![]() |
Citiraj:
|
dali će LC Power 460 gp3 biti dovoljan za sljedeću konfiguraciju:
AMD Phenom II x4 960 Asus M5A97 PRO HyperX Blue 2x2gb 1600MhZ VTX HD6770 1gb ddr5(v2) ako neće molio bih preporuku napajanja za to do 300kn hvala |
Bit će dovoljan bez brige.
|
Bit ce dovoljan.
Fortron PNF 400W je gurao "moj komp" vec par mjeseci sa HD5770. EDIT: Stigo me Doink :D |
Citiraj:
imam Enermaxa EG365AX ve(g) dali bi on bio dovoljan za navedenu konfiguraciju |
Hoće(ali mogao bi biti naknap ukoliko se odlučiš na clock komponenti ili otključavanje jezgri navedenog CPU-a), ali preporuka je uzeti malo jaći model LC 560W GP3 ili model XFX 450 i onda si miran i glede buduće nadogradnje i možebitnog clockanja navedenih komponenti.
Još uvijek mi nije jasno zašto "svi" žele štedjeti na najvažnijoj koponenti kad kupuju nove stvari i ulog od 100kn+ je upitan a kupuju GPU,CPU, od 1000kn+:care: |
jeftini modul
bok,
tražim (naj)jeftinije modularno ili polumodularno napajanje nabavljivo kod nas, koje bi to bilo? Sori, nemam toliko vremena tražiti, možda netko već zna? Hvala EDIT: pretraživanje od minute je izbacilo ovo Jel to onda odgovor ili ima nešto drugo? |
Je, to je najjeftinije. U kvalitetu ne ulazim, jer ga nisam ni vidio uživo, ali kolko vidim po review-ima, nije top klasa.
http://www.nabava.net/napajanja__310...550-w__1219321 http://www.ocztechnology.com/ocz-550...er-supply.html |
Zašto uopće izmišljat toplu vodu pored XFX Core serije?
Citiraj:
|
Zato jer je čovjek ovo napisao...
Citiraj:
|
Citiraj:
Sori al morao sam :) |
Ajde da ne otvaram novu temu, zanima me samo:
Asrock 880GM-LE Phenom X4 955BE Ati 6850 1GB 4GB DDR3 1333Mhz Proc i grafa ce se lagano clockat. Hoce XFX 450W PSU to drzat bez problema? Hvala:chears: |
naravno
|
Citiraj:
|
i nju bi držao bez problema
|
Citiraj:
|
Pozdrav dečki!
jel može netko da mi savjetuje napajanje za sljedeće komponente jer se nemislim razbacivati sa snagom odnosno sa parama.. U obzir dolaze Seasonic i XFX, s tim da trenutno imam jednu grafičku i danas sutra bi išao na CF.. CPU: i5 2500k + OC MBO: ASR-Z68 EXTREME3GEN3 GFX: XFX 6870 1GB uskoro i druga SSD : OCZ VERTEX 3 120GB hvala! |
|
koji XFX , s ili x?
|
Citiraj:
|
didn't know!
svakako hvala! |
U linksu ti je xfx na akciji za 630kn za sve načine plačanja pa možeš razgulit na kartice ;)
XFX Core Edition P1-650S-NLB9 |
Napajanje za računalo u spavačoj sobi
ola!
evo silom prilika moram računalo preseliti u spavaču sobu i napajanje na njemu je dosta bučno pa ne mogu spavati dok radi računalo.A kako ga gotovo nikad ne gasim već stalno nešto skidam sa neta treba mi jako tiho napajanje. Žena također gunđa zbog stalnog zujanja. Molim vas za preporuku tihog napajanja a trebalo bi pogoniti: cpu : e2140@3.4GHz vga : ati 3850 512mb hdd : 4 komada (80gb+120gb+250gb+320gb) ram : 2x1 gb apacer 1066mhz 2 x ata DVD pržilica hvala! |
Nisi napisao do koliko novaca bi isao, ali svako bi ti preporučio X seriju od Seasonica, znači fanless napajanje. Istida da su kod nas poprilično skupa, i ako ti je to puno, nemozes fulat sa najjeftinijim XFX-om.
|
Koliko ja vidim-kobog veću buku rade stari hardovi, vent na procu i 3850...tak da je pitanje kaj buš dobil taman da uzmeš i napajanje bez venta:)
|
pa više mu napajanje vrijedi od cijele konfe onda :D, @dxdandy uzmi seasonic 380w
edit: i neki kuler za proc tipa ovaj i Accelero L2 Pro ak nađeš negdje za grafu i još pitanje kakvi su ti ventiltori od kućišta |
Citiraj:
Hoče li mi seasonic od 380w bit dostatan ako budem išao kasnije na nadogradnju komponenti.Ima li dosta konektora za sve ovo moje i još pokoji vent. Na ovo Hyperu konektora ima u izobilju pa mi se zato sviđa. hvala! |
ako misliš stavljat neke jače grafe tipa hd 6950 ili gtx 560 Ti onda rađe stavi XFX 450W, a za opremljenost Seasonicu ne brini isto jer ima sve kaj ti treba.
|
Citiraj:
Kakva su ta XFX napajanja.Ne bih htio nešto uzeti pa da ispadne kasnije da sam nadoplatio još 50kn i bio siguran da se nešto neće spržiti prvi put kad bude problema sa strujom.. Kakva su Corsair napajanja.Znam da su dobra ali buka me muči. Dao bih 450-550kn + koju kunu više ako treba. ne bih fanless napajanje jer mi je to preskupo ! thx! |
Tko još uvijek ima loše napajanje, eo prilike da si upikne odlično napajanje za malo para
http://www.links.hr/?page=sviartikli...25&showpics=on Ovaj Core 450W za 385kn je kupnja i po. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:59. |