![]() |
Crvena paprika slatka daje malo bolje. :D :D Ma čili sam radio od svojih ljutih papričica. :)
Ok ajde vegeta može van. :p Ali sve u svemu pljeske su ispale mrak. :) |
jucer kuhao gulas od jelena i vepra :)
domaci njoki sa prsutom unutra. prebio sam se od hrane,danas nastavljam dalje jer ga je jos ostalo |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Uglavnom ne mlati praznu slamu nego se primi posla! :D |
Jučer sam radila musaku za ručak + ona crvena frčkava salata (ne znam kako se zove) i za desert rum šnite.
Danas imam sendvič s pršutom, rikulom, paradajzom i srom :) + onaj kolač od jučer. |
Citiraj:
|
A znam da. Valja samo kod soli pripaziti imho pošto nemere biti previše ljuto. :) Barem ne za mene.
|
Citiraj:
|
Monday klasika....bolonjez i grana padano :D
|
Mah, a ja danas samo na suhoj hrani:(
|
Ja danas pureće šnicle na naglo + dinstani smeđi šampinjoni na puno luka i zaliveni vinom :)
|
Uzel si u konzumu skoro kilu pečenog odojka,lučina i kruh :D
|
Juha od pilećeg sitniša sa taranicom, mrkvom i karfiolom i marinirana pileća krilca i domaći kruh:)
|
|
sladoled sa bučinim sjemenkama i bučinim uljem? :D
šta ćevape ne slikaš nego tu žensku hranu?!? :D |
Citiraj:
Da, da...baš je dobar bio :D Bili smo gladni, pa nije bilo vremena za naslikavanje ;) a i ja sam žemsko :p |
znači ipak vas je dotuko neki zagorski kiseliš i počeli ste bauljati do kraja sa bučinim sladoledom :D :D :D
|
To sam samo ja jela, dragi je malo probao :)
A i doma smo to jeli, pa neću platit nemam pojma kolko za kuglicu sladoleda, jer sjemenki i ulja ima uvijek, to je pod normalno ;) |
Citiraj:
|
Prisiljeno zelje s grahom, pljeskavice i friški kruh.
|
duga resa, tamanim piletinu i pomes :-) i sunce je izvirilo
|
Tortilje punjene meksičkom mješavinom, dinstanim lukom i naribanim sirom + kristalka na salatu.
|
Dobre 4 fete kruha namazane sa finim bakalarom na bijelo i dodatno pokapano maslinovim uljem od maslina pobranih mojim rukama.
Finooooo! :D |
Evo da se pohvalim.
Tražio sam Končar RE 2300E i nema ga nigdje. Onda nađem u Pevecu CENTRA RE 2300E identičan roštilj. Nigdje se ne spominje končar. Godinu dana garancija. Cijena 469 kn. |
Lagana večerica. Raženi, šaka čvaraka, kajmak, luk i osječko. :)
|
Vratina i roštilj kobase se već odmrzavaju. Pljeskavice spremne.
Sutra isprobavam el. roštilj od skoro 3 kW. :D Da li bacit jetrica na roštilj ili ne? |
Pa ako su teleća ili juneća hiti ih malo u mlijeko prije, ja sam neki dan delal pileća i bila su super.
|
Svinjska domaća. :p
|
Bolonjez + krpice i zelena salata.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:38. |