![]() |
Krme:D
|
danas zanimljiva salata/jelo... fileji svježeg bakalara skuvani, natrgani komadi u matovilac, sjeckani inćuni i kapri, maslinovo od inćuna, malo bučinog i iscijeđeni limun.
jako, jako fino. inače ovi svježi (zamrznuti) fileji bakalara su mi prošli ispod radara, radi se o vrhunskoj ribetini (50ak kn 600g)... zabijete u beer batter ili palačinka smjesu i na pohanje - mrak ;) |
Sekeli gulaš i pire :zdero:
|
to si mene kopirala :D
|
Krvavice + pire + cikla :zdero:
|
Filana paprika i pire krumpir.
|
e jel netko probao iz spara one gotove filane paprike? genijalna ideja... obožavam njihovu mesnicu :)
nije baš jeftino, ali ako je dobro... ko ga yebe :) |
Nabralo se sitniša od peradi pa se radi-juha:)
|
Citiraj:
Večeras čvarci luk sir i vrhnje :D Za kad su odgođene Ždere*? |
Uffff, žena napravila liker od naranđe. :p
|
Muško mi danas ima slobodan dan pa sam naručila domaću pizzu :) a za gablec sam uzela neki sendvič s pršutom iz Mlinara i jogurt.
|
Danas onaj krumpir s kobasicama, šampinjonima, lukom i piletinom. Za desert sladoled vanilija-pistacia.
I kuham liker od malina :D |
|
Citiraj:
|
Nisam htio otvarati temu i nema ideju gdje da uopće pitam, a ovo je donekle vezano uz moje pitanje :)
Znali netko za proizvod sličan Keksolinu, a da je malo jeftiniji? Navuko sam se na to, brzo ode, a nije baš jeftin. :D |
čokolešnik :D
|
To mi je i cura rekla, ali to je od lješnjaka :(
Da bar ima pakiranje 1kg ko Čokolino, onda je malo isplativije... |
neki dan sam vidio reklamu za neki centar i kao čokolešnik na akciji... reko moram to imati sad, nisam ga jeo sto godina, a mislim da mi je to najdraža dječja hrana u prevelikim količinama ikada :)
|
koga briga za čokolešnik? :D
keksolino i grisolino su najbolji...uz one neke guste sokove za bebe :D |
Ma naletio sam slučajno u Intersparu na Keksolino 500g za 20kn i uzeo. Sad već treću vrećicu klopam, ali više nije na akciji. Tj. i dalje piše "akcija" ali po 24kn, a tolko je drugdje redovna cijena. :bonker:
|
Lješnjak čokolino na gusto all the way.
Čistim tanjur iza malog svako malo a onda i sebi zamješam. :D |
Hahahaha... A ja mislio da ćete me sprdati :goood:
Ništa, onda u potragu po ostalim većim dućanima, Konzum i Interspar nemaju. |
Kakva ti je to slika, ni pucka ni šlapa nema?:D
Ja budem za laganu večeru sir i vrhnje sa domaćim umakom od fefača:p |
To te ja pitam. :goood: Carsko, a ne Čokolešnik i Keksolino. :spam:
ps. i ja sam htel pitat za Pucka i šlape al' mi je već neugodno inzistirat na tome...daj se uozbilji kod fotkanja. |
zovi podravku, pitaj dal imaju neku tvornicu u zagrebu gdi se prodaje i škart roba :p
jen moj kolega svako malo ide u podravkinu tvornicu kalnik da si kupi nešt takvog škarta :D najbolji ulov mu je bila kantica bijele lino lade, proglašena škartom jer im je ispala nijansu prerijetka od dobre :D |
kak mi je reko nedavno mesar u sparu (fakat volim njihovu mesnicu) - što se svinje tiče, carsko i vratina su meso, ostalo sve je ukras na stolu :D
|
ma nema do bifteka, lagano krvavog uz malo soli i papra :p
|
pa i nije bilo do nedavno dok nije skočio do 250kn/kg... tako da je i ramstek dobar, pogotovo ako se ima umijeća dobro ga napraviti ;)
|
Prerada-pola (hrskavog)francuza-mesni-sirko------evo treutno to jedem i mislim da je to jedino dobro u uvome kišnome Splitu, nakon izgubljenih zivaca zbog Iskona
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:02. |