![]() |
Nego da ja pitam ovako nesluzbeno to samo za clanove miting ili :)
|
Citiraj:
Idemo nas par u izvidnicu provjeriti kvalitetu jela i pila:D Da vidimo kakva je papica, koliko se treba prije naručiti ak nas dođe čopor, probat nažicat nekakav popust za dotični čopor Žderonja i slične stvari. I to je sve-možda petak-možda subota... Kak mi se čini-opet su Mitzekovi klinci bili na forumu i odrukali ga ženi tak da još ne znamo kaj bu sa njim:D :D :D |
Citiraj:
|
A rekel je da bu znal sutra ujutro točno, bumo vidjeli...
|
a jebiga jelc ko bi vas sve pohvatao :D
sa time da racunas da pol vaseg dijalekta nekuzim ipak sam ja blize drugim krajevima :) |
Dođem ja sad doma, a ono šnjofaaaaa...filana paprika:)
Uf, ubit ću se sa njom ko zadnje krme:D :D :D :beer: |
mini žderonje u Osijeku
Stigoh u subotu u Osijek, kao prethodnica budućih velikih Žderonja, da vidim kako stoje stvari. Našao sam se s Eddijem i mrknuli smo po čobanac i grah, te naravno i pivo. Trebao je sudjelovati i Veky OS ali je po dobrom običaju oko podneva , još uvijek spavao...Osijek nudi puno gastronomskih mogućnosti za jedno kvalitetno druženje a na nama je da to jednog dana i realiziramo.
|
...horza, ribic, beren i ja :) smo jucer jeli sljedece....
....dinstane šampinjone, kuhani mladi krumpir i pureće i svinjske šnicle sa senfom...i paradajz na salatu...:) ...eee daa...i kolac od jagoda...:) |
Citiraj:
|
Krastavci, paradajz, paprika i naribane ovčije fete gore.
Sa samo mrvicom maslinovog. Pohanci od dobrog starog pu-ajceka. Rizi-bizi. Mrmlj:D :D :D :beer: |
danas sam tak zmazal komad prekomurske gibanice... ufff....
|
bažul sa rebricama, prilog luk i paradajz i mavrovićev kruh. U-N-I-Š-T-I-L S-A-M S-E :clap:
|
Ljuti slavonski čorbanac !!!
: nuts : ali dok ga jedeš :fuming: ( goriš ) |
Citiraj:
To više nije kruh već spada u kategoriju kolača. Di ste vidli šljakera da jede frtalj kruha sa sjemenkama :confused: , 10 dkg tirolske i pivu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw- danas sam imala za ručak grah sa zeljem..ne znam jel to prihvatljiva klopa za ''žderonje'' :D :D :D |
Citiraj:
cek malo...sad sam zbunjena...jako :confused: ...ja sam tebi trebala dati recept za mafine?...a kad smo se to dogovorili? mislim, nije bed...dat cu ti recept za mafine :) ...i sad sam jos zbunjenija...ti peces kolace?:) ...a sto se tice "mavrovicevog" i slicnih kruhova....mogu samo reci...THEY RULE:)...i nisu to kolaci...daleko od toga... |
GIRLS U RULE BIG TIME. Mavrovičev kruh je zakon.
:beer: |
Danas mi ženica nakon gro jambranja sprema bolognese :clap:
Nitko to ne zna kao moja draga ... Od mesa koje ostane sutra se rade lasagne ... Uz to par krčaga pivčuge i neka igre poćnu :beer: In other news - skinul sam par kila :eek: Jednostavno poslije 18:00 toliko visim na compu da sam prestal večerati .... :eek: Sick shit :smoke: |
hej,hej..........
aha....
sad smo opet poceli o hrani....... kaj su opali WoW serveri trajno, ili.....???? :D :beer: :beer: |
Danas kuham (osobno:D ) juhu od vrganja sa krumpačem.
Pred kraj stavljam malo kopra i kiselog vrhnja...mljac. :beer: |
Citiraj:
plus sam te jos tam na strani 180 lepo prosil za recept za mafine a ti si sam ckomila... naj se bojat nem napravil bolje nek ti... :D |
Re: mini žderonje u Osijeku
Citiraj:
|
Ajde, nemoj se ljutiti, pa ja sam se samo malo našalio...kad dođem sljedeći puta, najaviti ću se pa idemo na Osječko.
|
Ma ne ljutim se uopče,nego ono ispada da sam neka ljenčina teška pa da to samo demantiram:D
|
Re: hej,hej..........
Citiraj:
|
mda..
kaj ti se je cjevcica za tekucu hranu zastopala?? pa si moral nekaj hitno napraviti i maknut se cigle 3 minute za sendvicak od 1 kruha,20 deka Budjole,20 deka Trapista,staklenku vugorkof i par Bavaria? recimo 6pack?;)
ajde,ajde,sam da si ti nami dosel nazaj, bus ti pozabil na gildu kad ti opet zamirise prava, domaca pecena gujda..:D :beer: |
Ha, danas je kristalka, lički i ....musaka:D :D :D
|
Citiraj:
sori dado...ono na 180 str gdje me trazis recept nisam uopce skuzila... efo ti receptic: 20 dag mekog brasna, 1 prašak za pecivo, pola žličice sode, 7,5 dag secera, 7,5 dag margarina, 1 jaje, 1,5 dcl mlijeka, pola case jogurta, 1 žlica kakaa i kockice od cokolade..koliko god zelis...:) ...od ove smjese ispadne 6-7 komada...tako da ja uvijek radim makar 3 puta vise...:) |
Bemti, ulovila me grda šiza za kokicama:confused: :D
Sve nekaj razmišljam na ih idem napraviti... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:10. |