PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

syss 08.04.2013. 10:28

mogli ste i poštenu ribu napraviti, a ne pastrvu :D

Hamm 08.04.2013. 10:56

Nema do pastrve. :) Barem meni osobno. :)

Danas solo rizibizi za gablec. :p

syss 08.04.2013. 11:06

pa nema kad si židov da odvojiš za oradu, brancina ili NEDOBOG zubaca ili šanpjera :D

kad mi netko kaže nema do pastrve ko da mi netko ono mrtvo ozbiljno kaže nema do amda, nema do atija, nema do asrocka te nema do samsung monitora :D

Hamm 08.04.2013. 11:26

Jeo sam sve od navedenih ali mi jednostavno nisu fine. :) Kaj da ti kažem? :) Nije problem novaca pošto ribu jedem jednom tjedno.

Ladybug 08.04.2013. 11:27

Citiraj:

Autor Ammy (Post 2373182)
A imamo i desert. Jooj mrzim kad je ovakvo vrijeme pa mi se sam gluposti motaju po glavi i onda radim bedastoće po kuhinji :roller:

Pohrani.com Pohrani.com Pohrani.com

Ajme.... Jel ovo pohana jabuka? :zdero:

Ja bila u Lojzekovoj hiži ovaj vikend... Nenormalno velike plate... Super klopa :D

syss 08.04.2013. 11:27

Citiraj:

Autor Hamm (Post 2373924)
Jeo sam sve od navedenih ali mi jednostavno nisu fine. :) Kaj da ti kažem? :) Nije problem novaca pošto ribu jedem jednom tjedno.

neću uopće komentirat... bolje bit siromah nego bez ukusa :D

edit: bagica jel i dalje tamo praše dobru klopu? gljive razne i to?

Ammy 08.04.2013. 11:31

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 2373927)
Ajme.... Jel ovo pohana jabuka? :zdero:

Ja bila u Lojzekovoj hiži ovaj vikend... Nenormalno velike plate... Super klopa :D

Hahaha nije. Pohani puding :D

Ah ovaj ostatak kao nije radoznao, ali svi mudro šute i nitko neće ništa pitat ;)

syss 08.04.2013. 11:33

ma nisam ni stisnuo te štaub šećere... ako nije prije tanjura zamukalo, njakalo, mijaukalo barem 3 puta u životu - nemam interesa :D

Ammy 08.04.2013. 11:37

Ma ti si totalni party brejker :p

Ladybug 08.04.2013. 11:53

Ja nemam predrasuda, meni ne mora mukati da slinim. (LOL)

Pohani puding?? To vi mladi opet neke nove bedastoće radite :D

E ovaj put nije bilo gljiva, syss. Riza, mlinci, kroketi prefini, krumpir tako mirisan, neke rolice sa svjezim sirom i sunkicom, pa perad svakojaka, raznjici odlicni, krmići preeedobri...
http://imgur.com/Ktrz87K

syss 08.04.2013. 12:37

neću nikad zaboraviti kod te lojzekove hiže kad sam bio tamo par dana i znam ono digo se nekim čudom u ranu zoru, još ni vrijeme doručka bilo i naravno odmah iz sobe u restoran na jednu ljutu da se dobijem :D

kad ono kroz prozor žena fura pune dve košare iz vrta ono salate, luka, cikle, krumpača, gljiva iz šume... reko ovo će biti epic.

još je tada bio stol i dve klupice preko ceste kod ulaza u onoj šumi i zamolili tamo konobara da nam tamo dofura klopu i cugu, a ono sunčan dan bio... samo rokaj :D

flare 08.04.2013. 12:59

Jučer - steak iz paca od soja sosa, meda, limunovog soka, češnjaka i maslinovog ulja pečen na gril tavici :) Meso je bilo super sočno i mekano :)

Uz to smo pečeni krumpir, batat i mrkvu i matovilac i rotkvice na salatu :chears:

Jelc 08.04.2013. 13:16

Ja sam izgleda pobral nekaj pa je jučer bila samo juha za cijeli dan...

Danas hoću-neću moram upalit električni jer je krajnje vrijeme za pljeskavice od mješavine svinje, divljači i junca+tranu špek, na kockice gauda i cheddar i svježe ljuta paprićica.

Uz to za prilog hrenovke i bijelo meso koje sam već namariniral vegetom i premazal onim senfom sa koprom...NJIIIII!!!!:p

Mad_Duke 08.04.2013. 14:07

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2369592)
Neki dan radio pizzu za sebe i eto. Sve fino napravim, naribam šunku, sve stavim i skužim da nemam sira (ni šampinjona, ali to sam znal). LOL :D hehe

Pohrani.com

Pohrani.com

@Xulos

Pitao si za "recept". Pa pretty basic. U deci tople vode otopio cijelu germu, pomješao sa sa brašnom dok nije bilo taman (u slučaju ove pizze dok mi nije ponestalo brašna). Dodao soli (ja ne stavljam šećer, te znam malo više soli isto hitit). Kada sam dobio kuglu istu sam namazao sa maslinovim i ostavio "u mraku" ispod krpe da se digne.

Od sastojaka niš posebno. Kak nisam imao sira, pelate sa bosiljkom stavio na dno, bacio češnjaka i gore naribao šunku. (zato ima par većih komada tu i tam). Na kraju bacio jedno vrhnje po pizzi i posipao origanom.

Kako pečem, unaprijed na 250 zagrijem pećnicu (nemrem više ići), strpam unutra, nakon kakvih 10,12... minuta kada je tijesto gotovo i kada se krčka fino upalim grill setting da ostatak "zaprži" odozgora. I to je to basically. Niš posebno, ali fino. Grill mi je super na kraju ako ide sir jer ga baš onak fino zaprži.

Vjeko 08.04.2013. 21:46

Jučer od kćeri bio prvi rođendan...
Tata joj se pobrinio i kupio joj janjića i skuvao čobanac. Danas 2 pladnja repeta.
Gotov sam...Ako ovako nastavim, za 2 tjedna će mi trebati ogledalo da pronađem mikija

MAGARAC 08.04.2013. 21:57

Citiraj:

Autor Vjeko (Post 2374388)
Jučer od kćeri bio prvi rođendan...
Tata joj se pobrinio i kupio joj janjića i skuvao čobanac. Danas 2 pladnja repeta.
Gotov sam...Ako ovako nastavim, za 2 tjedna će mi trebati ogledalo da pronađem mikija

Bitno da ga zena moze nac..
Ja cu za kojim mj. na Krk u Vrbnik po janjca, jedva cekam, jedan odmah na razanj, drugi u frizer. Imam tam dedicu od valjda 100 god od kojeg mi familija uzima zadnjih valjda 40 godina. Prosli vikend je bila iz Konzuma na stolu i ni bila tak losa. Malo masnija, kaj se da sredit ali iznenadujuce za ducan. U juhi je bio juneci rep i to mi je mrak kuhano.

Halos 09.04.2013. 17:53

Citiraj:

Autor Mad_Duke (Post 2374058)
@Xulos

Pitao si za "recept". Pa pretty basic. U deci tople vode otopio cijelu germu, pomješao sa sa brašnom dok nije bilo taman (u slučaju ove pizze dok mi nije ponestalo brašna). Dodao soli (ja ne stavljam šećer, te znam malo više soli isto hitit). Kada sam dobio kuglu istu sam namazao sa maslinovim i ostavio "u mraku" ispod krpe da se digne.

Od sastojaka niš posebno. Kak nisam imao sira, pelate sa bosiljkom stavio na dno, bacio češnjaka i gore naribao šunku. (zato ima par većih komada tu i tam). Na kraju bacio jedno vrhnje po pizzi i posipao origanom.

Kako pečem, unaprijed na 250 zagrijem pećnicu (nemrem više ići), strpam unutra, nakon kakvih 10,12... minuta kada je tijesto gotovo i kada se krčka fino upalim grill setting da ostatak "zaprži" odozgora. I to je to basically. Niš posebno, ali fino. Grill mi je super na kraju ako ide sir jer ga baš onak fino zaprži.

Di je Xulos? :stoopid:

:D

Dobra je svaka pizza...

Ammy 09.04.2013. 19:11

I kod nas danas pizza, al iz Špire :D

Za desert slatkač.

JuiceBox 10.04.2013. 11:01

Citiraj:

Autor Halos (Post 2375014)
Di je Xulos? :stoopid:

Dobra je svaka pizza...

na PM-u :D :roller:

@ Djuk, fala ti :D

nino 10.04.2013. 13:18

OD jucer :zdero:

Pohrani.com

syss 10.04.2013. 13:42

ja od silnog uzbuđenja nisam slikao bbq, ali sam ga pravio i valjao je! :D

flare 10.04.2013. 14:05

Kubanska riža :) i radič na salatu

Jelc 10.04.2013. 14:20

Danas omiljena Žderačina-junetina iz juhe, pire i paradajz sos:p

trouble 10.04.2013. 14:31

špinat i faširanci!

Imamic23 10.04.2013. 16:42

Lignje s pomfrijem i tartarom, i to jedne od najboljih sto sam jeo u zadnjih par godina :)

Halos 10.04.2013. 19:36

Citiraj:

Autor Imamic23 (Post 2375782)
Lignje s pomfrijem i tartarom, i to jedne od najboljih sto sam jeo u zadnjih par godina :)

Znam da je nategnuto, ali ja sam jedne od boljih jeo nedavno u Konzumu! ? ...

Neznam koji vrag, ugl., ubio sam se za gablec i lignje su bile za 10!

flare 11.04.2013. 11:51

Male (domaće) sirnice + jogurt

Ammy 11.04.2013. 11:56

Burek od sira i jogurt :)

iNoob 11.04.2013. 12:01

Danas grah s kobasicama :dobartek:

Hamm 11.04.2013. 12:15

Zagrebački, zapečeni grah, pomfač i zelje salata. :p Kolegica častila za rođendan. :)

Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28.