![]() |
Finale LP veceras zasluzuje jednu kraljevsku pizzu. :D
|
pics or didn't happen jel ;)
|
Marinirana pileća krila na naglo, domaći pomfač, ljuti ajvar i crni kruh:)
|
Danas musaka, uz to zelena salata s bučinim uljem :D
|
|
|
|
Ovi iz Konzuma konzumiraju buniku kad traže 18 kn za cvjetaču (komad).
http://online.konzum.hr/products/600...cvjetaca-komad Primjetio tek kad sam platio. |
Citiraj:
nikakvi dućani, samo mesnice :) |
Citiraj:
poriluk izgleda kao da je preživio veliki korejski nuklearni napad. |
I ja sam jučer kupovala cvjetaču i bila je 19,99 kn u Kauflandu za komad, a taj komad ima cca pol kg. Na kraju sam uzela pol kile smrznute za 9 kn :D
Danas ajngemahtec, pečeni picek z mlincima i zelena šalata. :D |
jučer sam mazao ovaj grah i odem u dućan sa pilećim proizvodima i domaćim tjesteninama da si zemem tjesteninu za uh grah i pita čiča - jel to sve i taman da će ukucat i velim ABORT!!! :D
ugledao svježa jetrica pa ću ubit jedno pol kile za neki kasni doručak, ima tražiti ideje za izradu. |
Citiraj:
|
Ovaj thread loše djeluje na moju djetu.
|
Citiraj:
chilli con carne crew 4 life! :D |
Citiraj:
|
Bečki, rizibizi, kristalka i kokošja juhica. :)
|
što jedete do 7 ujutro :D " bourek sir + kava":)
|
Feta kruha sa sirom i malo pancete.. Inace ne mogu jest ujutro, ali trenutno radim fizikaliju pa me ipak mora nesto drzat do 11.30h :D
|
Trenutačno ne šljakam (osim fuša tu i tam) pa mi dan u prosjeku.
Doručak - Neke ala nesquick pahuljice Među - Neki zdravi drek (mislim da to ljudi zovu voće) Plivanje Ručak Među - Neki zdravi drek Večera - Isto kao doručak ili ako ostane od ručka nekad. Gadim se sam sebi :P |
Upravo sam skuhao palentu. To i jogurt super doručak.
|
Za doručak krafna :D
Za gablec na poslu imam kajzericu i sirni namaz. Međuobrok 1 - trešnje, a 2 - tapioka sa crnom i bijelom čokolodom. A doma, pa nemam pojima, čekam da me inspiracija pukne :goood: Uglavnom jedan jako zdravi dan :roller: |
Citiraj:
Iznevjerio si me kao drug i kao komunista. :D |
Nisi napiso šta je ručak, pa se imaš priliku iskupit.
|
Upravo završio doručak:
suha vratina, tuna iz konzerve, gore kečap, šalica kefira, nakon toga zapečene palačinke punjene sirom (ostalo od sinoć) koje sam dodatno namazao domaćim pekmezom od šljive, šalica čaja. Sad mogu otići na posel, sjesti za komp i delati. Dobro da ne moram iti nekam kopati kanale, bilo bi mi teško :) |
Svaka cast, pojeo si toga ko shleper :D
A ja jedva jednu shniticu pekmezicha od borovnice iz Lidla i naranchu.. Ala homo sad delat :D |
Kažu da će zahladiti pa sam si složil repu s grahom, brdo špeka nutra i za prilog restani krumpir na luku...
|
Daj panorama ne copraj vrijeme :p
Za večeru pašteta i kefir :D |
Citiraj:
|
Evo bio danas u Lidlu pa da vas obavijestim da je u prodaji Sokovnik za 300kn.. Ako vas zanima dodatno kako izgleda i kako radi odite na Arhiva video proizvoda i u tražilicu upišite "Sokovnik".
Ono što sam primjetio, da piše na kutiji, je da ima 450W.. Ako ga netko ima, kakav je? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:08. |