![]() |
|
Kak vi konpjukterski eksperti ne kužite da ako čovjek nema Fejsbuk i to kaže u prvom postu, da niš od tih daljnjih linkova nebu mogo vidjet osim ak linkaš baš fotku koja završava na .jpeg
Inače, super fora za rolovano prase, nemreš vjerovat da se prase može tak odstranit od kosti i opet zašit nazad :O Danas za gablec dve vrste štrudle ^^ http://imgur.com/rYUFn |
Meni ovi dalnji linkovi rade normalno na fajrfoksu gdje nisam ulogiran :)
|
rade i meni na ie na kojem nemam fejs acc :D
|
Citiraj:
jel ova sirna potegnula kaj visnje na sebe?:stoopid: |
Citiraj:
|
I evo video :D
|
Je, potegnula je, nažalost. Jer je bila slana a višnja je kiselkasto slatka.
Malo su mi bile starije kore i bilo ih je premalo pa se malko raspala štrudla, al je fina i sa žlicom :p |
|
Citiraj:
Danas paradajz juha sa taranicom, komad vratine, krumpač i kristalka. |
Danas paradajz juha, bečki sa limunom, tartarom i pomfrijem.
|
Citiraj:
Danas pileća juhica, mlinci sa krumpirom i picek u roli. ![]() |
Dakle rolovano prase se širi emailovima ko ludo :)
|
Znam da će me neki sad vjerojatno banat s foruma ali meni je to rolano prase nekako...fuj :D Stavit sir da se topi na prasetinu mi je gadno. Ne znam, nisam probala ali ovako na izgled mi je gadno :D i nekako mi se čini kao da je upropaštena sasvim dobra pečenka :D
Danas bolonjez :zdero: |
Danas je pravi dan za-juhu:)
|
Ništa nova. Talijani to rade odavno i zovu porchetta : http://en.wikipedia.org/wiki/File:Po...ta,_Marche.jpg
|
Danas lagano. Fileki.
|
Kelj i faširanci.
|
Pola piceka i krumpač:)
|
Veceras dvije tekme. Morat cu pojacat pizzu veceras. :zdero:
|
|
Domaće slavonske kobasice + sir s vrhnjem i pecivo s bučom :)
|
Upravo raženi, čvaraka i kiselog kupusa. I kajmaka. Udavio se da me nije izvuklo Staropramen pred kraj. :)
|
|
|
ajde napokon neke muške hrane od tebe (prva slika) :D
kaj si sve stavila tranu? |
Ajd hvala :D
Krumpire, luk narezan na trakice, šampinjone, kobasice, malo ulja, sol, papar, gorušcica, crvena paprika. To sve pomiješala u zdjeli, malo nauljila vatrostalnu to zasipala unutra i via pečnica. Nakon cca pol sata promiješala i ostavila da se speče do kraja. |
it will be done! :D
thnx ;) |
Nema na čemu.
Ajd da i mene netko pita za neki recept :D |
Citiraj:
Nekak mi unutarnji glas govori da si za jelo sa prve slike imala organske sugestije, direktive i smjernice....:D:D ps. još da si pofotkala razrezane kruheke :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:24. |