![]() |
|
|
Ajedi ti meni objasni kako si ti ovo jeo? Nisi valjda rezao komad po komad, a opet kako to grist? Ali svaka čast, ono meso bi mi sad sjelo k'o budali šamar :D
|
misliš na hambi? yebiga stisnut pecivo (zapečeno iznutra naravno) i cap cap cap :D
ako misliš na carsko, čovječe to je 1.5kg carskog, pa to baš nemrem satrat samo tako :D edit: aaaa kužim kaj te buni... pljeske su odvojeno napravljene :D |
Ali opet, stisnut pecivo i jest, kolko si jeo, samo hambi, 2 sata? :D :D
|
|
Kako dobro izgleda :3 sutra ja imam roštilj pa ću nabacit koju sliku, da vidite kako se to radi u Umagu :P
|
|
danas filana paprika.
|
Ja se u krastavcima ubijam već dva tjedna. Auuuu. Kako ja to volim sa vrhnjem, češnjakom, malo paprike. Samo, ja ih naraibam na krupno, draže mi je nego na kolutiće. :)
|
Citiraj:
Uff ja sam prošle godine pretjerala s krastavcima (ubio me želudac više) pa sam ove godine opreznija....za sad :D |
Citiraj:
Ovih dana to zahtjevam doma :D :zdero2: |
|
Citiraj:
|
|
@omerta... tak i treba, a bilo je em fino em pojedeno u roku odmah :D
@đuka... može imat oblik đesi đejms guzice, ali ova bljedunjava boja umene ne bi prošla :D hint: muški ham na početku stranice :D |
Ma, nikad baš nisam bio fan Mickeya. Prženje na grillu bi mi dalo neku ekstra satisfakciju :) hehe
|
|
Kako ste janje tako uništili? :(
|
Greek style. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Izgleda očerupano (koža)? ili ste to bili gladni pa ste malo prije počeli jest? :D
|
to je "maramica"....koja se skine kada se ispeče :D
ne vidja se tak sta u umagu ocito :D |
Haha, ne baš često, budem kasnije uploadao slike roštilja.. :D
|
Dinstane domaće mahune (iz maminog vrta) s mladom mrkvicom i paradajzom. Šnicli na naglo.
Za desert - reform torta i kolač od ribizla :chears: |
Citiraj:
|
Nisam blendao ništa preko mjesec dana :/
I sad sav sretan (jedva sam čekao) izblendam lubenicu i dvije banane. NEMOJTE to raditi, fuj, ima okus doslovno po smrdljivom martinu, wtf.. Jedva pijem, počela me glava bolit :D |
Citiraj:
Citiraj:
A ti ga isto ideš blendat. Lubenica ti paše s tikvicom, ali prvo blendaš jedno pa izliješ u čašu i onda drugo tek onda promiješaš :D |
Mislim, fina banana, fina lubenica, a kombinacija toga je ultra katastrofa, bacio sam litru i pol :(
Ako znas napisi jos koji primjer, da se opet ne zeznem. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:15. |