![]() |
Prošli mjesec sam produžio Flat promet na godinu dana, a u 2. mjesecu prošle godine produžio ADSL uz tablet na 2 godine (ili 1 godinu, nemam pojma). Znači ugovorne obveze su još vrijedile definitivno.
|
Citiraj:
EDIT:Upravo zvao,kažu da ne mogu priječi na to,jedino da raskinem postoječi ugovor i platim penale. |
Pozdrav ekipa,,,imam jedno pitanje... Meni je dosada na racunima za T-Scum dolazilo
Mjesecna naknada ADSL 4/512 64KN Mjesecna naknada MaxAdsl Flat 81kn A zadnja dva mjeseca ovu naknadu od 64 kn jednostavno vise ne naplacuju niti je nema na racunu, tako da je sad racun maxadsl + maxtv + telefon = 273 kn, umjesto uobicajenih 360kn. Sad mi nije jasno jesu li oni to nesto pojeftinili uslugu, ili je greska neka(u kad bi bar bilo vise ovakvih gresaka),zasto je maknuta ova naplata od 64kn mjesecno |
Greška je, zovi SZK i traži da ti pokrenu naplatu inače će ti ti zaostaci doći odjednom na jednom od slijedećih računa (mogu maksimalno do 3 mjeseca unazad zaračunati) ili šuti do daljnjega pa će ušteda bit veća :D
|
Stigao mi je ruter od H1 te cu morati vratiti T-Comu njihov ruter.Kakva je procedura vracanja rutera?Samo dodem u neki njihov centar i donesem im ruter?
|
U pravilu dolazi dostavljač po ruter ali može se vratiti i u T-centru.
|
iako sam telefonski vise puta provjeril i dobil potvrdu da moze, u centru u koprivnici odbili su mi preuzeti adsl ruter i maxtv receiver jer ''oni to ne rade, doci ce netko po to''. dakle tegli natrag doma.
gospodin postar iz HP-a je dosel kroz koji dan nakon toga, ali samo po adsl ruter, a maxtv receiver mi jos uvijek stoji u ormaru. tak da u pravilu je tocno da dolazi dostavljac i da se moze predati u centru, al mene su ocito posrala oba izuzetka od pravila :D |
Citiraj:
|
Dobio sam ZTE ZXV10 H201L
Neki sa cvjeticima :D |
I tebe diskriminiraju :lol2::lol2::lol2:
|
ovdje nekako najviše zalaze ljudi što se tcoma tiče pa ću ovdje staviti
https://www.facebook.com/photo.php?v=10203022168529833 ovako se rješavaju problemi s njima :D |
Meni je nevjerojatno da nitko od ovih okolo nije reagirao....
|
vjerojatno se svi slažu s dotičnim :D
jest da ajde, nije ta jadna ženska kriva, al kad te počnu slat da pišeš pritužbe pi*** mater*** jasno da izgubis kompas, svako malo od nekog cujem da bi bombom raznio tcom :D |
ovo sam ja doživio, ali prije nego sam poslovno s njima imao posla jer više nema ovakvih nuklearnih zima na privatnom priključku... pa kome se da čitat :D
Citiraj:
|
Citiraj:
|
dotični je seljačina koji nema pravo napadat žensku i vrijeđati ju... stvari se ne rješavaju na takav način.... šta bi rekao da njegovoj ženi dođe takav idiot i napravi scenu sa prijetnjama i vrijeđanjem...
|
Da, nije žena kriva, ona radi kako joj je naređeno, ima svoja pravila i standardizirane procedure. I taj frajer, ako je odrastao muškarac, to mora shvatiti. Ali očito je neka nedohebana seljačina.
|
Guls, slažem se.. Seljačina je čovjek i nije žena kriva, ona je samo jadan PIJUN..
Ali stvar je u tome što se čovjek nema kome žaliti, ne može ništa učiniti, jedino što preostaje je ovo.. I da tako postupamo i mi ostali, ovi gore bi se malo zapitali.. No mi ko budale sve slušamo i potpisujemo.. |
Puko mu je film kao sto se svakome desi i napravi *ranje, meni je na tisku neki dan bakica uletila ispred reda pa sam ju izvrijedao, jbg desilo se i idemo dalje
|
Citiraj:
Citiraj:
|
problem je šta ti nemožeš doć do nikog osim do te osobe za pultom, dok se to ne promjeni ovakve stvari će se događati
|
Nemaju li takve poslovnice i zaštitare?
