![]() |
U srijedu mi je došla mama pa sad nakuhava po cijele dane. U srijedu sarma, jučer bolonjez a danas me čekaju šnicli s češnjakom i paradajzom + pire krumpir.
Ja ću navečer raditi male bureke a jučer sam napravila brownije (ostalo je još par komada) za danas :) |
Upravo stavila na hlađenje tiramisu :D Radila sam ju u obliku torte.
Nego, jel itko jeo/radio neko slano jelo s mascarponeom? Ostalo mi je pa bi ha htjela sutra tutnut u neko jelo :) |
|
kobasica, kiseli kupus, kuhani krumpir + pivkan. savrseno
|
U vrhnju za kuhanje otopila malo maslaca, dodala u to mascarpone i mozzarellu, mrva soli i to pomiješala s tjesteninom. Odozgora naribala trapist. Odlično je bilo!
|
Mislim da bu sutra pal dobar stari žuljba i kiselo zelje:)
Danas sam uneredio komad kuhane šunke kaj je žena čuvala za peć u kruhu...trebala je bolje sakrit;p |
jel su neke žderonje u planu, dolazio bih u zg pa da si isplaniram slobodne dane?
|
Citiraj:
Za sada ništa nije u planu, ovaj tjedan ziher ne kad bude šugavo vrijeme... Ipak ništa danas od bažula i kiselog zelja-to je za sutra. Danas domaći pomfač, pohanci i ajvar:) |
|
|
Ammy - kako ti ispadne tako visoka krema? Meni svaki put kad radim se kremna nekako splasne :(
Jučer - pohani pureći i svinjski šnicli + rižoto s graškom i zelena salata Danas - sir i vrhnje + farmer šunka i kukuruzni kruh |
Citiraj:
|
Konačno:)
U jednom loncu se kuha žuljba sa kobasom a u drugom kiselo zelje sa ostatcima šunke i kožicama špeka...palo bu ubijanje samo takvo:D |
Od jutros se zezam i evo, ...gotovo.
Odlucio sam iznenadit zenicu (22 god. braka) pa ju za rucak ceka maslac, tost i biftek tartar, lagano ljut. :D I boca Merlota naravno. |
pohvalno pohvalno ;)
da pogodim kasnije dobije lopatu na ruke? :D |
;)
Iskustvo ha? :D |
praktičnost :D
|
lungići na naglo i rizi bizi :)
|
Isatibažula...kad počnem noćas rokat i pločice bu se rasfugirale:D
|
Citiraj:
ps.stavil sam još i fefača nutra.:goood: |
Citiraj:
|
Nisam dugo. :D
Veceras jedna prava-dobra-bogata-domaca pizza. :zdero: |
Restani krumpir, dinstano kiselo zelje i krvavice.
|
Od jednog prijatelja koji je pokrenuo portal
http://www.volimljuto.com/ Odličnost :D (nadam se da bute mogli vidjeti album) https://www.facebook.com/media/set/?...4960104&type=1 |
Jučer sam napravila sekeli gulaš a sada si upravo kuham krumpir za pire i to ću gablat :zdero:
|
Citiraj:
|
Za gablec jogurt i slani uštipci (s kvascem). Sinoć sam ih radila i bili su fini, ali danas su malo žilavi. To je sigurno zato jer sam zaboravila stavit žlicu alkohola koja je bila navedena u receptu :D
Vraćam se ja svom provjerenom receptu za fritule, samo umjesto šećera stavim sol, mislim da mi je to pametnije ;) |
NIšta to ne valja Duke :p Evo recimo ja sam sad jeo trupača i krumpir salatu, i uvijek bi mijenjao onakvo nesto za dobroga trupača :D :D
|
netko je pratio naš thread pošto je bila već jednom neka svinja pizza :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:54. |