![]() |
Obožavam čokoladno mlijeko uz sendvić od parizera s majonezom i kiselim krastavcima. :D
|
Ajme kako to dobro izgledaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Evo i moje jelo od neki dan.. Inače gušim se i topim se u riži-ma, (riži-ju ili kako već) :D |
nadajmo se da će tako i okusiti dobro... nije baš jeftino jelo ako ništa drugo :)
valja ti rižu kuhati u vodi sa vegetom... believe you me ;) |
Je, kuham ju sa vegetom ;)
Čak se i na fotki vidi sa desne strane riže komadić crvene (valjda) paprike ili tako neš.. Sutra budem možda skuhao rižu, a u drugom loncu neki lagani "saft" od tune.. Zapravo biti će samo tuna, češnjak, papar (jer mi ponestalo mog Jalapenja i čilija) i to je to, "saft" i pol :D |
ma vidio sam komadić i skužio sam kasnije da je to nešto vegete, ali valja tu staviti muških par žlica... preslana neće biti.
ja inače kuham one parboiled vrećice sa dosta vegete u vodi i poslije još obavezno sojinog sosa i bujrum :D veli fotić da je fino: ![]() bogami i ukućani su se složili sa fotićem :D |
A bogami meni počelo krulit :/ Baš ti hvala na tim fotkama :D Dobar tekec :)
Imaš pravo, baš sam si mislio drugi puta staviti puno više vegete.. Inače stavim jedva malu čajnu žlicu.. Sestrična od stare dinsta riži.. Da, dinsta.. Nedavno sam to probao kod nje, fenomenalan okus.. Klasično dinstanje, luk, ovo ono.. |
hvala :D
ma čajna žličica na neki kazan vode za kuhanje je ništa... vjeruj mi teško možeš pretjerati. znam za dinstanje, tak ja počinjem obično rižoto raditi, kak vele u narodu - na ciganski :) |
Citiraj:
Jednom i nikad više...kaj je prevec je prevec |
Danas krpice sa zeljem :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Zloburger nije na mene ostavio neki dojam.
Jes, velik je, ali puno kruha i prosječno dobra pljeskavica. Da ga se pojest bez beda, ali meni ima i boljih :) Najbolji burger je onaj koji si sam doma spremiš od A do Ž :) Od ovih vani za gablec u tom dijelu grada mi je bolji izbor za hambi pečenjara Viktorija na remizi. Manji je ali za prste polizat. Ili recimo Spizza u Vrbanima, imaj neki klasični USA burger s također 200g pljeskom, ali manjeg promjera, a deblja i sočna. |
Najbolji burger sam jeo i lovranu. Zaboravio sam kak se zove ali je tam uz cestu koja ide uz more. Poslije onog nekog hotela (na kraju tog brega).
|
Mozda u Ici, kod Archia?
Jer tamo su najbolji :) |
Za burger samo u Rouge Marin :)
|
Citiraj:
Disclamer: nek se ekipa iz splita ne nađe uvrijeđena. :) Sam prenosim kaj je tam pisalo. :) |
Citiraj:
Kad smo kod toga, mogao bi danas pasti neki domaći hambi :D |
o da... ružmarin su epski hambiji.
amdo mora da si bio stručni te terenski suradnik prilikom razvoja apple mapsa sa takvim opisom lokacije :D :D :D |
Pa mora da sam tamo bio jednom i to prije tri godine. :D I to je bilo poslije tri dana žderanja i lokanja tako da je opće dobro da imam informaciju da sam tamo jeo. :p
Doma me čeka meksička salata! :) |
Danas za gablec: butter chicken i riža (to sam jutros prije posla kuhala i cijeli stan mi je mirišao na začine...prefino) :)
|
Citiraj:
Vidim ima raznih recepata, neki su crveniji neki manje crveni.... :) |
Lignje. :) UJ! :) Naprosto ih obožavam.
|
Tijesto za pogaču se diže. Dva para pečenica su spremne. Prilog ljuti ajvar.
|
Pozdrav zderonjama :)
|
Mogel bi i navratit na sljedeće:)
|
kad, kad? :=)
|
Pa kad budemo delali Ždere, ne znam još...javim Masnom tjedan dana prije pa bu te on cimnul:)
|
Ooooooooooo to će biti velika runda za počastit. :D
|
1 privitaka
Evo i ručka :D
|
To onda u žar hitiš, peka? preljepo izgleda :D ja se patim na šporetu :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |