![]() |
mogli ste i poštenu ribu napraviti, a ne pastrvu :D
|
Nema do pastrve. :) Barem meni osobno. :)
Danas solo rizibizi za gablec. :p |
pa nema kad si židov da odvojiš za oradu, brancina ili NEDOBOG zubaca ili šanpjera :D
kad mi netko kaže nema do pastrve ko da mi netko ono mrtvo ozbiljno kaže nema do amda, nema do atija, nema do asrocka te nema do samsung monitora :D |
Jeo sam sve od navedenih ali mi jednostavno nisu fine. :) Kaj da ti kažem? :) Nije problem novaca pošto ribu jedem jednom tjedno.
|
|
Citiraj:
edit: bagica jel i dalje tamo praše dobru klopu? gljive razne i to? |
Citiraj:
Ah ovaj ostatak kao nije radoznao, ali svi mudro šute i nitko neće ništa pitat ;) |
ma nisam ni stisnuo te štaub šećere... ako nije prije tanjura zamukalo, njakalo, mijaukalo barem 3 puta u životu - nemam interesa :D
|
Ma ti si totalni party brejker :p
|
Ja nemam predrasuda, meni ne mora mukati da slinim. (LOL)
Pohani puding?? To vi mladi opet neke nove bedastoće radite :D E ovaj put nije bilo gljiva, syss. Riza, mlinci, kroketi prefini, krumpir tako mirisan, neke rolice sa svjezim sirom i sunkicom, pa perad svakojaka, raznjici odlicni, krmići preeedobri... http://imgur.com/Ktrz87K |
neću nikad zaboraviti kod te lojzekove hiže kad sam bio tamo par dana i znam ono digo se nekim čudom u ranu zoru, još ni vrijeme doručka bilo i naravno odmah iz sobe u restoran na jednu ljutu da se dobijem :D
kad ono kroz prozor žena fura pune dve košare iz vrta ono salate, luka, cikle, krumpača, gljiva iz šume... reko ovo će biti epic. još je tada bio stol i dve klupice preko ceste kod ulaza u onoj šumi i zamolili tamo konobara da nam tamo dofura klopu i cugu, a ono sunčan dan bio... samo rokaj :D |
Jučer - steak iz paca od soja sosa, meda, limunovog soka, češnjaka i maslinovog ulja pečen na gril tavici :) Meso je bilo super sočno i mekano :)
Uz to smo pečeni krumpir, batat i mrkvu i matovilac i rotkvice na salatu :chears: |
Ja sam izgleda pobral nekaj pa je jučer bila samo juha za cijeli dan...
Danas hoću-neću moram upalit električni jer je krajnje vrijeme za pljeskavice od mješavine svinje, divljači i junca+tranu špek, na kockice gauda i cheddar i svježe ljuta paprićica. Uz to za prilog hrenovke i bijelo meso koje sam već namariniral vegetom i premazal onim senfom sa koprom...NJIIIII!!!!:p |
Jučer od kćeri bio prvi rođendan...
Tata joj se pobrinio i kupio joj janjića i skuvao čobanac. Danas 2 pladnja repeta. Gotov sam...Ako ovako nastavim, za 2 tjedna će mi trebati ogledalo da pronađem mikija |
Citiraj:
Ja cu za kojim mj. na Krk u Vrbnik po janjca, jedva cekam, jedan odmah na razanj, drugi u frizer. Imam tam dedicu od valjda 100 god od kojeg mi familija uzima zadnjih valjda 40 godina. Prosli vikend je bila iz Konzuma na stolu i ni bila tak losa. Malo masnija, kaj se da sredit ali iznenadujuce za ducan. U juhi je bio juneci rep i to mi je mrak kuhano. |
Citiraj:
:D Dobra je svaka pizza... ![]() |
I kod nas danas pizza, al iz Špire :D
Za desert slatkač. |
Citiraj:
@ Djuk, fala ti :D |
|
ja od silnog uzbuđenja nisam slikao bbq, ali sam ga pravio i valjao je! :D
|
Kubanska riža :) i radič na salatu
|
Danas omiljena Žderačina-junetina iz juhe, pire i paradajz sos:p
|
špinat i faširanci!
|
Lignje s pomfrijem i tartarom, i to jedne od najboljih sto sam jeo u zadnjih par godina :)
|
Citiraj:
:D Neznam koji vrag, ugl., ubio sam se za gablec i lignje su bile za 10! |
Male (domaće) sirnice + jogurt
|
Burek od sira i jogurt :)
|
Danas grah s kobasicama :dobartek:
|
Zagrebački, zapečeni grah, pomfač i zelje salata. :p Kolegica častila za rođendan. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |