![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Može kombinacija špeka, jegera, tirolske, sir z vrhnjem. Kukuruzni kruh pod obavezno. Kiselo mljeko naravno ok 1 litre, isto tako litra hladnog kogurta. Krastavci sa vrhnjem. Sirni namazi. Pašteta iz tube. Može i kiseli krastavci. Paprika. Grah ili krumpir na salatu. Sve je to hladna hrana direkt iz frižidera koja je već pripremljena. |
Klaska za rucak i veceru. Danas je malo hladnije pa mi se dalo spremit nekaj za jest.. Picekovina je ispala super, najvise zbog dobrog maslinovog ulja a za vecericu je Teflonka jos jednom pokazala zakaj je skupa..
http://www.pohrani.com/f/44/Tm/37BLWN3b/1/p6231097.jpg http://www.pohrani.com/f/Z/uZ/1Y4feHoG/p6241101.jpg |
Evo, popustila sparina pa treba nešto konkretnije za ručak: domaća juhica s puno povrća i knedlicama a nakon toga junetina na saft. :)
|
Citiraj:
|
|
Meni se jedino ne sviđa ovaj paradajz, ostalo super.
Da mi je sad jedan komad, gladna sam ko vuk :D |
Sisa imaš baš fine nokte :P Boja je predivna! :D :D nego ova pizza? mi izgleda odlično, samo gljive maknut i superiška :P
|
ova miče paradajz, ovaj gljive pa svet je poludeo brate! :D
hvala za pohvale noktiju :D |
Pa gljive nisu dobre, ali paradajz :3 uh, još tabasco na onu sa feferonama, i majketi, kakvog je okusa ona sa jajetom? nikad nisam nešto takvo radio pa me zanima!?
|
vrhnje, jaje i svježa paprika su top dodaci na pizzi meni... napravi bilo kakvu pizzu i baci gore jaje na oko ;)
|
Kao prvo, što bi jedan žderonja rekao (da ne imenujem koji, a prepoznat ćeš ga): "Kaj šparaš na struji". :D
A pod dva, nije lijepo da puk zna kako se razilazimo u mišljenju. I pod TRI .... (znaš i sam). :D |
tijesto je napravio pekač kruha i drugu smo malo jače zapekli, ali je ovo ispalo najbolje homemade tijesto koje sam probao.
jest da đubretu treba 2h da napravi za ovu jednu pizzu, ali ipak ovo je pothvat za dvoje malo veći, tako da smo nakon ručka stavili odmah raditi tijesto za večeru. |
Citiraj:
Pusti šta ti pričaju, slušaj vamo baaabu...daj komad :D ! Mene inače jedna stvar boli kod ovakvog režima, a to je ako mi se sluuučajno nesvidi jedna četvrtina, ili nedaj Bože dvije, to znači da sam s***o pol pizze, i moram još jednu peć. :beer: |
Citiraj:
Svejedno, dobro izgleda uradak samo mi nije jasno kako to priprema tijesta traje 2 sata u pekaču? Složil bi se s Emicom da treba baciti paradajz. To samo pušta bespotrebnu tekućinu i raskvasi pizzu. Jedino igra ako imaš Romu ili San Marzano ali za njih je još prerano... Report za današni ručak: gulaš od 4 vrste gljiva; maglenke iz škrinje i sušeni dedeki, ljetni vrganj i sunčanica. |
|
Odlično izgleda! Kako ju radiš? Isto kao i pitu od špinata?
|
Hvala. Ovo je prvi puta da sam radila bez kora. I jako je fino.
Po ovom receptu |
Citiraj:
Za nešto opipljivije tu ide slanina i kobasa. :D Eh da, kajmak i jaje uvijek, ja sam znao i kisele krastavce narezat po kajmaku. |
|
Citiraj:
damn :nuts: |
|
|
Citiraj:
|
|
Uvlakači. Budite iskreni i recite da nevalja. Da treba uzet brener ili napalm i spalit te pizze. :D
|
Uf, što će se jest pasirani grašak s pireom...:D
Somuni su prekrasni, pa želim recept, right now. :goood: |
Citiraj:
@flare....hvala :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |