![]() |
imam i ja el. roštilj na moru, ali je to jedna od onih stvari koja se ne priča... tipa ujak pedofil :D
|
Za gablec sirni namaz i pecivo, a za ostatak radnog dana - voćni trenutak :D
http://www.pohrani.com/f/2P/q8/24pqs67d/2013-07-03-110022.jpg |
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
|
Brancina nisam slikao jer je riba po difoltu dijetna hrana, dakle nije za žderonje.
Ali je zato desert tu. Mada je i on upitan jer sadrži voće. |
Ima izist vratinu u komadu pečenu sa mladim krumpačem i kristalku:)
Za desert-maline:p |
Citiraj:
Mi danas čevape, pomfri, luk. I ja imam maline u frižideru :p i ribizl i mini kruške :D |
Ja danas tjesteninu s gljivama (šitake, šampinjoni i bukovače) u umaku od vrhnja. Za desert - mali bureki :) (slani, naravno :D)
|
kod mene isto, samo umjesto tjestenine kila tortelina sa sirom i špinatom :D
|
ljudi može pitanje jedno u vezi ovih ljutih feferona...imam par ljubitelja stvarno ljutih feferona,dajte preporučite mi neke s ebay-a da ih posijem..pls!:D
|
Ljuto :D
Evo ti par preporuka: Jolokia Naga ili neka od varijeta 7pot (Ima ih u više boja) Chocolate Scorpion Trinidad Scorpion Morouga Trinidad X-Strain Ali feferoni žuti ljuti mogu biti jako ljuti. |
ne znaš ti šta je ljuto... kad smo buljo, daddy i ja zveknuli mikrometar suhog trinidada.
okamenila su nam se lica i čeljusti. |
to mi i triba...ma naručio sam sinoć neke...Habanero Red! ali sad ću odma i ove trinidad...to mi i triba,imaju mama i bakica neke feferone s kojma se posve hvale,pa ih moram malo uzdrmat!;D
|
Daj ti polako, nije to svakome dati :) (pogotovo familiji :D ).
|
jecer "team building" uz cevape, carsko i piletinu za predjelo, a janko od 15kila, mladi krumpir i pome za glavno jelo :goood:
|
Citiraj:
Drugo, od kojeg prodavača si naručio? Ebay je pun šoderaša koji prodaju sve i svašta. Čak i neki uzgajivači znaju prodati krivo ili iskrižano sjeme. Kod emen doma raste nekoliko takvih neodgovarajućih ljutica :D |
Na žalost, prošlo je vrijeme prodaje što sadnica, što sjemena.
http://www.volimljuto.com/ Ali odličan sajt, domaći dečko. Voli to kaj radi, odnosno, voli ljuto :D Pa eto, malo zaslužene reklame. Prodavao je svašta, a iduće godine će biti još više toga. Barem znaš da ćeš dobiti sjeme koje lik sam sebi sadi ili ako hoćeš na sigurnije (ali skuplje) sadnicu koja se već malo razvila. |
Problem je u tome što lik ne izolira sorte, pa nakon par sezona dobiješ razno razne kižance.
Prodaju se i sadnice i sjemenke i dalje :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ova sjeckalica za češnjak je super Sisa. Di toga ima za kupiti?
Ja nakuhavam bolonjez. Bit će taman do 13 h za ručak. A za desert - maline:care: |
je, vrhunska je stvarno... gore na ovim "pritiskačima" garlika imaš mrežu kroz njih i kad ideš prat samo povučeš tu mrežicu van, ispereš i bok.
uz ovaj sitni nož na dnu imaš i krupniji pa ih možeš đorat po želji. oba city centra, my house dućan, kobaj akcija 130kn inače 160kn, ali stvarno kvalitetan piece of mašinery. |
Ljenčino, za te pare si mogao kupiti solidan nož i sjeckat ko pravi muž.
|
|
Danas pohane tikvice i domaći tartar :goood:
|
Flare, hvala sto si mi dala ideju za tartar :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10. |