![]() |
|
Koji vrag me je teral da kliknem na link :rolleyes:
@syss hvala...dogovor oko toga kaj sam dužna bumo riješili na samo ;) |
Za rucak palim rostilj za homemade pljeskavice, za prilog je zena napravila nekakvu mex salatu od fazola, paprike, kapule i kukuruza, malo ljutkastu. :zdero:
|
Ovo jučer je bilo žderanje na kvadrat...hamm, amd i ja dva put jeli. Rezultat, dve kile viska najednom :D
|
|
Ja upravo radim juhicu sa dva masna ramsteka, koščobom i hrpom zelenja:)
|
|
Citiraj:
|
Ali ja kategorički tvrdim da nas je konobar zaj... ovaj prevario. Kako račun preko 1100 kn?
Još da je mene prevario, ajde de, ali bankar mu je pare davo ko da je u dealu s njim bio. :D Syssa, žena zahvljuje na prijenosu gljivica. :D |
Kakav je rostilj na kraju Kod dede? Mislim sad skocit sa frendovima...
Svi pricaju da je bolje u Kotacu, Marineru? Hitno. |
nabolji roštilj je kod dede. samo traži prvo meni->options->cjenik da nebi bilo poslije ajme meni kolko košta.
vrijedi svake kune. pa niste u kini da će te dobit platu za 20kn. i masažu pod stolom od neke kosooke. btw respect žderonjima koji su bili na tom "sastanku" stvarno su opasni kad se ždere ;) vidimo se! |
Citiraj:
1100kn je bio račun. :) Pa kaj si onda bil tiho? :) IMHO je sve bilo ok...eno netko je slikao račun pa nek priloži. :D |
Citiraj:
Slika je u onom telefonu kojeg sam ispred dede propuhao. :D |
Bio kod dede sa frendovima, mrknuo platu za jednu osobu - meni fino! :)
|
Pa fino smo mi bome pojeli/popili kad se sve zbroji. ;)
Daj mi reci koliko te koštalo u lojzekovoj? Tam si ispaval ili? :D :D DO-BAR (KRST :D) |
spavali ono noćenje u sobičku veličine kutije šibica, 150kn po glavi, 170kn sa doručkom.
imaš i novi(ji) dio di su osjetno veće sobe, tamo sam bio prije jedno 5-6 godina i brijem da je tamo noćenje preko 200kn po glavi ili je možda isto kao i ovo, ali nismo se zamarali sada sa smještajem jer nam je jedino trebalo prespavati ostalo smo sve bili u prirodi i navečer u restoranu do zatvaranja. znači 340kn je noćenje s doručkom, mi smo iber hrane, cuge i nekih pyzdarija za doma natukli prek 900kn :D |
Domaća kobasica za doručak + šlapica s maslinama i ABC sir s vlascem :)
Za gablec sam si uzela zobenu kašu i jagode jer kad dođem doma čekat će me domaća pizza :care: (muško ima slobodan dan pa nakuhava i posprema po doma :D) |
Viš, viš, nisam zobenu već dugo jela. A jagode staviš na kraju? Pretpostavljam da ovo prije kuhaš :)
|
|
|
upravo tako... sjemenke, krumpirova šlapica i homemade kefir - povrća više nego u salati! :D
|
Citiraj:
|
Ima neko recept za nisko kaloricne palacinke? da li ih je itko radio?
|
Ručak su bila pečena jajca na oko i suho meso, a sad se davimo u palačinkama s nutellom :D
Nakon šetnje ću napravit muffine s tikvicama za sutrašnji gablec :) |
Citiraj:
Može specsi? :) |
Citiraj:
|
Nikad nisam volio kuhane/pecene kobasice, ali evo me konacno ih zavolio. :D
Dal postoje koje dobre iz ducana ili se kvalitetne mogu kupit samo od poznatih mesara / privatno? Znaci ne one u koje se zagura najgore meso nego neke fine, poštene. :D |
Citiraj:
@halos... nemam pojma, znam da čovjek ima dijete koje hoda i još jedno u nosilici i to je jako praktično u ovakvom autu :krapina: :D |
http://www.coolinarika.com/recept/gr.../#content_info
danas... par rezervnih setova gaća i wc školjaka pa smo spremni :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:46. |