![]() |
Toliko mi je baterija losija na 13.4 (ip xs) da razmisljam o hard resetu, mozda ga to urazumi. :nono:
|
Napravio restore, isti problem i dalje
Nakon tog set up as new i problema više nema. Čak mi se čini i da se baterija bolje ponaša... Srećom, imam vremena izgubiti cijeli dan na instalacije i podešavanje svih aplikacija. Nadam se da će se nastaviti ponašati ovako i dalje. |
Drugi tjedan ip9? Zanima me oce bit i plus verzija?
https://www.google.com/amp/s/9to5mac...-best-buy/amp/ Poslano sa mog GM1900 koristeći Tapatalk |
Opet se pojavio isti problem...
Srećom, našao rješenje. Ugasio Wi-Fi Networking pod Settings > Privacy > Location Services > System Services i WiFi oživio |
|
Zasad nema problema, jedino se instagram vuče ko krepana mačka na WiFi.
Na iPadu radi ok. Više ništa ne diram, ovom očito nema pomoći. EDIT: Našao sam ga napokon, sunce mu njegovo... Probam ugasiti bluetooth (spojen je inače s Amazfit GTS satom), i sve radi super. Uključim nazad BT, mrtvo. Guglam o tome, i naletim na iste probleme koji ni danas nisu riješeni kod novih verzija OS-a i modela. Dakle WiFi + BT = problem https://forums.macrumors.com/threads...ssues.2212419/ |
Staro ime za novi entry level mobitel - iP SE
https://9to5mac.com/2020/04/02/exclu...ite-and-black/ |
Citiraj:
Ista stvar i kod mene na IP 11 pro Max, cim je bt upaljen ping varira i nemam ni 30% brzine wifi, cim ugasim Bt sve leti. Koma |
Uzeo sam dual band router i napravio 5GHz mrežu i na njoj radi ok.
|
I to sam primjetio isto , kod punca qrcina na 2.4 a kući na 5 udara u 200 mbit. Nemos vjerovati kako su syebali...
|
Ne primječujem problem sa 2.4Ghz. 5Ghz ostao isključen zbog nekompatibilnosti wifi na starijim modelima wifi.
Iphone 11 i sve fecera. Отправлено через iPhone |
iPhone 6s nema problem, iPhone7 i iPhone 11 pro max imaju taj isti problem
|
IP 11, nikakvih problema.
2.4 oko 80mbit. 5 oko 200. Kao i na laptopu, ostalim uređajima itd. |
iPhone 11 pro Max , 2.4 ghz BT on : 57/38 mbit
iPhone 11 pro Max , 2,4 ghz BT off : 90/90 mbit |
|
A fak. Baš sam mislio da će maknuti tipku, da uzmem ženi novi mobitel.
Ipak ništa od toga. |
Kakva je ta baterija na IP8? Jel izdrži cijeli dan?
Poslano sa mog GM1900 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Jel kamera ista ko na iphone 11?
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Snimanje me zanima i utjecaj na bateriju. Na 7 mi 1080p jede bateriju brutalno.
Zanimljivo...možda 7 zamijenim s SE za nekih godinu dana. |
Prvi iPhone nakon dugo vremena da me zapravo zanima. Dopizdili su mi veliki mobiteli, trebam nekaj kaj je kao dumbphone ali s aplikacijama, da ima fingerprint, da radi pouzdano, i da ima super kameru i bateriju.
Za sve osim zadnjeg mi se ovaj SE čini kao dobar izbor. OK, i cijena, to treba vidjeti. |
Koje cijene očekujte tu?
Poslano sa mog GM1900 koristeći Tapatalk |
|
499€ za 64gb.
|
Ja isto mislim 3000 ovaj od 64 GB
4000 za ovaj od 128 GB i najskuplji 5000 Poslano sa mog GM1900 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Kaže na GSMAreni
Citiraj:
|
Citiraj:
Zanimljiv uređaj svakako, barem meni. Vrlo izgledno i idući. |
Neće biti ispod 4000 ni jedan, pazite što vam govorim. :)
Iphone 8 je još uvijek 3700kn najjeftiniji. Ako stave SE za manje od 3500kn, osmice mogu komotno svi dućani baciti u smeće. |
Citiraj:
Pa nečeš valjda sve sumanuto krcati u mobitel kad imaš internet? |
Imam sve od toga i sve je puno, a ne da mi se stalno prebacivati.
Igram se sad sa snimanjem u FHD i montiranjem videa u iMovie... Kako šaljem s iPhonea na iPad (32 GB), vidim koliki je napor imati manje od 128 GB prostora. Imam i Lightning na SD card reader, pa često i prebacim RAW s fotića i napravim neku obradu u hodu. |
Valjda bu pojačali bateriju nešto. 3gb rama ako bog da. Uglavnom zanimljivi compact.
|
Citiraj:
Baterija je fantastična, kamere također, ekran odličan, brz je ko metak, ali jednostavno mi je SE ugodniji za razgovor i držanje u džepu. Pojma nemam hoću li i ovaj novi SE kupovati, vjerojatno hoću ako cijena bude oko 3,5-4 za 128 gb. |
a isto tak ja mogu reć jebo tipku, gesture kad se navikneš su bolje od sexa
svak' svoje :D |
Vidjevsi SE (iPhone 8 ali se vise ne zove tako) na trenutak sam pomislio da citam nesto od prije 4g :) ali ne, datum je ispravan a sve ostalno nije. Meni ovo djeluje, da ne budem prost...
Definitivno nedostaje kvalitetnih mobitela manjih dimenzija i tezine (nesto kao S7) i ovaj bi mozda bio ok da je display preko cijele prednje povrsine (+ min 6GB/128GB i bat 3500mAh). |
Citiraj:
Ne mogu biti na mobitelu s tipkom više. Navikao sam se na 11 za 15 min, i više nema natrag. Ja sam zadnjih 5 godina na 6S Plus, 7 Plus, X i sada 11. Nikakvi mali mobiteli za mene ne dolaze u obzir. Jbg, nisam takav tip. Mislio sam da će SE 2020 biti bez tipke i da će biti oko 4000kn, pa da uzmem s njuške tipa za 3000kn ženi mobitel, ali BEZ tipke. :) |
Zvučiš kao moja žena, i ona se brzo navikla.:D
Ne znam, paralelno koristim oba i tipka mi je jednostavno bolja. |
I opet nece bit dual SIM, to je najveca tragedija.
|
Ima dual SIM, eSIM + obični SIM. Samo je stvar operatera što samo jedan podržava eSIM...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:11. |