![]() |
Citiraj:
|
Pohanci od puretine, domaći pomfač, šalata od crvenog zelja:)
|
Palačinke sa ubačenim špinatom u smjesu. Kasnije zapečene sa vrhnjem, sirom i šunkom :) nom nom nom :)
|
večerica - kobasice, čvarci, ajvar, luk i krastavci :zdero:
|
Za večeru radio svoje prve palačinke u životu. :p
|
Citiraj:
Doduše, tortilje sam radio prije. A obično palačinke ne radim jer to ostavljam mladom ženskom rodu koji je u većini slučajeva nesposoban za sve osim kiflica i palačinki :D (ovo je krivo zvučalo) |
Saft od junetine, tijesto i ostatak crvenog zelja:)
|
Ha Jelc, kod mene isto samo kaj imam njoke :)
|
|
Na dijeti si?:p
|
ENO MI DIJETE :D
skoro 2 kile carskog, ovo je taman jedno nakon 2h ispod folije, pa onda još jedno sat vremena zapeć sa zalijevanjem. da ne velim da u friđu još imam i mlince... evo baki na putu baš da probamo to sve :) |
|
dobar kruv, dobar :)
poubijali se sinoć u klopi... još žena napravila neku nuklearnu pitu od jabuka, majko mila :D |
|
Pekli i mi danas u onom keramičkom protvanu, dobro zgleda:)
|
@panorama odličan kruh. Di tih pekača ima za kupit osim preko granice? :D
|
Citiraj:
|
Danas kuham bažulj z žutim korenom i suhim mesom.
|
|
Kokošja juhica, krvavice, restani krumpač i kiselo zelje na salatu. :) Ko sacpra... :p
|
Danas govedska juha, pohana svinjetina, riža+sataraš, salata i parmidjano :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.coolinarika.com/recept/parmidjano-/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Makar mislim da bu ih delala sama budući da me tlačila da od stare uzmem onu mašinu za rezance i lazanje... |
Citiraj:
Te domaće ako su skroz friške i tanke, mislim da nemaš potrebe kuhat prije, barem ih ja ne kuham kaj god da radila s njima. |
Citiraj:
|
Žderonje 15.02.2013 - petak
Jelc Tor Amdija vga killer ^SuperUnknown^ Cuga: syss Pa se dalje fino nadopišite. :) |
joj hamdija...nit editirat ne stignem :D
ugl...ko je videl nit tjedan dana prije objaviti? :p taman se jucer s braticom dogovoril :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24. |