PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Žderonje (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=5006)

Codiac 11.05.2005. 03:12

Nego da ja pitam ovako nesluzbeno to samo za clanove miting ili :)

Jelc 11.05.2005. 11:51

Citiraj:

Originally posted by Codiac-
Nego da ja pitam ovako nesluzbeno to samo za clanove miting ili :)
Kad ne čitaš....

Idemo nas par u izvidnicu provjeriti kvalitetu jela i pila:D
Da vidimo kakva je papica, koliko se treba prije naručiti ak nas dođe čopor, probat nažicat nekakav popust za dotični čopor Žderonja i slične stvari.

I to je sve-možda petak-možda subota...

Kak mi se čini-opet su Mitzekovi klinci bili na forumu i odrukali ga ženi tak da još ne znamo kaj bu sa njim:D :D :D

Isus 11.05.2005. 17:44

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Kak mi se čini-opet su Mitzekovi klinci bili na forumu i odrukali ga ženi tak da još ne znamo kaj bu sa njim:D :D :D
Znal sam ja da bu se nekaj desilo. Nemre to sam tak završit. Mitzek bi si trebal nabavit neki pseudonim ( npr. mršavko, skin&bones, vegetarijanac :D,) tak da ga klinci nemreju drukat.

Jelc 11.05.2005. 22:09

A rekel je da bu znal sutra ujutro točno, bumo vidjeli...

Codiac 12.05.2005. 00:07

a jebiga jelc ko bi vas sve pohvatao :D

sa time da racunas da pol vaseg dijalekta nekuzim ipak sam ja blize drugim krajevima :)

Jelc 14.05.2005. 14:34

Dođem ja sad doma, a ono šnjofaaaaa...filana paprika:)
Uf, ubit ću se sa njom ko zadnje krme:D :D :D

:beer:

panoramix 15.05.2005. 21:07

mini žderonje u Osijeku

Stigoh u subotu u Osijek, kao prethodnica budućih velikih Žderonja, da vidim kako stoje stvari. Našao sam se s Eddijem i mrknuli smo po čobanac i grah, te naravno i pivo. Trebao je sudjelovati i Veky OS ali je po dobrom običaju oko podneva , još uvijek spavao...Osijek nudi puno gastronomskih mogućnosti za jedno kvalitetno druženje a na nama je da to jednog dana i realiziramo.

flare 16.05.2005. 13:15

...horza, ribic, beren i ja :) smo jucer jeli sljedece....

....dinstane šampinjone, kuhani mladi krumpir i pureće i svinjske šnicle sa senfom...i paradajz na salatu...:)

...eee daa...i kolac od jagoda...:)

daddo 16.05.2005. 13:51

Citiraj:

flare kaza:

...eee daa...i kolac od jagoda...:)

sreco ja jos navek kak stekli cekam recept za one mafine... bu kaj s toga ili da guglam?

Jelc 16.05.2005. 16:06

Krastavci, paradajz, paprika i naribane ovčije fete gore.
Sa samo mrvicom maslinovog.
Pohanci od dobrog starog pu-ajceka.
Rizi-bizi.

Mrmlj:D :D :D

daddo 16.05.2005. 17:22

danas sam tak zmazal komad prekomurske gibanice... ufff....

Fleks 16.05.2005. 19:23

bažul sa rebricama, prilog luk i paradajz i mavrovićev kruh. U-N-I-Š-T-I-L S-A-M S-E :clap:

Željac 16.05.2005. 19:40

Ljuti slavonski čorbanac !!!
: nuts :
ali dok ga jedeš :fuming: ( goriš )

Amdejac 16.05.2005. 20:21

Citiraj:

Originally posted by Fleks
bažul sa rebricama, prilog luk i paradajz i mavrovićev kruh. U-N-I-Š-T-I-L S-A-M S-E :clap:
:grrr: Mislim da bi trebalo zabraniti bedastoće poput MAVROVIĆEVOG kruha, kruha sa klicama, sjemenkama i drugim glupostima u njemu.
To više nije kruh već spada u kategoriju kolača.

Di ste vidli šljakera da jede frtalj kruha sa sjemenkama :confused: , 10 dkg tirolske i pivu.

Fleks 16.05.2005. 20:24

Citiraj:

Originally posted by AMD
:grrr: Mislim da bi trebalo zabraniti bedastoće poput MAVROVIĆEVOG kruha, kruha sa klicama, sjemenkama i drugim glupostima u njemu.

Di ste vidli šljakera da jede frtalj kruha sa sjemenkama :confused: , 10 dkg tirolske i pivu.

E viš meni je baš super :) . Osim toga ko je rekel da sam ja šljaker? :D

fairy 16.05.2005. 20:30

Citiraj:

Originally posted by AMD

:rambo: ja obožavam integralni kruh sa sjemenkama..i s puno sezama :D
btw- danas sam imala za ručak grah sa zeljem..ne znam jel to prihvatljiva klopa za ''žderonje'' :D :D :D

flare 16.05.2005. 22:12

Citiraj:

Originally posted by daddo
sreco ja jos navek kak stekli cekam recept za one mafine... bu kaj s toga ili da guglam?

cek malo...sad sam zbunjena...jako :confused: ...ja sam tebi trebala dati recept za mafine?...a kad smo se to dogovorili?

mislim, nije bed...dat cu ti recept za mafine :)

...i sad sam jos zbunjenija...ti peces kolace?:)

...a sto se tice "mavrovicevog" i slicnih kruhova....mogu samo reci...THEY RULE:)...i nisu to kolaci...daleko od toga...

