![]() |
|
Nešto slično i ja :D
Nije mi se dalo bez veze kemijat pa odlučio napravit http://i33.tinypic.com/2znslqd.jpg Nakon toga na maščobi kaj se scjedi 3 tegle graha i 1 šampinjona i jednu papričicu smrvio i još utefterio onaj chilli con carne začin unutra :D Bilo je rafalno :D |
tak bi ija napravijo identično :D
edit: vidim da imaš neke kobase u toču dolje... ja kad sam probao roštiljke (vulgaris) iz tog toča kotlovine nisam mogao vjerovati koja je to transformacija okusa, maltene sam samo njih jeo, a inače su mi onak... nužno zlo sa roštilja, nebitne totalno. tako da si dobro napravio :) |
Jelda, a čevapi
Jaooooo bratko ko da su zdravi nakon kotlovine :D A klobase su čudo, prvo zapečem da porumene i puste sok na tanjuru vani i onda krčkanje unutra sa svim začinima ;) |
eh ćevose iz kotlovine bogme nisam probao :D
da, da tak sam i ja radio klobase... ma čudo jedno, nema veze uopće sa okusom roštiljki kakvog mi poznamo, totalno nova dimenzija okusa :) |
Danas popečci od blitve i špinata. Uz to najbolje paše kiselo vrhnje i salata od paradajzića :)
|
Danas pizza roladice a za desert kremšnite (imala sam viška jaja pa sam ih morala potrošit :D)
|
|
Citiraj:
Zato sam razočaran prionuo uz komadić carskog, pomfrit i juhicu od goveđih kosti...:fiju: |
Za ručak ćevapi, puno luka i kajmaka. :)
|
Ja sam danas na sparogama, za rucak sa pastom, za veceru vjerojatno fritaja sa prsutom i sparogama.:zdero:
|
I mi danas pizzu....a još da su mi bile flarine kremšnite za desert ;)
I kaj fali tim zdravim sokićima??? Ja svaki dan tako popijem salatu/špinat/blitvu sa nekim voćem i super mi je to :D |
Citiraj:
|
Divlje, zena pobrala. Ja u nedelju imao vizualni kontakt sa zmijom. :D
|
Večera:
Ispekao 1 metar kobasice, 5 jaja (mješana-kajgana), pola kruha, tegla krastavaca. Za desert dolazi susjed k meni pa će mo popit cca 5 litara desertnog vina uz mineralnu. :D |
desert je pravi muški :D
ja upravo kupio onaj choco loco 4 pudinga za 7kn... dobra ponuda i naravno roštilj, salata paradajz, krastavac, vrhnje, malo bučinog i jabučnog domaće sve, češnjak, crvena paprika. to ako niste probali krenite iz ovih stopa samo ulja i octa ide puno manje nego "na salatu". fantazija. |
nije da nabijam postove, ali ovakve genijalnosti interpletskih prostora moraju biti posebno naznačene - http://magazin.net.hr/zdravlje/preve...no-kako-pecete
ako niste znali jel. bljuv. |
haha bas sam to čitao i dođoh vamo :D
|
|
Prvi maj :D
Aj ljudi roštiljat lijep je dan. :D
Ja nažalost zatočen na poslu do 19, al već je mesna plata došla :D (plata za 6, a nas 4) A do večeras kad se pustim sa lanca... bit će fino, pivo će teći u potocima! |
ja jucer odradio roštilj,danas je detoksikacija :D
|
Nisam jučer roštiljala i sad mi se baš jede neka mesina kad svi pričaju i kače slike s roštiljanja :(
Danas sam burek i jogurt za gablec a muško ima slobodan dan pa je rekao da će skuhati grah :D |
jučer sam napravio fenomenalan pac za čiketinu (karabataci u pitanju) - pomiješati sol, papar, dosta kurkume, malo senfa, mrvljene sjemenke gorušice u dosta mlijeka i potopiti čiketinu skroz nutra.
ispeći na roštilju. jesti. :D opet sam napravio komadinu carskog pacanog u mixu ulja, soli, đubrivske mješavine papara iz spara onaj kao premium začin (papri svih boja mljeveni + sečuanski i još pomalo toga), malo tabasca, kečapa i brdo tandori masale. klasika zapržiti sa svih strana u početku i onda na laganoj vatri okretati i prekriti folijom da se nadimi. sa druge strane smo imali već opjevanu vratinu u mojoj "majonezi" i dalje ono klasika ćevap, pljeska konfekcija. e da... napacane bukovače, ulje, sol, prijespomenuti papar i malo vegete. to planulo kao i carsko u roku odmah. ušao sam u top 3 domaćih i inozemnih roštilja kojeg su prisutni i dotični ikada jeli, ako lažu oni lažem i ja :D |
Ako su jeli đabe lažu. Tek kad plate kažu ti istinu. :D
|
mislim da su subvencionirali bolju polovicu koja je financirala to sve, tako da možda ima istine! :D
|
Kaj nitko nije ništa žderla prek vikenda? :D
Kod mene u subotu - pohani pileći šnicli i salata A u nedjelju - rižoto s piletinom i povrćem Danas - grah i suha rebrica iz graha (ostalo od petka pa da se ne baci :)) |
U subotu sam jeo neki kelj, a u nedjelju pastrvu/blitvu/krumpač. Highlight vikenda je bio kad je majka nakon valjda pol godine napravila buhtle. UBIJAČINA. :)
|
napravio sam si salatu... daklem.
krastavac, 2 paradajza, 10ak rotkvica, 3 mlada luka, smeđa leća, 2 velke pikse aro tunjevine u komadićima (izvrsna!), zbregov 25% mm vrhnje kobaj domaće, malo obično plavo vrhnje, domaće mlado maslinovo, sol, papar, češnjak suvi, crvena paprika, malo senfa i majoneze. sad se može dalje :D |
Upravo to što si sada nabrojao namjeravam i ja počet jest, odnosno mljet u nekom multipraktiku i onda popit.
Ne, to nije zato jer sam pogledao Hungry for Change i masu ostalih dokumentaraca o nezdravoj hrani, šećeru i sličnim stvarima, već stvarno zadnje vrijeme želim početi tako "živjeti" :) Pošto sam već počeo skupljati lovu, pa ajde da iskoristim priliku i pitam za savjet koji sokovnik/multipraktik preporučate? Znači, u onu "cijev" uređaja stavljam salatu/mrkvu/bananu/jabuku, a ispod u čašu izlazi isto to samo smljeveno.. Hvala |
ma štaš pit takve dobre okuse :D
ja sam nedavno bacio oko soma na ovaj prigodnog imena :D ima sve žive i nežive nastavke koje će ti trebati, dosta je jak do neke razumne granice i ima liquidajzer koji stvarno lomi stvari u sok. zapravo jel tebi treba juicer? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:58. |