![]() |
Koji si ti lik Syss :D
|
malo s molit ću lijepo :D
|
Se baka oporavila il?
|
Pojma nemam, budem nazval jedan dan:)
|
Digo sam se iz kreveta jer mi je krulilo u želucu. Ispeko 4 jaja na oko, teglu krastavaca i brdo kruha. Sad sam si otvoril mali domaći amber uz lupocet 500 da bolje drži. :D
|
to je pravi recept za dobar san, -5 od mene jer se uzima po 2 lupoceta, a shodno tome i dva ambera :D
|
Citiraj:
Imaš after sliku? :D |
ne.
:D šta ti je planulo u roku odmah... ružmarin iz vrta sa paga, limun domaći kvrgavi nikako kisel ko ovaj masnjak po dućanima, ostala zelenjava sa trešnjevačkog, krumpač pol sata skidao zemlju s njega, jedino sam se zahebo sa piletom jerbo sam uzeo cekin vulgaris, a preko puta u zgradi prošlo radno vrijeme kokošarnika koji ima one debele, masne žute kokoške kakve su nekad bile. |
Ajme, mogu mislit. Kad je sa domaćim komponentama to je gurmanizam na najjače :D
mnogo dobra klopa Inače, maloprije ubijeni uštipci sa nutelom... :( (a pazim što jedem i kad :D ) |
Može preporuka za ćevape u Zagrebu, što zapadnije ako je moguće ;)
Slobodno odmah navedete i cijenu ako znate. |
Nova galerija, Sarajevski ćevap, velika porcija 22 kn. :)
Za te pare vrhunski. Mogu potvrdit Jelc i Hamm. :) |
Ne znam ja ništa, sve je poŽderalo ono dlakavo čudovište:D
|
Nije istina. :D Svi su ih žderali. :D
Jučer je majka fino spekla komad vratine i krumpač. Uz to kristalka, a predjelo kokošja kuhica. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sarajevsko pivo je 25kn, ali je fino. |
A šta bi ti htio za 22 kn. Uzmi 2 porcije za 44 kn. Ili uzmi još 5 ćevapa i još jednu lepinju, luka ako tražiž dobit ćeš ga đabe.
A ako odeš u "Mekić" za 44 kn ćeš ostat gladan. |
ma kremenko ćevapi :goood::goood:
al njihov cheeseburger, nešt prefino (pogotovo ako se uzme i čili umak nutra :D) |
Radila sam danas kiselu juhu od graha s kukuruznim brašnom :D
Meni nije loša, dragi radi pa će njegov sud past kak dojde dom. Jedina zamjerka mi je kaj se vide one točkice od brašna al se opće ne osjete dok jedeš. I brašno je domaće iz Rastoka :svasamsivažna: :D |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
E da zaboravih, ovaj grah je je slčan onom kaj ti radiš :p (viš, niti taj nismo dugo jeli, ahhh) |
pa nisam ni ja... ne znam jel ima više one juhe od graha di sam maznuo recept, knorova ako se dobro sjećam.
|
Nema od knora već dugo, mi kupimo od magia, al ta nema recept...sva sreća na tebi :D
|
e da kad smo već kod recepta jel... ovaj... khm :D
|
Kaj, nisi valjda gladan :p
Iskoristih zadnji kvasac kojem je prošao rok trajanja, hahaha...slike zakeljim kasnije :) Ode sad probat radit neš s kivijem :D |
ma neeee... zaboravijo recepturu, pa kad ćeš imat volje jel ;)
|
Aaaa to, ma nema frke. Budem kasnije ;)
|
Citiraj:
|
Na malo ulja prepržiti meso na kockice i špek. Zalijati s hladnom vodom, cca 6-7 dcl, zavisi od željene gustoće i odma dodati juhu od graha iz vrečice. Prokuhati, začiniti po želji, zaljutiti. Na kraju umiješati 1-2 žlice kiselog vrhnja i još iber u tanjur kao prilog :D
Dakle, kvasac :) ![]() i gotov proizvod :D ![]() :ugrizitesezavrit: :p |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |