![]() |
Citiraj:
Ovo tvoje izgleda odlično i sigurno je puuuuuno ukusnije od moje večere koju upravo pijem/jedem dok ovo pišem :D Dakle: zelena salata, blitva, špinat, celer, peršin, mladi luk, mrkva, naranča i banana. Mislim da banana spašava stvar, jer da nju ne osjetim bio bi već nad školjkom :D |
Nebi ja peršin stavio u to, da njega izbaciš, duplo finija mješavina bi bila 100% :)
To imaš neke recepte za to ili po vlastitom nahođenju miksaš? |
Ali volim peršin :) A probat ću i bez njega baš da vidim razliku..
Za sad šibam po vlastitom nahođenju, no ovih dana ću se konkretno uhvatit malo čitanja sa par linkova koje imam. Ali u biti sve se može sa svime mješati. Bitno da je Raw Food :) EDIT: Ammy - primjetio sam jednu stvar, ako ne dolijem malo vode (recimo pola deca) nož uopće nemože uhvatiti salatu i samo vrti na mjestu (i općenito manje komade mrkve i slično), a čim stavim malo vode počne šibat ko ludo :) Kako je kod tebe? |
Pa ti si stvarno svega potrpal unutra, ali da banana spašava stvar. U svakom sam ti postu napisala da stavim malo vode :) nekad dodam i malo mlijeka, totalno drugačiji okus bude.
I za ono pranje blendera u suđerici, da ja to radim, ne uvijek ali se tu i tamo desi da završi u suđerici i nije mu ništa, a u upotrebi je već više tri godine. I moj je stariji model nego omertin ali ta marka. |
Kaj vas sad taj raw food pere? To neki novi trend?
Ovi sokići super, ali za zalijat dobro pečenu mesinu :D Danas se žderalo pošteno. Pršut, kulen, šunka, kozji sir, francuska Domaća kokošja juha Roštilj - pileći ražnjići, punjene pljeske, ćevapi, patlidžani, tikvice, šampinjoni Zagrebački i bečki odresci, kroketi Salate - zelena, zelje, kukuruz, paradajz Kolači, razni Falilo malo ljutine, ali nisam ja kuhao, tako da jbg :D |
Trend je već dugo, ali ja sam to počela pit iz znatiželje :)
Mi došli s roštilja: čevapi, šiš-čevapi, pljeskavice, piletina, vratina, pomfri, luk, paprika, kruh i za desert štrudla od sira. Vino i piva se podrazumijeva :D A ovo je moja čokoladna pita |
Jučer sam pekla piceka na soli i oduševila se. Ispeklo se odlično a nemaš nikakvog posla oko njega. Samo ga hitiš u peć i zaboraviš na sat vremena. Super je!
@Jelc - ovo moje sa zubima je malo kompliciranije i da sad ne ulazim u detalje samo ću reć da imam 10 šavova a radi se o jedinici i dvojki dolje. Počela sam jesti normalno ali me još uvijek grozno boli i teško mi je žvakat a da ne govorim da ne mogu ništa odgrist. |
Uf, to je grdo...
Meni su prije par godina vadili umnjak dole desno, isto rezanje i šivanje pa je bilo tjedan dana mira sa jačom papicom:) |
Citiraj:
http://i43.tinypic.com/9ulrsx.jpg I ne trebaju zubi, meso se topi u ustima :beer: |
Incoming :D Samo je pitanje hoću li stići do 16h, budući do 15h radim.
|
Jelc
Tor Syss Superunknown Hamm Drug brko Đaba je pišem da se nadopišeš....jelda :D Nije važno kad dođeš. Tamo smo zicer do 19-20h...možda i duže. |
Ja se zaletim na par pifkana najvj. Ne znam još dal bum išao roštati u petak ili subotu.
|
oooooooo brko ima nas častiti za ovu veliku obilježnicu tvog dolaska :D
inače ko god nije bio za početnu kombinaciju bi preporučio gravče + vratina mix (2 carska, 2 vratine) + šopsku. to je propisna količina hrane, jako je fino i sve skup je nekih 60ak kn. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima svega. :)
|
Citiraj:
|
ma je imaš ogromne gurmanske pljeske, lignje su im isto do sada svaki put bile vrhunske, plate su super... nemoj se zayebat i pristat na pomfri pošto u svakoj kombinaciji možeš tražiti pole koje su epski fine.
ima caga uglavnom, uputit ćemo te pravovremeno :D |
Ja ti preporučam da kreneš s recimo 3-4 pive i onda si uzmeš lignje s pomfačem za predjelo. Trzneš još dve tri pive i onda naručiš gurmansku pljeske s polama. :D I na to još recimo dve pive i TAMAN! :D
|
alkar amdo u sridu + gravče ubaci negdje :D
|
Citiraj:
|
Utrenirani. :D
|
Citiraj:
Jedini smo ti tamo ja i tor normalniji. :D Steta da nemogu doletit... |
Citiraj:
|
ja ne znam organ očem ti pričaš, sisa ima 92kg, a amdo 115kg :D
|
114 + tata je sexy do bola. :D
Dobro siso nije to ovo izbor za modnog mačka godine. :D Prestani se uspoređivati somenom i stekni malo samopuzdanja. :D Doma me čeka bolonjez. Jedva čekam. :) |
Citiraj:
Mi istočnije isto nađemo mesine za te pare::D Plata Tiffany - 59 kn. (punjeni lungić, piletina, punjena pljeskavica, svinjski vrat, prilog) Prilog: gljive, pomfri, pečeni krumpir, brokula, mrkva, ajvar, luk. |
ima li tamo crne pive + ako se moze doci izmedju 20 / 21 count me in
|
crne pive ne znam, a u to doba smo tamo ;) Ako sisa ne ukrsti oči pa nas potjeraju :D
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |