![]() |
Pohane palacinke punjene sa piletinom i besamel umakom
Govedja juha |
Citiraj:
|
Ak' je roštilj onda nema pirea, a shodno tome netreba niti safta.
Đuka uvjek komplikuješ. ;) |
Citiraj:
Ja sam se jučer nakrkal sa bolonjezom, ko zadnji sacpra:) |
Jučer sarma, danas kelj, sutra neka ribetina i ondak subota-nedjelja-ponedjeljak = purica, salate, kolači, francuska, šunkica, kobasice, špek, lukeca itd... :D IJUFT. :p
|
Ljudovi otvorio se fast food Zeko na trgu francuske i mogu reč da je ok zamjena za mcpers.
Hambi je 12kn a čiz 13 i prefini su mi :D Isto je i čiknburger dobar a i čevapi nisu za bacit :D |
Di na trgu francuske? :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
tj stanica je trg F. Tuđmana |
Citiraj:
|
Bio veceras kod frenda na nekakvom "otvorenju sezone".
Salata od hobotnice sa povrcem Sipa sa bobom Riblja pasteta (pre-dobra) Domaci istarski prsut Pecorino Biftek tartar Bobići Crni rizoto od sipe Top svega ovog je bila sipa sa bobom :zdero: Normalno da sam 6x isao do svedskog stola, a i zena takodjer. :D |
Danas se kuha brudet od somića :D
|
Citiraj:
![]() Jučerašnji roštilj: ![]() ![]() ![]() |
|
|
di je sir i vrhnje, di su rotkvice, mladi luk, šta paradajz radi tu?!? puno pitanja :D
|
postio sam sa lukom, sirom i vrhnjem :) pa nemrem i danas isto :D
|
pravi žderonja jede uskršnji meni tjedan dana i onda kaže - šteta što sam pojeo tri šunke i nema više priloga :D
|
točnije 4 dana :D A što se čudiš? dugo bio u slavoniji...sada opet u zg...mora se malo nadoknaditi dok ima :D
|
Kuhana šunka, pečena šunka, kobasica, jaja, mladi luk, rotkvice, hren (sjeckam ga nožem u kolutiće), neki umak od sira i kajmaka sa sitno nasjeckanim percima mladog luka i rotkvicama, francuska salata.
To je bilo za doručak. :) |
Doručak uskršnja klasika, šunka, jaja, hren, francuska, rotkvice, sir, luk, a sad za ručak fina govedska juha i JANJETINA.
Odo se devastirat. :D |
takva je riječ gospodnja.
bogu hvala. :D |
|
|
Danas ručak počeli s šunkom, mladim lukom :), jajima i francuskom, juhom sa knedlicama od sira, onda pečena teleća lopatica u saftu koja se prije toga pacala koji dan u raznim travicama, raženi kruh tek izašao iz pećnice, domaći ravioli s mozzarellom i jučer ubranim šparogama, pinca i digani sa orasima i grožđicama. Malo smo podbacili u ovom desertnom dijelu. Upravo je repriza nekih dijelova ručka u tijeku :-)
|
Neki dan radio pizzu za sebe i eto. Sve fino napravim, naribam šunku, sve stavim i skužim da nemam sira (ni šampinjona, ali to sam znal). LOL :D hehe
![]() ![]() Fotke današnjeg ručka nisam stavio jerbo, nisam imao vremena između nom nom nom nom :P EDIT: Danas janjetinu sa bobom i njokama. Neš tipa ovo :) http://www.coolinarika.com/recept/ja...-mladim-bobom/ Namjerno prekjučer napravili više tako da :) Ja se nemrem pomaknuti nakon zadnjih par nekoliko dana :D |
đuka zaboravio napomenuti da ovo zgleda MRAK ;)
nego... back to me :D ![]() ubijte me ali je vrećica juhe od vrganja, hebga tako je ispalo te me dočekalo. neka, uzeo ja šaku sušenih vrganja i malo otopit u vreloj vodi, ocijedio i narezao pa u juhu. ovo gore je saft od rezane lignje, krakova lignjuna, baza je bila maslinovo, češnjak, kapare, inćuni, peprončini, sol, papar, poriluk sitno rezan, pelati, bosiljak, vino. salata je lolo rosica, matovilac, kristalka, puterica, mladi radič, bučino, domaće maslinovo i jabučni. sretan mi veliki ponedeljak :D |
Aaaa vidi čokolade u pozadini, mmmm :D
Ja sam radila jučer slane muffine sa sirom pa to imam danas za gablec i naravno šunkicu :) Jbt kak je teško nakon godišnjeg ić ranom zorom na posel..... |
baka i mater počastila... jedna je whole nuts, druga bademi, nuts, cvebe, rum i ona crvena je metar od riže.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |