![]() |
Danas je bio dobar dan :)
Prije posla Keksolino na gusto + banana + indijski čaj. Na poslu povrtna juhica, počena piletina + restani krupmir i zelena salata, malo kasnije čokoladica. Doma grah sa domaćim zeljem uz domaće feferone i luk sa strane + kukuruzni kruh i Karlovačko Radler na kraju :D |
Da se nadovežem na temu.....meni je najbolji medolino :D
Danas juha i kuhana govedina. |
Nisam mogla spavat pa sam se digla oko 5.30 i napravila male bureke za doručak/gablec :) Uz njih ću domaću kobasicu od divljači i sir s vrhnjem :goood:
|
Danas za gablec crumble s jabukama, ribizlom, brusnicama i kupinama :goood:
|
Citiraj:
|
@flare evo dojdi...ima još malo :)
A napravila sam dvije porcije, jedna me čeka doma za desert :D |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Eh sad bi svi htjeli :p Ajde još ima malo i za tebe ;) Nisam mislila da će to biti tako dobro jer sam pobacala to svo voće kojeg je u svakoj posudi bilo malo. I red između sam sipala s vanilin šećerom, to je još bolje od običnog :D |
ma kakvi, ja samo trollam ponašanje foruma... iš voće, iš! :D
|
Citiraj:
|
teletina kuhana,pire,umak od sviježeg paradajza,zelena saljata :)
|
fali ti hren :p :D
|
24kn gablec. Odojak, krumpir ispod peke, luk i paradajz..
http://www.pohrani.com/f/3q/jH/2fxzM...rafija0113.jpg |
Citiraj:
Dobro je i z paradajzom :) junetina je bila u pitanju...sorry |
Uz to ide i kopar-sos:nuts:
|
sveto trojstvo - krava bilo kojeg godišta, paradajz sos i hren... nemoj mi bogohulit tu :D
|
Nemaš pojma, kopar-sos ili paradajz-sos je klasika uz govedinu:)
Samo kaj je kopar nekom prejak... |
ma može i kopar, obožavam ga u ogromnim količinama, ali više volim paradajz uz govedo... ne znam što imate protiv hrena, ali ja sam odgojen da kada mi netko ponudi govedo, ljubazno zatražim i hren :D
|
Makakvi, govedina, sos i krumpač su za ručak, ostatci govedine, hren i kruh je snack:D
|
Noćni snack:
Špek, sir, vrhnje, kruh. JAOOOJJJJJJJJJJ Kako hrana miriši nakon želučane gripe, pa to je strašno! :D |
Re: Žderonje
A di je luk?? :D
|
Nisam nikad jela kopar sos ali voljela bih. Kako se to radi Jelc? (da probam kad će bit kopra :))
Danas sam za ručak skuhala buču na paradajzu s češnjakom i uz to šnicle na naglo. |
Citiraj:
Ide to skoro uz svako meso ribu i slično a uz krumpač pogotovo:) |
možeš i napraviti sa suhim koprom, a preporučio bi ti da staviš nutra i grašak... onda je to super kul.
|
Alaj ste napravili znanost od mrtve živine :D
Jaja šprek za doručak,piletina pohana za ručak izgleda da bude :D |
Nikad nije previše filozofirat o hrani! :D
Luk ne jedem, Buljo! Znam, obožavaju me svi kojima dajem svoju porciju luka kod ćevapa. |
Hvala dečki. :chears: Probam prvom prilikom :)
|
Citiraj:
|
Re: Žderonje
Citiraj:
|
bijela lino lada na kruhu :D
ujedno zato i mrzim ići u dućane, čim spazim tu bijelu lino ladu, moram ju kupiti :lol2: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05. |