![]() |
Citiraj:
Citiraj:
|
Damas za promjenu-kelj i faširanci:)
|
|
Kiseli kupus i pola kg carskog mesa. Za desert krekeri. Ipak sam na djeti nesmijem pretjerati.
|
Bolonjez, puuono bolonjeza. :D
|
|
Citiraj:
Dakle obične palačinke napunjene sa punoooo nutelle (može i tekuća čokolada) na to polovice jagoda. Može još i sloj šlaga, ali ga nisam imala više. Pa onda to zarolaš i preliješ čokoladom. I paziš kak jedeš jer sve kapa :D A jagode su namočene u malo otopljene čokolade ;) |
Puno hvala :)
|
Aha to su palačinke :D
Delišs, delišs.. :) |
Ufff.
Bio od četvrtka do danas u Novom Sadu. Ne mogu se pomaknuti od količine mesa koju sam pojeo. Divota kao i svaki put. Još skočili do Sremskih karlovaca po vinčeko. Sodoma i gomora jeftinoće i dobre klope :) |
pics or didnt hapen :D
|
Citiraj:
|
:D :D :D
ajde trudi se ti onda i dalje :D |
Jučer sam radila saftić od junetine i knedle od kruha pa mi je toga ostalo i onda ću to sad za gablec :)
I pečenu papriku na salatu :) |
@Dottore nema na čemu. Može i s bananama umjesto jagoda, ta kombinacija mi je još bolja :goood:
Upravo tutnuh u pečnicu palačinke da se zapeku :D Bem ti kišu i šetnju bez kišobrana :roller: |
Doručak: konjska salama ili domaća, ali domaća mješana od divljači i domaće svinje, premija! + dukatov namaz (i naravno ništa bez domaćeg kruha, a ne onaj bijeli sterilni iz pekare)
Ručak: neki dan zec, jučer čufte, nažalost nisu bile od konjetine kao zadnji put, ali pojelo se :) Večera: pohani kruh + malo salame ;) -noć: neprespavane noći skoro svaki put, pitam se zašto :-) |
Muško mi je cijeli tjedan na godišnjem pa doma nakuhava :D tako da danas imam za gablec grah i rebrica:zdero: koji je jučer kuhao.
|
|
Faširanci, pire i zelena salata
|
~15 litara goveđe juhe... rebra, flam, jedno 2 kile mrkve, kila celerona, začini i sada par sati lagano kuhati.
valja popraviti temperaturu i kašalj. |
|
Za večeru raženi, slanina, kobasica, domaći svježi sir, domaći kajmak, luk, paradajz. :)
|
|
Citiraj:
Kljik ! Daj recepat od ove grašine :D |
Što će ti recept, samo nastavljas svega finog i zapečeš :)
Tamane se neke mini pizze, al nijedna nije doživila slikanje |
malo mi je jedino onaj špek "preživ" tako da bi to stavio kao neki argument, ali dobro... neka mu je, ipak je on stran državljanin :D
|
Taj "špek" ili panceta, je bila tako fina da se topila ko sladoled u ustima. Slikano je u smjeru sunca pa zato izgleda kao sirova.
To sam pekao grill za 20tak ljudi, 5 tura mesa je proslo, normalno da su me komadi hvalili kako je dobro. :D Zena je spekla domaci kruh, teta je spremila taj zapeceni fazol pa neznam recept. Bile su dvije terine, jedna normalna i ova ljuta. :zdero: |
deder se ti raspitaj oko tog fažola recept, valja to sve probati ;)
ako nešto volim, onda je to dobro gravče. |
Današnji ručak da mama ne mora kuhat kada dođe s posla :D
http://www.pohrani.com/f/32/2s/4XJJx...0609132622.jpg http://www.pohrani.com/f/16/oK/2NrwZ...0609132904.jpg Ostalo bu i za večeru :P |
Svaka čast tvom kuharskom umjeću i trudu, ali neznam kaj bi se trebalo dogodit da me netko natjera da ovo pojedem.
Kao niti granadir marš (tijesto i krumpir) i krpicer sa zeljem (tijesto i zelje). Da se razumijemo jedem sve navedene stvari. Tunu, tjesteninu, kukuruz, krumpač, krastavce, zelje ...., ali neke kombinacije istoga ne podnosim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:44. |