![]() |
Jes, vani pod peku u žar...Vruće je unutra :D
|
Moze slike gotovog? :=)
|
Odvrato. Vjera mi ne dopušta jesti mrtve životinje. :D
Danas roštilj. :) |
|
|
|
to kao bakat od pileta se jede :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ooo pa to se Bude ukazao :D...daj posalji sliku da se prisjetimo kak zgledas :p
Ajde jelc, dogovaraj nekaj ili cu ti prijateljici net ugasit :) |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Budući da ISP za koji delaš crkava malo-malo po difoltu to ti je prazna prijetnja:p Danas pire i jetrica na saft+šalata od crvenog zelja:) |
Danas zdrava prehrana. Za rucak sope (salpe) na gradele sa leso blitvom. A maloprije se ubio u danas ubranim kuhanim sparogama sa jajima. Sad ocekujem diureticka svojstva istih :D
|
Citiraj:
Zanimljivo mi zelje izgleda, nisam ga do sad stavljao. Ja jucer radio rostilj. Vratina, raznjici, domaci ciknsit, lepinje :) Ko prilog ajvar, paradajz i luk. Ubili se totalno, danas jedva pojeo malo mesne struce, jos uvijek tesko disem :) |
Citiraj:
U subotu sam radila svinjetinu na saft i knedle od kruha a jučer tortilje punjene piletinom i svakavim povrćem :) Danas imam špinat na salatu i par onih knedli i safta od subote kaj je ostalo i jagode :care: za desert. |
|
Nino to sam napraviš ili kupiš već složene?
|
Sam. To su u stvari 3 ustipka spojena u jedan. Slonovo uho. :D
|
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
subotu nisam slikao bilo jedno 4kg mesa... oni lidl hot ćevapi i pečenice su ludnica (+ novo imaju debele pečenice ono ko 2-3 obične znači djubrad). nedjelja akcijski roštilj iz spara... poharao onu kazetu sa mesom pred istekom roka trajanja i potrošio ništa para pa opet pečenje :D ![]() ![]() |
Citiraj:
Inače da, umake sam potrošio, ostalo samo još jedna bočica mljevene Bhut jolokie :) Mogli bi slijedeći tjedan jedan dan na kavu, imam par Orange Scotch Bonnet sadnica viška :) |
Petak-Subota-Nedjelja. :)
Čisto muška ekipa usred like (20min od Gospića) tri dana i tri roštilja. :p Čevosi, pljeske, vratina i šampinjoni. :) Mislim da sam sad tjedan-dva na tuni i povrću. :D |
Citiraj:
Tak je otprilike izgledala gumena "igračka" koju smo svojedobno kupovali u Trstu, namočili vodom i bacili na pod u školskom hodniku...:fiju: Sorry Nino, nisam mogel odoljeti. Svejedno, ne sumnjam da je pljeska bila prefina. :goood: |
Napokon mi je stigao Kardamon (Cardamom) iz Šri Lanke. :)
Sad još čekam pošiljku mahuna Vanilije AAAA klase (cca 20 cm) sa Madagaskara. :) |
Većina svih vanilija koje možeš kupit dolazi s Madagaskara :)
Danas - široki rezanci s umakom od paradajza, tikvica, luka, paprika i češnjaka. Nije bilo loše :) |
Citiraj:
17,99 kn su 2 komada škart klase od 15 cm. Na ebayu je takav škart po 6 kn za 2 komada. AAAA klasa od 19 cm do 21,5 cmu paketu od 10 komada košta 50 kn. 5kn za vrhunsku mahunu Bourbon vanilije. :) |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:10. |