i sir drito u pljesku ubacit. Još ajvar/majoneza/kečap/ljuto. Kolko god banalno zvučilo, to bi mogo jesti svaki dan :) |
slažem se, tako identično ja radim, samo sam izbacio svinjetinu iz mješanih mesa... samo junetinom/teletinom raspolažem, bila to pljeska, ćevap, saft etc.
uzela žena onaj zvjezdin umak hambi, pol kile i nije joj bio nešto po guštu, pa reko ajmo hambije napraviti (one par stranica prije) i zapravo umak nije loš, ali može biti bolji :D dakle u taj hambi umak dodati - pomalo od svega, a to bi bila majoneza, kečap i ocat i stvarno je na pragu onog misterijoznog umaka za hambije kojeg su prodavale lokalne hamburgerbđinice :D |
Što se umaka tiče, u vrhnje/jogurt ubacit malo soli, papra, senfa, octa, mljevene ljute paprike i to je to :)
Ili čak možeš napravit ljuti ocat i s tim zaljutit. Ja sam prošle godine u pol litre jabučnog octa ubacio jednu svježu superhot papriku i prstohvat soli. Usuđujem se reći da je to bio jedan od najboljih ljutih soseva koje sam napravio :D |
ja pak moram imat u umaku kečapa... budem probao ovo tvoje + kečap :D
|
Citiraj:
Ali ovaj ljuti ocat dobro dođe za zaljutit što god hoćeš, u brdo stvari ga možeš ubacit. |
|
eto ode čovek vrijeđat i onda ne zna zakeljit slike :D
|
Nekaj me hebe, ono na pohrani ne funka, ili mi noge smrde?
|
nemreš url kodove stavljati na svaštaru, samo html... iliti onaj zadnji < a href...
|
Da, zato ja nikad ne stavljam slike jer mi je to tlaka :D
Ammy, super je recept za kolač. Baš ću probati ovih dana. Ja danas pizzu. :) |
Thx Flare. Probaj, nadam se da će ti se svidjeti. Makar je meni dok se nije skroz ohladio u frižideru bio okus previše grisast, ali kasnije je bilo super.
Pih pa ovo tvoje m4dm4n nije baš doručak, to već lagana užina...pa nemrem u 8 ujutro takvu sendvičinu jest. Dan treba započeti s nečim slatkim, makar to mi je drugi obrok, prvi je neš zeleno :D Mi danas juneći gulaš. A već sam ujutro bila vrijedna pa sam skuhala marmeladu od lubenice i breskvi s dodatkom vodke :D Radni naziv marmelade je ljeto u staklenci :goood: |
Citiraj:
btw. tnx za recept :) |
ne, ne znamo za sataraš :D
inače uz ražnjiće, ćevape i sl. mi puno bolje ide đuveč sa rižom. |
Ma da, nemamo mi pojma. :D
|
A neznam ja hahaha a cuj, isprobavam svakakve kombinacije!
|
1 privitaka
Evo moje marende na poslu, svaki dan: lepinja, prsut, sir, namaz sir i naravno pumidor.. :)
|
i šta ti fali :D
|
|
jea rajt... reci hrana mi ima mengu i bok :D
|
|
Citiraj:
|
Nije baš uz dlaku žderonjama al svejedno:
Večeras sam malo posjetio happy hour u lokalnoj pekarnici (od 21-22) pa sam za 12,38 kn ubo kiflu, kiflu s hrenovkom, pizzu i sirnicu. Ispred pekarnice, onako odoka, uglavnom do 20 ekipa. Jedan malac ispred mene žica me 3 kn i ja pomislio da mu fali za burek ili pizzu kad on uzeo kilu kruha. Par dana prije, u trgovinici pored iste pekarnice tražio sir i salamu za narezat i vidim da je nova cura nevješta u vaganju. Ispostavilo se da je prvi dan tu i da je studirala umjetnost. |
i to je žderonjski - dobar prajs je uvijek poželjan ;)
|
Je, zaletim se s vremena na vrijeme i čudi me da ih više ne radi po tom principu :)
|
Na Pagu smo pol lubenice platili 70 kuna.
Danas sam je u Konzumu platila 17 kuna. FAKJEA. |
Citiraj:
Griz = Psenicna krupica. Ili jedno ili drugo, nikako kombinacija. :-) |
Citiraj:
|
|
m4dm4n mmmmm lijepo izgleda. Koje voće ti je to? Marelica?
|
Citiraj:
Bingo! :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:21. |