![]() |
Fala Amedejac no ja sam imala šarlah :D (dječje bolesti kad imaš skoro 40 :D)
Danas pečeni picek + radič i kristalka na salatu :) |
Citiraj:
|
|
počeo čitat, vidio:
Citiraj:
:D |
Citiraj:
isti si ko ovaj moj....pa nije to zdrava verzija, viš da ima špeka :roller: |
Citiraj:
:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Da ne velim kak' fno miriši korica od integralnog kruha ili peciva, onak po starinski. Još kad ne bi bilo paradoksalno da je integralno brašno skoro duplo skuplje od običnog T-550. Istina, moglo je biti više špeka i sira al' recesija je, pa se špara...:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
U svakoj poštenoj kući uvijek mora bit' komad trapista, gaude ili ementalera za narezat, a trokutića topljenog za sendviče.
|
Ne živim u poštenoj kući. :D
Al mjesto tog uvijek odnekud izvadim luka i slanine. :D |
Citiraj:
|
Krvavice, restani krumpir i kristalka salata.
|
Da i ja nekaj nakon par godina napisem. Za sutra se radi juneci gulas s domacim noklicama.
Uz to zlatni pan. |
It's aliveeee. :) Pijanac prokleti. Kaj si prešao opet na suhu hranu? Ili ti je jednostavno ostalo dovoljno vina pa buš ga hitil v gulaš?
Ja danas pohance sa kikirikijem i sezamom (pomješano sa malo krušnih), mljacccc. Nego, zna li netko gdje ima nekog dobro peanut buttera za kupiti? Baš mi došla želja, a sranje je zakon! |
Uskrsnul je uoći uskrsa. :D
|
Citiraj:
Sad, kakav je nemam pojma:) |
Jel netko probao te pite iz američkog tjedna u Lidlu?
|
Citiraj:
a dok se krcka :dajpivu::beer: |
Ćevapi (100% juneće) s lukom i kajmakom. :zdero:
|
|
Pileci file zabatka uvaljan u curry,posipan sa ljutom paprikom,pecen na malo maslinovog ulja brdo kapule i cesnjaka. Tjeram dijetu neku vec par dana i pokusavam ne biti covjek(past ispod 100kg)
|
|
Germknödel, mljac
Zamijeni "pekmez" sa nečim drugim i skačem odmah na to :) |
danas samo neki junky day:
sladoledi quatro i dorina s kokosom :) Ostalo neko meso i tjesto |
Jučer - vratina na roštilju, pečeni krumpir i zapečeni grah.
Danas - matovilac na salatu i sendviči sa suhim vratom i ABC sirom. I ostalo je još kolača od jučer (štručice s makom i pekmezom) pa ću i to uz mlijeko :) |
I to buš sad jel???? :p
Dobro zgleda ;) Danas sam radila fino varivo. |
pa sad je već pol čuke negdje pod folijom na 160c i još će biti toliko... tajmer se brine oko tih tehnikalija i još 10ak minuta zapeć na 180c.
dašta da ću sad jest, pa nisam se pol večeri uzalud mučio, doduše mogao sam i ranije krenuti, ali bože moj... nitko nije savršen. osim moje piletine. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |