![]() |
Citiraj:
|
scrambled eggs je kajgana.
|
Krumpač, cikla, domaći kruh i ćikenšit:)
|
http://imageshack.us/a/img801/5466/ihyf.jpg
Evo jedan moj uradak od prije 2 dana. Bilo je super, jedino što je pomoćnik izgleda dosipao vodu više nego što sam rekao. Recept iz glave 2,5 kg junetine i malo povrća i cca 3,5 h krčkanja. |
Posto smo ja i zagreb na Vi a malo cu posjetit metropolu, zanima me preporuka dobre klope, pizze mi se apsolutno ne jedu, znaci cevapi, sendvici, kebabi i takve stvari dolaze u obzir.znam da je pitanje vrlo sirokig spektra al cisto suzite izbor na vama najbolju klopu a da radi sub i ned :) :chears:
|
Veceras se gleda rukomet, ne telki, neda mi se do dvorane, vruce je tamo za popi***t.
Usput se sprema pizza quattro formaggi. :zdero: |
Napravila sam si sendvič pizzu (šunka, sir, kis.krastavci i majoneza), ali sam ovaj puta dodala i malo friškog špinata, bilo je super :D
Dragi će po difoltu meso i neki umak s tjesteninom :D |
Stigle vrućine, zato: kobasica, slanina, domaći svježi sir i kajmak, paradajz. :zdero:
|
Dakle kad stignu vručine onda ja imam nekako volje za kuhanje :D
Danas paradajz juha, pire, pohani šnicli i pileći zamotuljci punjeni sa špinatom u umaku od vrhnja i uz to njoki :goood: I razmišljam si da bi kasnije mogla napravit palačinke |
Tradicionalni ljetni nedjeljni rucak u Hercegovini: Punjene domaće paprike, domaći kruh i domaći paradajz posoljen "iz dalje" :D
Cjelokupni dojam je malo pokvarila hladna Cedevita (jer nije domaca), ali da se trpiti :D |
Sendvič s mozzarelom i paradajzom i zelenim pestom. Fini je.
|
Citiraj:
|
|
fali ti druga tenisica :D kak uspiješ dobit tak postojan oblik recept ?
|
ahahah tu je druga odma do :P,
strasno jednostavno, prvi put sam ga slucajno napravio, Narežeš krumpir na tanke fetice, oko milimetra debljine, stavis ih na papir za pečenje, da se nezalipe i u mikrovalnu sa njima na najjače cca 5 min negdi, peciznije, kad počmu dobivat smeđu boju gasi, i provjeri jel tvrdo prstom I prije ubacivanja moš začinit malo, po želji |
Jučer sam si skuhala karfiol te ga prelila prezlima i vrhnjem. Za desert domaće jagode i trešnje :D
A za gablec na poslu jedem kak ti zdravi sendvič sa sirom, šunkom i hrpom zelene šalate. Ove godine smo dosta salate posiljali pa je sad ima u izobilju :D |
Jetrica na zaru i pecene patate :zdero:
|
Burek sir trokuti kava s mlijekom :fala:
|
Čim sam se probudio čajem od kamilice sa dodatkom kadulje isprao sam usta. Pa sam pojeo jedan Augmentin od 1 grama, pa još 2,5 mg tritacea i jedan tritazide. Protiv bolova sam danas preskočio.
Pošto još uvjek nemogu jesti niš konkretno jer sam u ponedjeljak povadio 7 zuba i usta su mi puna konaca razmišljam pojest litru sladoleda ili popit litru jogurta, a za ručak nekakav bolonez sa sitnom raskuhanom tjesteninom. :) |
Ja sam na lazanju i mljevenom meso, filanoj paprici... općenito zadnjih par dana zbog zubobolje. Nije da se žalim, ali fali mi nekaj "tvrdog" :P hihihi
|
Citiraj:
Mogel buš samo pit pivo i uz to nekaj pasiranoga. Sad te čeka gebi novak pa buš opet onaj stari...:goood: |
Kuham Bolonez. :)
Nije baš tak strašno da trebam gebis. Pa i do sad sam jeo i debljao se. :D Prednji zubi i očnjaci su OK. Kutnjaci za preživanje imaju dobar zagriz, a između bumo metnuli nekakve tiple i na njih našarafili. :D Neke treba još malo uredit i pokrpat i to je to. Citiraj:
|
jaw drop... ovako izgledaju munčiz nakon konzumacije bunike valjda :D
|
Palačinke sa šlagom, jagodama i sladoledom. :)
|
Juha, pečeni picek, mlinci i salata.
Za desert La tarte au citron meringuee ili ti ga po naški pita s limunom :D |
|
Mnogo si nezbiljan.
Oskvrnuo si svetište žderonja. :D |
Citiraj:
Oooo fino. Bi to moglo s blitvom? I može recept pliz :D |
|
Ima netko neki recept za ove vruče ljetne dane? Neka salata ili nešto? hvala
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:29. |