|
Citiraj:
Inače sam određen broj godina radio u jednoj našoj banci, i samo mogu reći da pošten čovjek u takvoj ustanovi može sebe opisati samo pojmom "domaći izdajnik" (a čini mi se da je i sa t-comom slična situacija) Citiraj:
|
Neka mu stisne privatnu tužbu za prekupljeni strah.
|
Citiraj:
Gle, ako mu je posao da štiti zaposlenike i imovinu, onda očito ne radi dobro svoj posao, pa i ako je 2500 kn u pitanju. |
Citiraj:
|
To je jedan od onih tipova koji je glasan i nasilan dok mu se netko ne suprotstavi. Jedna odgojna i podvija rep.
Drugi par čarapa je to što naši zaštitari nemaju nikakve ovlasti, samo mogu (pokušati) zadržati takvog do dolaska policije koja mu opet ne može ništa osim zalijepiti mu prijavu za remećenje javnog reda i mira. Tužna je ovo država gdje te netko na radnom mjestu može tako izvrijeđati, fizički prijetiti i nasrnuti na tebe, pa odšetati kao da ništa nije bilo. |
Nego jel ima neki broj telefona kako doci do "agenta/studenta" na onom 0800 9000 telefonu ? Svaki put kad zovem je druga kombinacija i evo zvao sam 7 puta (ne pretjerujem) i odslusao sve brojeve ali nemogu naci kombinaciju da dodjem do nekog ZIVOG - je.. ih automat da ih je.. :(.
Zanima me status jednog predmeta ali nemogu to tipkanjem njihovih opcija objasnit ? Jel imaju LIVE chat mozda (osim Facebooka) ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Treba mi samo provjerit stanje jednog naloga takd a vjerujem da bi i ovi sttudosi to mogli :). |
Citiraj:
S strepnjom čekam dan kad ću ih trebat zbog nečega što treba hitno riješiti. Nadam se da će do tada barem SP proći, dovoljno sam traumatiziran s navijačkim pjesmama prilikom nedavnog posjeta superkonzumu. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas su mi baš digli tlak. Dočekao me resetiran ruter kad sam došao s posla. Naravno da net nije radio, wireless je bio generički, dhcp sje**n, port forwarding ubijen.....
Ali to nije sve. Kao dugogodišnjem korisniku, samovoljno su mi promijenili i šifru za net pa se nisam mogao spojiti. Barem sam brzo dobio živu osobu i nije me zajeb**ala. Ona glupa glazba mi je pružila vremena da se smirim prije razgovora :D. Mislim, kakav potez. Nenajavljeno resetirati ruter i promijeniti pristupnu šifru. To ima samo u Hrvatistanu. |
Nisu ti svojevoljno resetirali router, jer to nikom ne rade. Vjerojatno se router resetirao, uslijed strujnog udara, kratkotrajnog nestanka struje ili nekog drugog uzroka, pa je nakon reseta povukao defoltne postavke sa servera i tako ti sjebao sve tvoje postavke.
Btw, zar ne mozes na tom routeru snimit svoju radnu konfiguraciju, da u slucaju ovakvih napaka za par minuta sve vratis na staro i izbjegnes dizanje tlaka? |
Citiraj:
Slava i hvala T_comu! |
Citiraj:
Ping mi je sada lijepih pola sekunde. Thx t-com. Btw, zvao je nekakav majstor za prebacivanje na IMS, ali sam rekao da ne dolaze doma, nago da ću ja odraditi svoj dio, kad bude trebalo. On je, navodno, stornirao zahtjev (njegove riječi), a u sistemu nema ništa. Nikakvi zahtjevi/radni nalozi od travnja. Netko se malo zaje**o i pravi se blesav :D. |
Znaci da su te na centrali prebacili na (buducu) upotrebu IMS-a, pa se stoga morao router resetirat da povuce nove postavke za IMS, koje sad imas pripremljene.
Dakle, remote reset je u tvom slucaju bio neophodan, glede uvodjenja nove tehnologije. Samo za razliku od tebe, mene su unaprijed upozorili da ce i kad doci do toga. Medjutim, to je bilo davno, dok je valjda u toj firmi radilo jos nekoliko normalnih ljudi... |
Citiraj:
Izmjereno na centrali, linija mi podnosi adsl i maxtv, taman. Čim u igru dođe IMS, mogu zaboraviti na performanse. Je**la ih nova tehnologija :D. |
Nemas straha, samo ce ti srusit internet :) :).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:07. |