![]() |
|
|
inače ne znam da li ima još za kupit onih ledo njoka sa puno krumpira... maltene se ne isplati raditi domaće (oke isplati se uvijek, ali...), mat crna vrećica premium kao nešto.
ultra fino. |
Vidio sam ih u konzumu prije cca mjesec dana. :) Valjda ih još ima i da super su ali domaće je domaće. :p
|
ma je slažem se, ali uvijek ću dat rađe par kuna više nego se maltrat sa manualom :D
isto tako nedavno sam poslušao jaime oliverov savjet - kupite svježe listove za lazanje (imate u lidlu) i narežite na trake kao cheapo verzija domaće tjestenine... EPIC prevara :) mislim da je buksa nekih 6-7kn, skuvaju se za minutu-dve, a okus da nemre ni jedna suha tjestetnina ni prismrdit. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Tko je bio u Mekpersu?Ubio sam na novoj lokaciji kiklopa jednog, dooobar... Mislim da moraju još poraditi na usluzi, ali ajde, ionak sam došao jesti. |
Citiraj:
Kaj mislis da ne pisem ispred bake ovo i buljim u prazan lokal? Moracu frendu rec da mu je ches za qrc :D |
Goveđa juha, saft i tijesto, kis.krastavci i iceberg salata s bučinim uljem :D
|
Blago tebi, ja sam dobil sendvič:D
|
Citiraj:
Usluga je na frendovskom nivou :D, ali baš što kažeš - došao si tamo jest. Lijepo od njih da su sredili napokon i neki lijepi objektić da se moš i sjest bez da ti pes ne laje iz susjednog dvorišta :D. Iako mislim da im je pored škole bila bolja pozicija (što zbog klinaca, što zbog zgrada preko) a i to je stari Rudeš gdje se svi znaju :) |
Dobor je, nisu se daleko preselili. To je istina da je tamo frendovska atmosfera i uvjek je zajebancija. Preko plota laje pseto, ali sam ga uvjek počastio paradajzom ili listom salate. :D
Klopa vrhunska, neznam kako oborit one Žderonjske TopTopove pa da me počaste. Citiraj:
|
|
|
Drugovi, ovo se mora posjetiti.
TPK (Tvornica Pljeskavica Kosta – mala pržionica mesa) |
:nuts:
|
jel se nekome ide danas? baš sam nešto raspoložen :)
|
Ja nemrem, molestal sam ženu cijelo prijepodne da mi dela kelj i faširance umjesto nedjeljne klasike i brijem da bi mi hitila rajnglu u vugla da joj velim kak sam se predomislil i idem na roštilj:D
|
|
|
Jučer - komad svinjske plećke u pećnici i uz to batati, krumpir, prokulice, paprika i luk. Salata od radića i juhica od povrća. :goood:
Danas sam si za gablec uzela onaj neki sendvič od tune iz konzuma i nebum ga više nikad kupila jer tune skoro da nema. Samo majoneza i paradajz. :nono: |
Jučer je bila pauza a danas ostatak kelja i faširanaca:)
|
Musaka. :)
|
Citiraj:
Palačinkosi. ![]() @mekpers - dobra ekipa, sad je također dobar plejs(sve ima svoje), klopa ok...jos da se ufuraju malo i nema im ravnih. |
@halos hvala :chears:
I kod nas palačinke danas, zapečene sa sirom i naravno prazne za mazanje po želji :D |
Pureći šnicli u umaku od senfa i tjestenina + kristalka.
|
|
bogohuliš s tim kupovnim ajvarom
|
Upravo ispekao pljesku promjera 30 cm začinjenu scotch bonet paprikom. Naravno prilog topla domaća lepinja i domaće ale pivo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:00. |