Fleks 16.05.2005. 22:19

GIRLS U RULE BIG TIME. Mavrovičev kruh je zakon.

Paske 17.05.2005. 14:08

Danas mi ženica nakon gro jambranja sprema bolognese :clap:

Nitko to ne zna kao moja draga ...

Od mesa koje ostane sutra se rade lasagne ...

Uz to par krčaga pivčuge i neka igre poćnu :beer:

In other news - skinul sam par kila :eek:

Jednostavno poslije 18:00 toliko visim na compu da sam prestal večerati .... :eek:

Sick shit :smoke:

mitzek 17.05.2005. 15:01

hej,hej..........

aha....

sad smo opet poceli o hrani.......
kaj su opali WoW serveri trajno, ili.....????
:D :beer: :beer:

Jelc 17.05.2005. 15:03

Danas kuham (osobno:D ) juhu od vrganja sa krumpačem.

Pred kraj stavljam malo kopra i kiselog vrhnja...mljac.

daddo 17.05.2005. 17:57

Citiraj:

Originally posted by flare
cek malo...sad sam zbunjena...jako :confused: ...ja sam tebi trebala dati recept za mafine?...a kad smo se to dogovorili?

mislim, nije bed...dat cu ti recept za mafine :)

...i sad sam jos zbunjenija...ti peces kolace?:)

...a sto se tice "mavrovicevog" i slicnih kruhova....mogu samo reci...THEY RULE:)...i nisu to kolaci...daleko od toga...

vako najprvo da ti velim par stvari... ja kuham i pecem ne zato kaj moram nego zato kaj me to veseli i odmara... a mafine ocem recept zato kaj si me sjetila na jedne fantasticne koje je jedna moja znala delat sa limun glazurom gore... i za to sam ubijal... steta kaj nis zel recepta nikad za tu glazuru...

plus sam te jos tam na strani 180 lepo prosil za recept za mafine a ti si sam ckomila... naj se bojat nem napravil bolje nek ti... :D

Veki-os 17.05.2005. 18:17

Re: mini žderonje u Osijeku

Citiraj:

Originally posted by panorama Trebao je sudjelovati i Veky OS ali je po dobrom običaju oko podneva , još uvijek spavao...
Da ljudi na forumu ne bi pomislili kako zbog spavanja ne dolazim na dogovorene sastanke,nije me nitko ni zvao tako da ono...

panoramix 17.05.2005. 20:38

Ajde, nemoj se ljutiti, pa ja sam se samo malo našalio...kad dođem sljedeći puta, najaviti ću se pa idemo na Osječko.

Veki-os 17.05.2005. 23:20

Ma ne ljutim se uopče,nego ono ispada da sam neka ljenčina teška pa da to samo demantiram:D

Paske 18.05.2005. 13:43

Re: hej,hej..........

Citiraj:

Originally posted by mitzek
aha....

sad smo opet poceli o hrani.......
kaj su opali WoW serveri trajno, ili.....????
:D :beer: :beer:

Jebeš ga stari moj .... i ovisnici moraju nekaj žderati - prije ili kasnije :D :beer:

mitzek 18.05.2005. 15:52

mda..

kaj ti se je cjevcica za tekucu hranu zastopala?? pa si moral nekaj hitno napraviti i maknut se cigle 3 minute za sendvicak od 1 kruha,20 deka Budjole,20 deka Trapista,staklenku vugorkof i par Bavaria? recimo 6pack?;)

ajde,ajde,sam da si ti nami dosel nazaj, bus ti pozabil na gildu kad ti opet zamirise prava, domaca pecena gujda..:D :beer:

Jelc 18.05.2005. 16:50

Ha, danas je kristalka, lički i ....musaka:D :D :D

flare 18.05.2005. 22:03

Citiraj:

Originally posted by daddo
vako najprvo da ti velim par stvari... ja kuham i pecem ne zato kaj moram nego zato kaj me to veseli i odmara... a mafine ocem recept zato kaj si me sjetila na jedne fantasticne koje je jedna moja znala delat sa limun glazurom gore... i za to sam ubijal... steta kaj nis zel recepta nikad za tu glazuru...

plus sam te jos tam na strani 180 lepo prosil za recept za mafine a ti si sam ckomila... naj se bojat nem napravil bolje nek ti... :D

sori dado...ono na 180 str gdje me trazis recept nisam uopce skuzila...

efo ti receptic:

20 dag mekog brasna, 1 prašak za pecivo, pola žličice sode, 7,5 dag secera, 7,5 dag margarina, 1 jaje, 1,5 dcl mlijeka, pola case jogurta, 1 žlica kakaa i kockice od cokolade..koliko god zelis...:)

...od ove smjese ispadne 6-7 komada...tako da ja uvijek radim makar 3 puta vise...:)

Jelc 19.05.2005. 00:08

Bemti, ulovila me grda šiza za kokicama:confused: :D
Sve nekaj razmišljam na ih idem napraviti...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:10.